• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neye ne kadar para veriyoruz???

Ben de deveyükü'nden 286 TL'ye kırmızı Vertex Tencere Seti aldım, kapıda ödemeyle. Stokta olmadığı için bir hafta bekledim ama sorunsuz ve çok uygun bir fiyata almış oldum. Sabırla bekledim,habersiz yolladılar, sitede siparişlerle ilgili pek güncelleme yapmıyorlar ama ben yine de memnunum, çok meşguller galiba :) +8 TL kargo bedeli, +7 TL kapıda ödeme bedeli. Tencereler de kaya gibi maşallah :)

çok iyi fiyata almışsın sen de canım ben de 300'e almıştım evkurdan; ama çaydanlığıyla cezvesi yoktu deve yükünden almıştım. tencere kardeşiyiz huhu :3:

CNm fotoğrafı yok internette falan ama monev exclusive mağazası aracılığıyla getirttim şu anda mağazada duruyo korktum eve getiremedim-:)

Sofraya 70.000 tllik yemek takımı koyunca çkb takımlarında Bi okadar antika ve pahalı olmalı.yani masada kullanacağın tüm ürün ve aksesuarlar uyum içinde ve aynı seviyede olmalı ki abes durmasın.gerçi benimde aklım kesmiyor Bi yemek tskımına okadar para nasıl verilir.çok saçma.ben olsam hayatta aldırmazdım kırılabilecek bile.bi ev aldırırdım mis gibi....

Arkadaslar niye yalan söyleyim ki ben şimdi burdan istanbulda oturanlar gidip bakabilir Nişantaşı'nda bu mağaza aynısı ordada duruyo yani gerçekten çok kırıldım sanki yalan borcum var ona göre kaşık takımınıda aldım zaten lütfen kırıcı olmayalım arkadaslar.herkes kendi imkanları ölçüsünde bişeyler yapar.allah güle güle kullanmayı nasip etsin en önemlisi bu.

Arkadaslar niye yalan söyleyim ki ben şimdi burdan istanbulda oturanlar gidip bakabilir Nişantaşı'nda bu mağaza aynısı ordada duruyo yani gerçekten çok kırıldım sanki yalan borcum var ona göre kaşık takımınıda aldım zaten lütfen kırıcı olmayalım arkadaslar.herkes kendi imkanları ölçüsünde bişeyler yapar.allah güle güle kullanmayı nasip etsin en önemlisi bu.

nişantaşında dediğin mağazayı biliyorum ama 70 bin tl ye yemek takımı görmedim. görmediğim için inanamıyorum, kırılmana gerek yok ben bildiğimi gördüğümü söylüyorum. Eğer varsa da böyle bir takımın tabiki güle güle kullan. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; eğer benim 70 bin tl yemek takımım olsa açıkçası kk da neye ne kadar para veriyoruz başlığında yer almazdım.

Son düzenleme:
CNm ben orda aldığım düdüklü tencereyide yazdım saç kurutma makinasında .bunuda ben istemedim zaten babam antika meraklısı o yüzden almış ben 5 dakika gördüm mağazada ordada kaldı zaten.neyse zaten herkesin bütçesi kendini ilgilendirir sonuçta arkadaşlarımıza fikir veriyoruz burda

Benimkinin altında rosenthal yazıyordu .internettede yok oraya 2 tane bu fiyatta yemek takımı vardı biri buydu.bu mağaza bi Mersin'de var bide istanbulda ikisinde sorulunca gösterirler herhalde benim ki şu an MERSİN Mağazası'nda bekliyor istanbuldada vardır mutlaka aynısı

bosch indüksiyon ocağım,İNOX HEPSİ =buzdolabı,çamaşır makinası,bulaşık makinası( fırın hariç) 6000 tl
feradem ranforce çift nevresim 35 tl
sarev ranforce çift nevresim 47 tl
baysal ranforce çift nevresim 45 tl
bernardo 3 tencere 4 tava seramik 220 tl
korkmaz shadow çkb 24 parça 70 tl
korkmaz cezve seti 33 tl
fonticnac 24 parça çkb 80 tl

Korkmaz çkb takımı 500 tl (yanında tost mak.ve cezve bedavaya geldi indirim çeki ile)
Kütahya porselen 12 kişilik yemek takımı %50 indirimde 399 tl
Korkmaz blender seti 109 tl
Taç yatak örtüsü 650 tl nakit 350 tl :) eminönü esnafı :)
Linens nevresim 2 adet 200 tl kampanyadan :)
Özdilek kapitone nevresim 125 tl
Özdilek pike tk. 120 tl
İstikbal uyku seti 200 tl

hayırladıklarım bunlar kızlar :) bence kim neyin araştırmasını yapıyorsa onun fiyatını danışsın öyle daha iyi aklımıza gelir böyle hepsi gelmiyor bir anda ya :D

ben geçen ay çeyizlik ürünlerimden iki üç parça bişey aldım onları paylaşayım dedim. özdilek bambu bornoz takımını 190 liraya aldım.
yine özdilek uyku seti aldım o da 190 tl. nevresim takımı özdileğin aldım 80 lira. o kadar :) ama çok zevkliymiş kızlar bu alışveriş işleri :)

Bende yazayım kızlar aklımda kaldığınca

Jumbo metalix mat tencere setiyle jumbo 9400 parlak model çkb setini elden taksitle
2200 tlye aldım çay setide hediyeydi normalde 2500 tl felan fiyatları
Karaca anemon kahvaltı takımını 240 tl ye aldım
Brabantia 4 lü saklama setini 140 tlye aldım
Esse seramik pilav tenceresi ve tavayı 114 tl ye aldım
Homend kahvecimi 70 tlye aldım
Karaca havlularımı 50 tlye aldım
Karaca pamuk saten nevresim takımımı 180 tlye aldım
Taç pamuk saten nevresimlerimi 210 tlye aldım
Tantitoni salata kaselerimi 15 tlye aldım
Bernardo suplalarımı 6 tanesini 42 tlye aldım
Bernardo sos tenceremi 29.50 tlye aldım
Evlen butik Fransız dantel salon takımımı 350 tlye aldım
Evlen butik yatak örtüsünü 70 tlye aldım
Philips saç kurutma makinemi 150 tlye aldım

Bende yazayım ama bir çoğunun ne tfiyatını hatırlayamıyorum yuvarlarsak.. :34:

Hisar 5 parça çelik tencere setimi 335 liraya internetten aldım umarım pişman olmam.
Seramik tencere takımımı da aynı şekilde 170 küsür bişeydi.
Sahan seti 100 lira
12 kişilik yemek takımımı bernardo' dan 1600 liraya almıştım çatak bıçak takımı hediyesiydi.
6 kişilik yemek ve kahvaltı takımlarım 400 liraydı.
12 kişilik su ve meşrubat takımı 400 lira
Servis seti 90 lira
Küçük çaydanlık 55 lira
Bıçak seti 70 lira
Nevresim ve pikeler 80-100 aralığında genel de.
Ketltle ve Ekmek kızartma mak. 350 lira.
Ufak şeyleri yazmama gerek yok herhalde..
:31:

Son düzenleme:
Back
X