Eşimle severek evlendik bekarken bu hayattan tek isteğim sensin diyordu örneğin nikah günü fotoğraf çekildik seçiyoruz ikimiz farklı fotoğraflarımızı beğenince birden almıyorum sen almak istiyorsan al felan dedi ilk orada bir afalladım bu tepkisine neyse evlendik bu tarz kırıcı yorumları yüzünden ben çok alınıp ağlıyordum evlendiğimiz zamanlar da beni çok el üstünde tuttu sonra alkol içtiğini öğrendim ben tesettürlüyüm kızımız oldu bu hep kahve alışkanlığı arkadaşlarla parkta oturma vs. Çoğu yere tek katılıyordum hep kızımla geziyordum bunları ona çok dile getırdım sonra bu beni sıradanlaştırdı üzülüp ağladım zaman git oda da ağla rol mü yapıyorsun demeler her akşam işten geldiğinde aşkım ben çıkıyorum pazar günleri kahvaltı daha masadayken hemen yiyip çıkıyordu ben çok rahatsız oluyordum ve dile getiriyordum onu sevdiğim için hiç küsmedim hiç bırakmadım onu bitcoinde para kaybediyordu sanki ben yapmışım gibi öfkesını benden çıkartıyordu bayramlar da bile kızımı alıp tek geziyordum zamanla artık beni herkesleştirdi ağladım da ne bir kez sarılmış ve her kavgamız da s.git ayrıl benden kafalarımız uyuşmuyor kötü üslupla konuşma sonra o an özür dilerim sinirden söyledim bu kadar sonrasında dün neler söyledin dediğim de dün dünde kaldı dıyıp konuyu kapatıyor ben olsam gönül alırım hedıye değilde ya dün için kusura bakma gibi içim içimi yerdi önceden ailesine sevgi gibi güzel gelin nerden bulcaz derken şimdi beni dışarda ki köpek yerine bile koymaz oldu annesi dolduruyor erkek adamsın gezersin kimseye muhtaç etmiyorsun daha ne istiyor gibisinden şimdi o sözde beni çok seven eşim hiçbir şeye saymıyor kaybetme korkusu bile yok gönlümü alması gereken yerde haftalarca tavır bile sergiliyor beni öyle bir manipüle ediyorlar ki ben çok üzülüp ağladımı belli edip kendimden mi soğuttum diyorum hala suçu kendimde mı arıyorum ona toz kondurmak istemiyorum mu ya da çünkü asla sebepsiz naz yapmadım sanki ilişkimizde ben erkeğim o kız 4 yıllık evliyiz kızımız da var ona o kadar çok değer veriyorum ki bana değer verme gereği bile duymuyor artık onun yaptığının aynısı ona yapınca iyice kopuyor bağlar tartışınca hemen bahane bulup kendını alkole veriyor sonrasında ben bu akşam babamlarda kalcam annesi onu çok pışpışlıyor ki bu sebepten beni kaybetme duygusunu bile yitirmiş namaz felan kılmıyorum o rahatlığına çok düşkün biri benim ne alkol ne sigara hiçbir huyum yok ki kendılerı aile yapısı olarak böyleler kayınvalıdem muhafazakar acaba kendi çocukları kızları gibi rahat olsam ne olurdu diyorum bu halimle beni beğenmiyor neyse eşimi çok seviyorum lütfen ön yargılı davranmayın belki de kızım var düzenimi bozmaktan korkuyorum ve boşandığımız eşimi ileri de başkasıyla evlendıgını duymak çok acı veriyor herşeyıne katlanıyorum ve bana kafalarımız uyuşmuyor demesi beni gerçekten b.k gibi hissttırıyor sinir sıkışması anksiyete gelecek kaygısı hepsi oluştu bende daha 25 yaşındayım eşim 31 eşim gerçekten tipinden ötürü öz güvenli ve kibirli biri benim ondan eksiğim yok ama o kendını dev aynasında görüyor
Son düzenleme: