neye ne kadar para veriyoruz???

fgnsml

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
695
498
323
merhaba. ben bu siteyi yeni keşfedenlerdenim ve 2014 de gelin olacağım inşallah. şu ana kadar çeyizim için hiçbir şey almadım hep acelem yok dedim ama 1 sene kadar bir zaman kaldı ve almaya başlamak istiyorum. açılan topiklerin hepsi de çok yardımcı oluyor bana. ancak yeni almaya başlayacaklar içinde bir yardım olarak görüp burada neyi ne kadar aldığımızı yazalım. herkesin kafasında oluşsun. ve gelinlerimizi kimse kazıklayamasın :) neyse kızlar çok konuştum umarım ilgilenip yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :))

hayırlı olsun topiğin,şimdiden mutluluklar.
ben çeyiz yapmadım, doğuya gelin geldiğim için,
inşallah bu yaz tayinimiz çıkıcak güzel bir yere gidersek çeyiz alıcam :1:
sadece yatak örtüsü almıştık 1.5 sene önce 600 liraydı.

hayırlı olsun topiğin,şimdiden mutluluklar.
ben çeyiz yapmadım, doğuya gelin geldiğim için,
inşallah bu yaz tayinimiz çıkıcak güzel bir yere gidersek çeyiz alıcam :1:
sadece yatak örtüsü almıştık 1.5 sene önce 600 liraydı.

teşekkür ederim canım senin için de hayırlısı olsun... nerden aldın yatak örtünü?

cnm merhaba öncelikle şimdiden hayırlısı olsun alacağın şeyler ben 2 ay sonra evleniyorum kısmetse hemen hemen herşeyi bitti bir tek evim tutulacak ve evime göre yatak ve yemek odası alacam allah bir an önce kısmet eder inş:16:

hisar çkb takımı+hisar teflon tencere tk+ ar yıldız çelik tencere takımını toplam 1400 tlye aldım
günlük yatak örtümü 77,99 tlye
uyku setimi 124,99 tlye
soley ranforje nevresim takımım 77,99
soley saten nevresim takımım 119,99
bambu saten nevresim tk 96,90
kahvaltı takımım keramika marka 154,99
kristal marka mikrofiber yorgan 2 ad 79,99
günlük çkb takımım schafer marka 62,99
mutfak robotum king marka 119,90
arzum çaycı 89,90
sepette 6lı el havlusu 29,90
bornoz setim 215.00
englishhome havlularım 96.00 tl
englishhome mutfak setim önlük tutacak masa örtüsü poşetlik vs 101 tl

mutfak ıvır zıvırları için 1000 tlye yakın para gitti

aksesuarlar içinse 220 tlye yakın para gitti

arçelik saç kurutma makinem 75 tl
arçelik ütüm 100 tl
arçelik ocağım 280 tl
arçelik toztorbasız elektrikli süpürgem 200 lira civarıydı

hatırlayabildiklerim bunlar cnm diğer nevresimlerimin paralarını hatırlamıyorum malesef:31:

benim hatırladıklarım,

kütahya 12 kişilik yemek takımı, çkb takımı, tencere ve kahvaltı takımı 1200 tl
aryıldız 12 kişilik çkb takımı 257 tl, korkmaz tombik güveç tencere 67 tl, aryıldız sahan seti 60 tl
kütahya 6 kişilik yemek tak. 60 tl, taç döküm tencere 5 parça 180 tl
korkmaz su ısıtıcısı 47 tl, tefal blendır seti 105 tl, korkmaz tostkolik 144 tl

philips ütü 220 tl, arnica merlin el süpürgesi 61 tl

taç bornoz takımı 213, taç yorgan 60 tl, nevresimler değişiyor en fazla 75 tl verdim:1:, günlük yatak örtüsü 66 tl, özdilek alez 45 tl,

vs. vs. yazıcak çok ayrıntı var ama uzatmayayım daha fazla:1:

cnm merhaba öncelikle şimdiden hayırlısı olsun alacağın şeyler ben 2 ay sonra evleniyorum kısmetse hemen hemen herşeyi bitti bir tek evim tutulacak ve evime göre yatak ve yemek odası alacam allah bir an önce kısmet eder inş:16:

hisar çkb takımı+hisar teflon tencere tk+ ar yıldız çelik tencere takımını toplam 1400 tlye aldım
günlük yatak örtümü 77,99 tlye
uyku setimi 124,99 tlye
soley ranforje nevresim takımım 77,99
soley saten nevresim takımım 119,99
bambu saten nevresim tk 96,90
kahvaltı takımım keramika marka 154,99
kristal marka mikrofiber yorgan 2 ad 79,99
günlük çkb takımım schafer marka 62,99
mutfak robotum king marka 119,90
arzum çaycı 89,90
sepette 6lı el havlusu 29,90
bornoz setim 215.00
englishhome havlularım 96.00 tl
englishhome mutfak setim önlük tutacak masa örtüsü poşetlik vs 101 tl

mutfak ıvır zıvırları için 1000 tlye yakın para gitti

aksesuarlar içinse 220 tlye yakın para gitti

arçelik saç kurutma makinem 75 tl
arçelik ütüm 100 tl
arçelik ocağım 280 tl
arçelik toztorbasız elektrikli süpürgem 200 lira civarıydı

hatırlayabildiklerim bunlar cnm diğer nevresimlerimin paralarını hatırlamıyorum malesef:31:

