Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

özlemim yettim gari..
dur şu celene bi şaplak atım:KK57: ohh içimin yağları eridi..
iyi oldu bi yandan boşver memleketimin güsel insanlarını özle biraz...
:KK54:bunuda çok tuttum hee mektupumun sonuna yapıştırıyom..

leyla yokkkkk.. tam emin olmamakla birlikte dolunay var sanırım.. anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3

leylaaaaa gelince oku bunuuuuuuuuu o kıllardan kurtulamazsan celen senin kıllarını tek tek yolacak puhahaaa :roflol:

:KK60:elif yazmış bunu iki buçuk yıl kadar önce hahaa kıl muhabbeti yıllardır zirvedeymiş ..

hee..nostaljik yapıyozs ayfer..senin eski yorumlarını okuyorum meme emmiyo su içmiyo diye..senin bebeklikten devam ediyo demmekki..belkide çocuk yiyodur sana az geliyodur..resimlerinde iyi maşallah.

kız nerden okuyorsun eski yorumları bende okumak istiyorum
he bu bebek doğduğundan beri zor yer içer psikolojik etti beni:86::KK37:

hahayyyy bende geldim güç bela buldum beeee ders aralarında kaçarım
ölemim meraba canımmm vay beee demek şimdi çindesin haaaa:KK53:

:21: bende bunu çok özlemişim beee

leyla yokkkkk.. tam emin olmamakla birlikte dolunay var sanırım.. anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3

leylaaaaa gelince oku bunuuuuuuuuu o kıllardan kurtulamazsan celen senin kıllarını tek tek yolacak puhahaaa :roflol:

:KK60:elif yazmış bunu iki buçuk yıl kadar önce hahaa kıl muhabbeti yıllardır zirvedeymiş ..

puhahaha hatırlıyom bunu:KK53:

anam amma yazmışsınız beeeeeee oku oku bitiremedim:KK52:buraya takılınca face unuturuz artık:76:
özlemimaynen öyle insanın vatanı gibi yok valla ben balayına italyaya gitmiştim pizzaları makarnaları batsın nerdeeeeeeee burdaki pizzalar makarnalar kahvaltıda ekmek yemeyi özledim valla havaalanına indiğimizde polisi öpecektim nerdeyse sevincimden:KK9:neyse sayılı gün yanınızdakilerle idare edersiniz artık.kendine dikkat et otel nasıl temizmi bari?wc işine uyuz olurum ilk Kıbrısa gittik arkadaşım uyuz oldu kız otelden pet şişe buldu onu kesip wc de kullanmıştık bizde:KK60:aman ilaç falan al soğuktur orası hasta olma canımcım

X