İlköğretim liseden çok daha basit bence arkadaşlar,2sindede çalıştım,tercihim ilköğretimdir herzaman. Kendileri gibi sorunlarıda küçük oluyor. Liseyle uğraşmak zor bence. Ama körelme konusuna sonuna kadar katılıyorum
4. yılımı Meb de çalışıyorum... çok sıkılıyorum hiç sevmiyorum.. öğretmen olmak için doğmadığımı yanlış meslek seçtiğimi düşünüyorum.. sadece 1 yıl çok zevk alarak yaptım mesleğimi o da Akşehir de çok iyi bi okulda güle oynaya okula gittiğim bi yıldaydı. işe offf yarın da okul var diyerek gitmek her gün insanın ömründen götürüyo.. mecbur sevmeye çalışıyorum ama bilemiyorum.. keşke dış ticarette kendimi geliştirip öğretmenliği bırakabilsem..
bi de çok afedersiniz insanların bilmem nerelerini göstererk ya da ne biliyim ortaya hiç bişey koymadan sırf ünlü diye milyarlarca lirayı bi gecede kazanmasından ve bizim 1 ay boyunca kendimizi parçalamamızdan sonra aldığımızın maaşın küçüklüğü beni daha da çok hırslandırıp kinlenmeme neden oluyooo..
aman beee ne de doluymuşum be arkadaş peeehhhhhhhalsanaalsanasmile
Ben de ıngilizce öğretmeniyim.kpss 'ye giren arkadaşlara başarılar dilerim.biz atanırken kpss yoktu.kpss'nin ne kadar saçma olduğunu geçen yıl bir kez daha anladım.2007-2008 eğitim öğretim yılı 2. döneminde ingilizce öğrt. son sınıfta okuyan 8 tane stajyer öğrencim vardı.üniversitede derslerine devam ediyorlar,kpss için dersaneye gidiyorlar ve haftanın bir günü benim sınıflarımdan birine ders anlatıyorlardı.8 öğrencimin içinde gerçekten yetenekli bulduğum 2 öğrencim vardı,hele 3 tanesi vardı ki tam bir fiyasko.çok telaffuz hatası yapıyorlardı ve ders anlatırken hiç yaratıcı değil aksine çok monotonlardı.kpss sınavina girdiler ve yüksek puan aldıkları için bu çok kötü ders anlatanlardan 2 tanesi atandı.benim çok güvendiğim ve gerçekten çok gayretli olanlar atanamadılar.bu çok üzücü gerçekten
I know what’s beautiful, looking at you,in a world of lies,you are the truth , Everytime you touch me I become a hero....
arkadaşlar bu cümleyi bana tercüme edebilirmisiniz teşekkür ederim.
Ben 9. sınıflara girecem, köy okulundayım, çocuklar hiç Bişey Bilmiyor, nerden Başlicam Bilmiyorum.. kitaptan gitsem çocuklar iyice soğuyacak.. en Başından Başlasam kitaBı takip edemicem..
güzel olanı biliyorum; yalanlar dünyasında sana bakmak, sen gerçeksin (doğrusun). Bana dokunduğun heran bir kahramana dönüşüyorum ...gibi birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?