ngilizce retmenleri buraya

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
296
Yozgat
arkadaşlar seminer konusu olarak projr ve performans görevi taslağı hazırmamaız gerekiyorya,tam olarak nasıl yapılacak emin değilim,yardımcı olursunuz sevinirimCADIARZU

canım taslaklar varda tam olarak nasıl yapılacağını anlamadım,

Slm ben de ıngilizce öğretmeniyim,Aydın'dayım. Sizler nerelerde görev yapıyorsunuz?Tanışmak isterim. Birbirimizle fikir alışverişinde bulunabiliriz.

selamlar .bende yeni mezunum ama kpss iyi gecmedi bu sene malesef önerileriniz varmı?

Selam Ben de yeni mezunum:) Istanbul'dan....Kpss sonucunu bekliyorum.

Selam ben yurtdışında ingilizce eğitim koordinatörüyüm. birbirimizle fikir alışverişi içinde bulunabiliriz. arkadaşlar bu arada ıngiltereden eğitimde post-diploma almak istiyorum daha önce alan yada bilgisi olan varsa lütfenn beni de aydınlatsın. teşekkürler.

selamlar .bende yeni mezunum ama kpss iyi gecmedi bu sene malesef önerileriniz varmı?

ales ve kpds ya da uds puanin varsa okutmanliga basvurabilirsin canim ben de yeni mezunum okutmanlik dusunuyorum::1hug:

vebde seneye mezun oluyorum inşAllah, .ok korkuyorum kpss den ales den falan, işsiz kalırım diye çok korkuyorum ve de çok merak ediyorum ingilizce öğr. den mezun olup ta iş bulma şansımız nedir?

Ben de ıngilizce öğretmeniyim.kpss 'ye giren arkadaşlara başarılar dilerim.biz atanırken kpss yoktu.kpss'nin ne kadar saçma olduğunu geçen yıl bir kez daha anladım.2007-2008 eğitim öğretim yılı 2. döneminde ingilizce öğrt. son sınıfta okuyan 8 tane stajyer öğrencim vardı.üniversitede derslerine devam ediyorlar,kpss için dersaneye gidiyorlar ve haftanın bir günü benim sınıflarımdan birine ders anlatıyorlardı.8 öğrencimin içinde gerçekten yetenekli bulduğum 2 öğrencim vardı,hele 3 tanesi vardı ki tam bir fiyasko.çok telaffuz hatası yapıyorlardı ve ders anlatırken hiç yaratıcı değil aksine çok monotonlardı.kpss sınavina girdiler ve yüksek puan aldıkları için bu çok kötü ders anlatanlardan 2 tanesi atandı.benim çok güvendiğim ve gerçekten çok gayretli olanlar atanamadılar.bu çok üzücü gerçekten

KPSS den nefret ediyorum!! sizin de verdiğiniz örnekteki gibi kimse hak ettiği yerde diil..ben son sınıf ingilizce öğretmenliği okuyorum.ama böyle saçma şeyler yapmaya devam ederlerse işsiz mezunlar ordusunun neferi olacağım ben de.. ((

Ben de Kpss den nefret ediyorum,

Yani devlet verdiği diplomayı yeterli görmüyo bi de sınav yapıyo olacak şey mi?

Gerçi devlet de haklı o kadar tecrübesiz ve branşlarından alakasız,telafuzu kötü olan mezun var ki,

Mecburen eleyecek,

Ama bari herkese kendi branşından sorsalar,

Keşke İngilizce sorsalar bize o zaman yaşadık yani!

Amann çalış çalış bitmiyo Eğitim Bilimleri...

Napcaz böyle hanımlar...?kafamçokkarıştı

aynen katılıyorum,ingilizce öğretmenlerin tarih,sosyal bilgisinden çok kendi bilgilerine ihtiyacı var.Bence en önemlisi bir öğretmenin psikolojisi,kendi dalındaki bilgisi ama her alandaki gibi sistem çok yanlış çook

aynen katılıyorum canım, en şansız biz oluyoruz bu kpss'de. düşünsenize matematik öğretmenleri en azından matemayiği full çekebiliolar, türkçe öğretmenleri, tarih-coğrafya, rehber öğretmenleri de aynı şekilde. sınıf öğretmneleri deseniz zaten her dersi öğreniyolar az da olsa. yani her biri bi şekilde kendi konusuyla ilgili 30 soruyla karşılaşıyo ya bizzz? bu çok büyük bi haksızlıkklava: tamam eğitim bilimleri kısmı olmalı mutlaka, sonuçta meslek bilgis ve branşa göre değişmiyo o bilgiler. ama diğer kısımda herkes kendi branş sorularını cevaplamalı.

ama maalesef kpss ye katlanmaktan başka yapacak birşeyimiz yok lmaz: Allah yardım etsin

selamlar kızlar, topiği geç gördüm, ben de ingilizce öğretmeniyim. kpss ve 21 dolayısıyla da güneydoğuda bi köydeyim.. burda hayat zor ama tabi atandığımıza da mutlu olmak lazım.
sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…