- Konu Sahibi Masal aden
Benim de embriyolarim genetige gitti.mayisi bekliyorum insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cem beymi doktorun? Tek transfer yapıyormuş o 35 yaş altına sen kaç yaşındasın , çok heyecanlı kaç embriyon var şuan? İki tane ister tabi okadar uğraşıyoruzBen de transfere hazırlanıyorum 9 nisan da transferim heyecanlı ve stresliyim...doktorum tek transfer yapalim dedi ama gönlüm 2 istiyor. Hayırlısı insallah
Niye mayısı beklicen okadar uzun sürmüyorki 15 günde geliyor sonuçBenim de embriyolarim genetige gitti.mayisi bekliyorum insallah.
31 yaşındayım. Doktorum genartta ankarada. Cok heyecanliyiz esimle. Şimdiden transfer de günülerin geçmesi için dizi film listeleri yaptikCem beymi doktorun? Tek transfer yapıyormuş o 35 yaş altına sen kaç yaşındasın , çok heyecanlı kaç embriyon var şuan? İki tane ister tabi okadar uğraşıyoruz
Sonuclarim geldi benm nisan da era olcak mayista transferNiye mayısı beklicen okadar uzun sürmüyorki 15 günde geliyor sonuç
Ya çok zor beklemek çok mantıklı bi iş yapmışsınız dizi film tiyatro bi sürü plan yapmak lazım bende düşünmemeye çalışıyorm aynı duyguları yaşıyoruz sadece hayal kurup dua etcez başka çaremiz yok31 yaşındayım. Doktorum genartta ankarada. Cok heyecanliyiz esimle. Şimdiden transfer de günülerin geçmesi için dizi film listeleri yaptik![]()
Kaç günde geldi sonuçlar canım nerde yapıldı testlerSonuclarim geldi benm nisan da era olcak mayista transfer
Aynen öyle hayirlisi ile transferimiz olsun zaman su givi gecsin ve pozitifi görelim insallahYa çok zor beklemek çok mantıklı bi iş yapmışsınız dizi film tiyatro bi sürü plan yapmak lazım bende düşünmemeye çalışıyorm aynı duyguları yaşıyoruz sadece hayal kurup dua etcez başka çaremiz yok
Iki haftada geldi sonuclarim.dokdorum Erbil Yagmur fulyada klinigi var.embriyolar ise acibadem fulya da gittigi genetige.Kaç günde geldi sonuçlar canım nerde yapıldı testler
merhaba canim ... durumunda bir değişiklik varmiBenimde sebepsiz 5 düşügüm var bu kadar neden diye soracaksınız muhtemelen her düşük sonrası başka dr başka çözüm denendi başarılı olunamadi dr hala normal dene diyor ama ben ngs yönteminde karar kıldım. Benim ngs ankara genart da yapılacak tüp bebek kayseri memorialda olacak. İnşallah bu kez durmaz kalbi.
2 gun sonra transferim var. Insallah herkese umut olacak haberler verebilirimCsn
merhaba canim ... durumunda bir değişiklik varmi
Sonuc alabildinmi? Benimde 5 düşugum var ve bi sebebe baglayamadi dr lar. Yasç
Insallah allah büyuktur2 gun sonra transferim var. Insallah herkese umut olacak haberler verebilirim
Benım de bıgun ngs de sağlıklı 1 embrıo geldi 1 haftada sonuç çıktı
[/QUO
Mikrogen de yaptıkNerde yaptiniz kactaneden 1geldi
Merhaba,Merhaba bende de dengeli translokasyon var 3 embriyoya ngs yaptırdım 1 tane sağlıklı geldi şimdi transferi bekliyorum daha adet olamadım
Merhaba merkezden merkeze değişiyor bahçeci de yaptırmıştım ngs 3 haftada gelmişti genart da yaptırdım 6 günde gelmişti ikisi de tutmadı o ayrıMerhaba,
NGS sonucu ne kadar zamanda geliyor acaba?(5.gün embriyosu)