Ngs ile transfer yaptıranlar/yaptıracaklar 2018

Ben de transfere hazırlanıyorum 9 nisan da transferim heyecanlı ve stresliyim...doktorum tek transfer yapalim dedi ama gönlüm 2 istiyor. Hayırlısı insallah
Cem beymi doktorun? Tek transfer yapıyormuş o 35 yaş altına sen kaç yaşındasın , çok heyecanlı kaç embriyon var şuan? İki tane ister tabi okadar uğraşıyoruz

Cem beymi doktorun? Tek transfer yapıyormuş o 35 yaş altına sen kaç yaşındasın , çok heyecanlı kaç embriyon var şuan? İki tane ister tabi okadar uğraşıyoruz
31 yaşındayım. Doktorum genartta ankarada. Cok heyecanliyiz esimle. Şimdiden transfer de günülerin geçmesi için dizi film listeleri yaptik ;)

31 yaşındayım. Doktorum genartta ankarada. Cok heyecanliyiz esimle. Şimdiden transfer de günülerin geçmesi için dizi film listeleri yaptik :KK66:
Ya çok zor beklemek çok mantıklı bi iş yapmışsınız dizi film tiyatro bi sürü plan yapmak lazım bende düşünmemeye çalışıyorm aynı duyguları yaşıyoruz sadece hayal kurup dua etcez başka çaremiz yok

Ya çok zor beklemek çok mantıklı bi iş yapmışsınız dizi film tiyatro bi sürü plan yapmak lazım bende düşünmemeye çalışıyorm aynı duyguları yaşıyoruz sadece hayal kurup dua etcez başka çaremiz yok
Aynen öyle hayirlisi ile transferimiz olsun zaman su givi gecsin ve pozitifi görelim insallah ;)

Kızlar dna hasarı yeni düştü eşimin, tüp bebekte embryolara genetik inceleme gerekir mi?

Csn
Benimde sebepsiz 5 düşügüm var bu kadar neden diye soracaksınız muhtemelen her düşük sonrası başka dr başka çözüm denendi başarılı olunamadi dr hala normal dene diyor ama ben ngs yönteminde karar kıldım. Benim ngs ankara genart da yapılacak tüp bebek kayseri memorialda olacak. İnşallah bu kez durmaz kalbi.
merhaba canim ... durumunda bir değişiklik varmi
Sonuc alabildinmi? Benimde 5 düşugum var ve bi sebebe baglayamadi dr lar. Yasç

Back
X