• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ngs ile transfer yaptıranlar/yaptıracaklar 2018

Transferleriniz hayirli olsun, Rabbim tez zamanda herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun insallah,AMIN.. habersiz birakmayin kizlar lütfen pozitif veya negatif yazin
Evet katılıyorum insan merak ediyor inş olmuştur tutmuştur die. Benim daha önceki tedavimde pgt den gelen sağlıklo bir embriyom vardı o da tutunmadı bana. Şimdi de doktorum dedi ki sana ilaç kullandırdığım halde rahim duvarı kalınlığın tam kalınlaşmamış bile. 7 mm civarındaymış normalde en az 8 olması gerekiyprmuş. Sağlıklı embeiyom gelirse önce bu konuda da hazırlayacaklar beni.

Ayy çok sevindimnm..aslında şöyle birşey duydum. Embriyolardan 3.günden 5. güne gelenler sağlıklı olan embriyolar oluyormuş genelde. Çünkü kromozom yönünden sağlıklı olmayanlar 5. Güne kadar ilerlemiyormuş. İnşallah transferiniz hayırlısıyla gerçekleşir ve sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz bir evladınız olur..
Aminnn inş birbirimize hep güzel haberler veririz:)
Ben manisa da oturuyorum izmir irenbe de İsmail Küçük te yaptırıyorum. Dün aradılar 3 embriyonun biyopsisi alınmış ve dondurulmuş kalan 4 embriyom da 5. Güne gelmiş ama tam istenilen büyüklükte değilmiş bugün 6.güne bakıcaklar biyopsi alınacak şekildeyse yapıcaklar değilse elimizde sadece 3 embriyo kalmış olacak. Hayırlısı inşallah.
olsun bak 1 embriyonun genetiğe kadar bölünmesi ve genetikten sağlıklı gelmesi bile yeter hamile kalmaya ama işte tüm süreç başyan aşağı sıkıntılı bir süreç allah hepimize yardım etsin,sende güzel hberler ver bize :)

Benimde sebepsiz 5 düşügüm var bu kadar neden diye soracaksınız muhtemelen her düşük sonrası başka dr başka çözüm denendi başarılı olunamadi dr hala normal dene diyor ama ben ngs yönteminde karar kıldım. Benim ngs ankara genart da yapılacak tüp bebek kayseri memorialda olacak. İnşallah bu kez durmaz kalbi.
Bende sizinle ayni durumdayim. 5 kaybim var. Gittiğim bi tup bebek uzman i boşuna bi daha riske atma aynı risk yine geçerli yine kaybedersin pgt yap dedi. Ama gittiğim başka profesör gerek yok bi daha dene dedi. Bende cesaret edemiyorum. Biraz zaman geçsin toparlandiktan sonra İstanbul da Bülent tıraş da tüp bebek düşünüyorum.
Sizin yaşınız kac

olsun bak 1 embriyonun genetiğe kadar bölünmesi ve genetikten sağlıklı gelmesi bile yeter hamile kalmaya ama işte tüm süreç başyan aşağı sıkıntılı bir süreç allah hepimize yardım etsin,sende güzel hberler ver bize :)
Senin de benim de bu sefer olacak gibi hissediyorum:)) Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin. Olursa okadar kıymetli bebekler olacaklar ki çünkü bizler daha anne olmadan annelik hisleri olan kadınlarız. Bunu asla yaşamayan anlayamaz. Beklemek sabretmek arzı etmek hayal kurmak hepsi bizde var..
Az önce hastaneden aradılar kalan 4 ünden 3 ünün de ilerlemesi olmuş çok şükür biyopsileri alınmış ve o 3 ü de dondurulmuş.. bu aşamaya kadar her telefonda dokuz doğurdum sanki hep.. sınava girecek öğrencilerin heyecanı gibi her anım.. İnş ngs işleminden de hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım bakalım. 2 haftada falan sürüyormuş işleme girmesi.

Senin de benim de bu sefer olacak gibi hissediyorum:)) Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin. Olursa okadar kıymetli bebekler olacaklar ki çünkü bizler daha anne olmadan annelik hisleri olan kadınlarız. Bunu asla yaşamayan anlayamaz. Beklemek sabretmek arzı etmek hayal kurmak hepsi bizde var..
Az önce hastaneden aradılar kalan 4 ünden 3 ünün de ilerlemesi olmuş çok şükür biyopsileri alınmış ve o 3 ü de dondurulmuş.. bu aşamaya kadar her telefonda dokuz doğurdum sanki hep.. sınava girecek öğrencilerin heyecanı gibi her anım.. İnş ngs işleminden de hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım bakalım. 2 haftada falan sürüyormuş işleme girmesi.
bak gördün mü bu aşamayıda tamamladın :) darısı kalan önümüzdeki basamaklara inşallah,güzel olacak herşey ,güzel enerji verelim güzel olsunlar :)

