- 12 Mart 2013
- 180
- 33
- 73
bazı şeyler gayet uygun fiyata almışsınn
indirimleri sağlam takiptesin sanırıımm:44::44:
aynen canım takip ettiğim bikaç mağaza var indirimlerini kaçırmıyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı şeyler gayet uygun fiyata almışsınn
indirimleri sağlam takiptesin sanırıımm:44::44:
Ben de deveyükü'nden 286 TL'ye kırmızı Vertex Tencere Seti aldım, kapıda ödemeyle. Stokta olmadığı için bir hafta bekledim ama sorunsuz ve çok uygun bir fiyata almış oldum. Sabırla bekledim,habersiz yolladılar, sitede siparişlerle ilgili pek güncelleme yapmıyorlar ama ben yine de memnunum, çok meşguller galiba :) +8 TL kargo bedeli, +7 TL kapıda ödeme bedeli. Tencereler de kaya gibi maşallah :)
70.000 tl antika yemek takımı aldı babam saolsun-D .onun dışında ben maaşımla 400 tl ye düdüklü tencere 70 tl sac kurutma makinası aldım-D
CNm fotoğrafı yok internette falan ama monev exclusive mağazası aracılığıyla getirttim şu anda mağazada duruyo korktum eve getiremedim-:)
Arkadaslar niye yalan söyleyim ki ben şimdi burdan istanbulda oturanlar gidip bakabilir Nişantaşı'nda bu mağaza aynısı ordada duruyo yani gerçekten çok kırıldım sanki yalan borcum var ona göre kaşık takımınıda aldım zaten lütfen kırıcı olmayalım arkadaslar.herkes kendi imkanları ölçüsünde bişeyler yapar.allah güle güle kullanmayı nasip etsin en önemlisi bu.
arkadaşlar monevin sattığı markalara ve fiyatlara bakarsanız bence durum açıklığa kavuşur:)