• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ngs ile transfer yaptıranlar/yaptıracaklar 2018

Kızlar her şey çok belirsiz ama sizden fikir almak istiyorum yarına kadar sabrım yok . Orta kalitede bir embriyo pgt ye gider mi sizce ? Yani kalitesi orta olup DNA sı normal olabilir mi ? Sabrım kalmadı ya beklemeye .

Bana da 2 tane ngs den sağlam çıkmış embriyo transfer edildi. 3. Denemem bu, bekliyorum 🤗 pek kimse yazmamış başlığa çok yok galiba yaptıran
Ben ilk kez pozitif sonuç gördüm fakat beta hcg değerim sonradan düştü. Embriyolar sağlıklı olduğuna göre galiba rahimde problem var ki histereskopi temiz çıkmıştı. Sanırım dokum embriyoyu yabancı cisim olarak algılıyor. Var mı benzer durum yaşayan?

Cnm benim kas hastasi kizim vardi doğal yolla oldu 6 yasinda vefat etti. kas hastasiydi ama 46 kromozomu normaldi. Yani ngs de 46 kromozom yapısal olarak inceleniyor. Ngs de kas hastasını secemiyorlar mesela... benim 7 embriyo tek gen pgt 'ye gitti 1 tanesi kas hastasi cikti. Kalan 6 embriyodan doktor 3 ünü ngs yapti maliyeti az olsun diye diğer 3 üne ihtiyaç olursa o zaman yapcam dedi. Ngs yapilan 3 embriyo da 46 kromozom anlaminda saglikli geldi. Nisan ayında transfer olucam allah izin verirse. Senin ngs den 1 tane saglikli gelmişti demo gecen sene. Sonuçta saglikli mi yoksa mozaik mi yazıyordu
Merhaba. Umarım sağlıklı bir doğum yapmışsınızdır. Benim de spontan iki kürtajım var. Tup bebek yaptircam ve dusuklerimden dolayı ngs düşünüyorum bahcecide. Biraz anlatirmisin ngs benim durumumda olanlar için iyi birseymi.umarim mesajımı görürsün

Ben ilk kez pozitif sonuç gördüm fakat beta hcg değerim sonradan düştü. Embriyolar sağlıklı olduğuna göre galiba rahimde problem var ki histereskopi temiz çıkmıştı. Sanırım dokum embriyoyu yabancı cisim olarak algılıyor. Var mı benzer durum yaşayan?
Merhaba benimde iki kürtajım var.hic tup bebek yaptırmadım.bahceciye gittim geçen hafta .önümüzdeki aylarda tedaviye başlıcaz inşallah. Ben de cd 56 testi yaptırdım ve 35.8 çıktı. Çok yüksek dedi doktor.eger gebe kalırsan inşallah serum tedavisine başlıcaz. Siz neler biliyorsunuz bu konu hakkında.cd 56 testi yaptirdinizmi hiç. Bana da demişlerdi vücudun embriyoyu yabancı madde algılıyor olabilir diye

Merhaba benimde iki kürtajım var.hic tup bebek yaptırmadım.bahceciye gittim geçen hafta .önümüzdeki aylarda tedaviye başlıcaz inşallah. Ben de cd 56 testi yaptırdım ve 35.8 çıktı. Çok yüksek dedi doktor.eger gebe kalırsan inşallah serum tedavisine başlıcaz. Siz neler biliyorsunuz bu konu hakkında.cd 56 testi yaptirdinizmi hiç. Bana da demişlerdi vücudun embriyoyu yabancı madde algılıyor olabilir diye
Merhaba canım bu test nasıl yapılıyor anlatabilir misin? Adetin kaçıncı günü pahalı bir test mi?

Merhaba bu teste neden gerek gördü doktor yani nasıl karar verdi ben de iki düşük yaptım üçüncü sağlıklı olacaktır çok normal dedi Zeynep kamildeki doktorlar ama ben ısrar ettim genetik test yapıldı vee eşimde translokasyon tespit edildi. Şimdi merak ettiğim bir tanımız var evet ondan dolayı düşmüş olabilir ama başka bir etken de olabilir. İki düşükten sonra size hangi testler yapıldı genetik yapıldı sonuç normal geldide mi cd 56 yapıldı. Acaba ben de yaptırmalı mıyım önümüzdeki ay ngs li tüp bebek tedavisine başlayacağız

Merhaba benden de cd56 testini istedi sonuçlarımı hatırlamıyorum ama iyi dedi, yine de tabi serum tedavisi yapacak. Yani tüm her şeye ilave bir de serum tedavisi. Aynen rahim yabancı algılıyor galiba prednol alıyordum bunun için ama yetmiyo demek ki. Yani biz baya önlemler aldık bu sefer rahim dinlendirildi, embriyolar sağlam mı diye bakıldı vs. Serum tedavisi de kesin yararlı diye bir şey yok galiba. Deneme işte bu yöntemler, ben de ne varsa yaptıracağım ama olacağına inandığımdan değil kafamda kalmasın diye.. bende otoimmun hastalıklar var sanırım bağışıklık sistemim bebeği de kabul etmiyor 😕

Back