Bende sizinle ayni durumdayim. 5 kaybim var. Gittiğim bi tup bebek uzman i boşuna bi daha riske atma aynı risk yine geçerli yine kaybedersin pgt yap dedi. Ama gittiğim başka profesör gerek yok bi daha dene dedi. Bende cesaret edemiyorum. Biraz zaman geçsin toparlandiktan sonra İstanbul da Bülent tıraş da tüp bebek düşünüyorum.
Sizin yaşınız kac
6.bebeğimi kaybettim bugün hepsi kendiliğinden oldu 3 kimyasal 1 boş 1 kalp atışı olmayan biri de 14 hafta
Bana ısrarla tüp bebek yapma diyen doktorum artık genetikli tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi bebekleri yaşatmak için her yolu denedik bağışıklık baskılayıcı serum tedavisi+kortizon dahi aldım ama olmadı mı olmuyor kayıpları açıklayan hiç bir sebep yok üstelik

6.bebeğimi kaybettim bugün hepsi kendiliğinden oldu 3 kimyasal 1 boş 1 kalp atışı olmayan biri de 14 hafta
Bana ısrarla tüp bebek yapma diyen doktorum artık genetikli tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi bebekleri yaşatmak için her yolu denedik bağışıklık baskılayıcı serum tedavisi+kortizon dahi aldım ama olmadı mı olmuyor kayıpları açıklayan hiç bir sebep yok üstelik
Bugün mü kaybettiniz bebeginizi

Sizin yaşınız kac
33 yaşımdayım 3 ay kadar önce boşandık biz başka başka meselelerden su an bunda da varmış bir hayır diyorum

Benim de ngs den sağlıklı 2 embriyom transfer edildi. Transfer gününü saymazsak 4. Günüm bugün. Heyecanliyim zaman geçmek bilmiyor :(

Benim de ngs den sağlıklı 2 embriyom transfer edildi. Transfer gününü saymazsak 4. Günüm bugün. Heyecanliyim zaman geçmek bilmiyor :KK43:
Benim ngs ye 6 embriyom gitmişti ama malesef 6 sı da sağlıksız çıktı :( artık herşeyin hayırlısı diyorum. Bundan sonra tedavi de düşünmüyorum.
İnşallah sizinki sağlıklı birşekilde tutunur size.. mutlaka haberlerinizi bekliyoruz :)

Benim ngs ye 6 embriyom gitmişti ama malesef 6 sı da sağlıksız çıktı :( artık herşeyin hayırlısı diyorum. Bundan sonra tedavi de düşünmüyorum.
İnşallah sizinki sağlıklı birşekilde tutunur size.. mutlaka haberlerinizi bekliyoruz :)

Arkadaşım benim de embriyolarim hep sağlıksız geldi bu güne kadar ama bu sefer doktorum ilaçlarımin dozunu çok düşürdü de sağlıklı embriyo elde edebildik. Sana da tavsiye ederim doktorunla konuş ilaçların dozunu dusurmeyi. Çünkü ilaçlar da embriyoların kalitesini bozuyorlar.

Arkadaşım benim de embriyolarim hep sağlıksız geldi bu güne kadar ama bu sefer doktorum ilaçlarımin dozunu çok düşürdü de sağlıklı embriyo elde edebildik. Sana da tavsiye ederim doktorunla konuş ilaçların dozunu dusurmeyi. Çünkü ilaçlar da embriyoların kalitesini bozuyorlar.
Teşekkür ederim canım..inş hayırlısıyla güzel sonuç alırsın..ben nedense bi daha tedavi olacağımı düşünmüyorum ya da şuanki fikrim öyle diyeyim. Ama olur da bi daha deneyeceğim bi zaman olursa bu dediklerini mutlaka doktoruma söylerim

Benimde sebepsiz 5 düşügüm var bu kadar neden diye soracaksınız muhtemelen her düşük sonrası başka dr başka çözüm denendi başarılı olunamadi dr hala normal dene diyor ama ben ngs yönteminde karar kıldım. Benim ngs ankara genart da yapılacak tüp bebek kayseri memorialda olacak. İnşallah bu kez durmaz kalbi.
Aradan bayağı zaman geçmiş. Ama son durumunuz nedir merak ettim.ngs ile sağlıklı gebelik elde edebildiniz mi. Benim de iki düşüğüm var doğal yolla.martta sisli memorialde ngs yöntemi ile tüp bebek yaptırmak istiyorum. Inşallah hayallerinizgerçek olmuştur.

Benim de ngs den sağlıklı 2 embriyom transfer edildi. Transfer gününü saymazsak 4. Günüm bugün. Heyecanliyim zaman geçmek bilmiyor :KK43:
Merhaba umarım olumlu sonuç almışsınızdır. NGS ile hamile kalabildiniz mi.ben de denemek istiyorum da.

Bu sefer benim de ilaç dozumu düşürdüler ama endişeliyim 5. Günü göremeyecekler siye . Sizin önceki tedavilerinizde kaçlık doz kullanmıştınız sonrakinde kaç kullandınız ? Bir de kaç embriyo gitti pgt ye

Back