Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırst choıce bu markanın nevresımlerını tavsıye ederımm cok guzel modeller varr :)
çok teşekkür ederim cnm ya hisardan çkb takımını filan çok iyiye almışsın kampanya mı vardı ben jumboya baktım sadece çkb takımı 1 500 beğendim ben mi abartmışım acaba :s
canım merhaba,
ben de senin gibi yeniyim bu çeyiz konusunda, topic'i açman süper olmuş. sen de benim gibi ilk başta jumboya baktın herhalde, ben de jumbo'nun 9400 modelini beğendim hatta aldım :)
evet ilk önce araştırdıktan sonra en iyisinin jumbo olduğunu öğrendim direkt ona baktım sadece ama şimdi her birini biliyorum :) güle güle kullan canım jumbo nu :)[/QUOT
forumun oldukça yararı oluyor, teşekkür ederim, Allah hepimize en güzelini nasip etsin. zevkli işler epey :)
1 yılı aşkın süredir çeyiz alışverişi yapıyorum her şeyimi uygun aldıgımı düşünüyorum.Bu zamana kadar 4.100 tl harcamışım http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/512270-duygunun-ceyizi.html topigimden bakabilirsiniz.Fiyatını ögrenmek istediginiz bir sey olursa yardımcı olurum![]()
madame coco nevresim ve 2 adet yastık kılıfı 39.90
madame coco pamu saten nevresim ve 2 adet yastık kılıfı 59.90
english home pike takımı bütün parçalarıyla 45 tl
shaffer döküm tencere seti 120 tl
kenwood çay makinası 79.90
king mutfak robotu 49.90
24 parça çkb takımı 24.90 tl
english home yüz havlusu 6.50 tl
english home el havlusu 3.50tl
madame coco yüz havlusu 11.90
madame coco el havlusu 5.90
kütahya porselen 6 parça tatlı tabağı 6 parça fincan 45 tl
6 parça vakumlu saklama kabı 42 tl
krc bornoz seti 160 tl
özdilek çift kişilik battaniye 45 tl
english home muftak seti 85tl
english home masa örtüsü 24.90
aklıma bunlar geldi zaten büyük parçaları daha alamadım anneler gününü bekliyorum![]()
1 yılı aşkın süredir çeyiz alışverişi yapıyorum her şeyimi uygun aldıgımı düşünüyorum.Bu zamana kadar 4.100 tl harcamışım http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/512270-duygunun-ceyizi.html topigimden bakabilirsiniz.Fiyatını ögrenmek istediginiz bir sey olursa yardımcı olurum![]()
maşallah canım topiginin inceledim hepsi marka ve kaliteli duruyor. çok uygun fiyata halletmişsin. ben daha büyükleri almadan 2 bin gitti
yardımm
korkmaz'ın vertex çaydanlığı ile cezvesini internetten alıyım diyorum ama güvenemiyorum. sanal reyonum ile stokk.com sizce güvenilir midir? sıkıntı yaşar mıyım, yoksa 40 tl kar edicem diye bu sıkıntıya girmeyip mağazadan mı alsam?
canım ben daha önce sanal reyonumdan alışveriş yapmıştım biraz geç geliyor ama sorun olmuyor. ama diğer siteyi duymadım. ama netten yorumları oku telefonlara bak ulaşılıyor mu diye ona göre karar ver:) biraz cesaret ben tanımadığım bir siteden 500 küsürlük alışveriş yapmıştım çok şükür sıkıntısız geldi:)
valla deve yükü'nden aldım biraz tırsa tırsa :) vertex'in cezvesiyle çaydanlığını 222 tl ye aldım, inş sorunsuz gelir :18:
canım ben oradan da alışveriş yaptım 3 gün içinde geldi sıkıntı yapma:)