Nick Eşi

bi üye daha vardı görümcesinin oğlu kocasına çok benziyor ve adam yeğeni ile çok ilgileniyor diye k.validesine çok utanç verici bişey demişti yazamıycam buraya :19: şok olmuştuk hatırlayanlar vardır..

sonra biri daha vardı kk ya gelip face adresi yazmıştı bi girdik kadının facesine o da k.valideisne falan neler saydırmış ay çok fenaydı ya beğeni mi ne istiyodu tam hatırlamıyorum kk da taşlamışlardı kadını hanım abla sen hatırlarsın bunu egem abla falan coşmuştu :1

bu iki konuyu unutamıyorum

bak benim bir yakın erkek arkadaşım var, hala aynı durumda mıdır bilmiyorum ama bir erkek arkadaşı bir kızdan hoşlanıyorsa hemen o kızın peşine düşüyordu.bunu elinde olmadan yapıyordu.nasıl bir hastalıksa artık

İyi de o zaman hiç erkek arkadaşı olmaz ki onun. Bundan ne arkadaş olur, ne köy ne de kasaba.

Bi de bizim bebeğimiz olmuyo, kayınvalidem kaynımın spermini öneriyo diyen vardı :30::17::19:

evet ben net hatırlıyorum ama konu gerçek miydi ki?

Gerçekte olabilir yani öyle şeyler okuduk ki burada hiçşaşırmıyorum artık :ssz:

evet abla neler var ya. Allah muhafaza

Adamlar aşmışlar artık :ssz: ne tekliflerle geliyorlar artık

bi üye daha vardı görümcesinin oğlu kocasına çok benziyor ve adam yeğeni ile çok ilgileniyor diye k.validesine çok utanç verici bişey demişti yazamıycam buraya :19: şok olmuştuk hatırlayanlar vardır..

sonra biri daha vardı kk ya gelip face adresi yazmıştı bi girdik kadının facesine o da k.valideisne falan neler saydırmış ay çok fenaydı ya beğeni mi ne istiyodu tam hatırlamıyorum kk da taşlamışlardı kadını hanım abla sen hatırlarsın bunu egem abla falan coşmuştu :1

bu iki konuyu unutamıyorum

İlk konuyudsa biliyorum kadındaki nefret tavan yapmıştı artık,
Onuda biliyorum kadiş,içindeki öfkeyi nasıl kusmuştu,:52: bu nasıl bir nefretse artık

kocişi ile 1 günde 20 kez birlikte olduğunu iddia eden ablamız vardı bi de :27:

inanmıyoruz diye de kızmıştı bize :ssz:

bence bi konu daha açıp gerçek hayattaki kişisel sosyal fiziksel özellikleri tahmin etmeye çalışalım
misal kadesa
100 kilo iki eteğinde 2 çocuk saçını tepeden toplamış saçlar ordan burdan fırlamış bi elinde çalı süpürgesi bi elinde mama kasesi bi gariba:52::52::52::52::52:

hanım ablayı ben ilk okuduğumdan beri genç olgun bi kız olarak düşünüyordum hep
koca kızı olduğunu öğrendikten sonra bile hala genç bi kadın gibi geliyo bana
ruhu genç:42::42::42::42:

bence bi konu daha açıp gerçek hayattaki kişisel sosyal fiziksel özellikleri tahmin etmeye çalışalım
misal kadesa
100 kilo iki eteğinde 2 çocuk saçını tepeden toplamış saçlar ordan burdan fırlamış bi elinde çalı süpürgesi bi elinde mama kasesi bi gariba:52::52::52::52::52:

hanım ablayı ben ilk okuduğumdan beri genç olgun bi kız olarak düşünüyordum hep
koca kızı olduğunu öğrendikten sonra bile hala genç bi kadın gibi geliyo bana
ruhu genç:42::42::42::42:

bu eğlenceli bak:8:

Back