çok teşekkür ederim cnm ya hisardan çkb takımını filan çok iyiye almışsın kampanya mı vardı ben jumboya baktım sadece çkb takımı 1 500 beğendim ben mi abartmışım acaba :s

benim hatırladıklarım,

kütahya 12 kişilik yemek takımı, çkb takımı, tencere ve kahvaltı takımı 1200 tl
aryıldız 12 kişilik çkb takımı 257 tl, korkmaz tombik güveç tencere 67 tl, aryıldız sahan seti 60 tl
kütahya 6 kişilik yemek tak. 60 tl, taç döküm tencere 5 parça 180 tl
korkmaz su ısıtıcısı 47 tl, tefal blendır seti 105 tl, korkmaz tostkolik 144 tl

philips ütü 220 tl, arnica merlin el süpürgesi 61 tl

taç bornoz takımı 213, taç yorgan 60 tl, nevresimler değişiyor en fazla 75 tl verdim:1:, günlük yatak örtüsü 66 tl, özdilek alez 45 tl,

vs. vs. yazıcak çok ayrıntı var ama uzatmayayım daha fazla:1:

hayırlı uğurlu olsun canım bende nevresime pek para vermek istemiyorum aslında çok güzeller var seçim yapamam gibi geliyo :) ama şunu gerçekten öğrendim ki gidip gidip pahalılarına bakmışım ben heralde herşeyin sizin yazdıklarınız gibi değil baktıklarım benm .....

teşekkür ederim canım senin için de hayırlısı olsun... nerden aldın yatak örtünü?

öyle bilinen markalardan değil canım şu an aklıma gelmiyor adı.
ama çok şık güpürlü kokoş bir örtü.
zaten kullanmıyorum kutusuna koydum duruyor, dedim ya inşallah tayin çıkarsa yeni gelin evi gibi dizicem.

çok teşekkür ederim cnm ya hisardan çkb takımını filan çok iyiye almışsın kampanya mı vardı ben jumboya baktım sadece çkb takımı 1 500 beğendim ben mi abartmışım acaba :s

rica ederim cnm ne demek evet fırsatmağazası diye bir siteden aldım hisar çkb tk çelikve teflon tencerelerimi baya uyguna geldi bana:34:

hayırlı uğurlu olsun canım bende nevresime pek para vermek istemiyorum aslında çok güzeller var seçim yapamam gibi geliyo :) ama şunu gerçekten öğrendim ki gidip gidip pahalılarına bakmışım ben heralde herşeyin sizin yazdıklarınız gibi değil baktıklarım benm .....

canım sitelerde indirimleri takip etmeye bak benim nevresimlerimin geneli taç jua falan bilindik markalar bide:)

bişey sorucam yatak odası 5bin lira çok mu fazla ???

Bence değil canım ama içine sindiyse bide opsiyonel ürünleriyle birlikte alıyorsan çok değil. yani işte şifonyeri-pufu filan da dahilse. ben de 5.500 gibi bi fiyata almıştım 8 ay önce. şimdi yatak odam 6 bin küsürlerde. özellikle vurgulamak istedim yatak odası deyince, odanın durumuna göre al gardrobunu. şimdiden evin belli değildir belki ama yatak odan küçük olursa kapısı açılanlardan değil, sürgü kapılılardan al. yerden tasarruf edersin. çabuk bozulur filan diyenlere de aldırma.

fırst choıce bu markanın nevresımlerını tavsıye ederımm cok guzel modeller varr :)

Aldığım herşeyin kaydını tuttuğum için bir liralik ürünlere bile kaç lira verdiğimi biliyorum. önemlileri sizinle paylaşmak isterim.

Arnica Bora 5000 elektrik süpürgesi: 278 lira
Fakir günlük dik süpürge : 115 lira
esse 4lü çelik tencere seti (16,18,20,22 ölçülerinde): 170 lira
esse 3lü seramik tencere seti (şu kırmızı olanlardan): 205 lira
el işi yatak örtüsü (beyaz iş): 300 lira*
el işi günlük yatak örtüsü: 300 lira*
fransiz dantelli pamuk saten yatak örtüsü: 320 lira*
*aslında bunlar pike ama ben yatak örtüsü olarak kullanacağım. normal yatak örtülerini sevmiyorum.
Hisar Çeyiz Seti (4 çelik tencere +tava, 4 seramik tencere + tava, kepçe takımı, çaydanlık, milano 89 parça sandıklı çbk, fissler vitaquick 6 litre düdüklü ile beraber: 1450 lira
Fissler vitaquick 4.5 litre düdüklü: 250 lira (annem tutturdu 6 litre olsun, ben tutturdum 4.5 litre olsun. ikisini de aldık)
Demonji 75 parça misafir yemek takımı: 850 lira
Kütahya berfin modeli kahvaltı takımı: 360 lira
philips azur ütü: 250 lira
günlük 89 parça nehir londra modeli çbt: 250 lira
kütahya 51 parça günlük yemek takımı: 295 lira
Brabantia 7 li kepçe seti: 100 lira
storway ranforce tek kişilik nevresim: 55 lira
storway ranforce çift kişilik nevresim: 65 lira
Hobby saten delux cift kişilik nevresim: 95 lira
Taç evlilik seti: 450 lira
Fissler manuel doğrayıcı: 55 lira
Tupper ürünleri: 500 lira
philips saç kurutma makinesi: 105 lira
Linens bornoz takımı (kadın + erkek herşey dahil) 120 lira

internetten çok araştırarak alıyorum ve hemen hepsini çok uygun fiyata aldığımı düşünüyorum. tabi bunda bu site aracılığı ile sizlerin hakkını teslim etmem gerekiyor.
Daha bir sürü ıvır zıvır var ancak fikir vermesi açısından büyük kalemleri paylaşmak istedim.

Ay bu topic çok iyi olmuş, bende ilk alışverişimi teyzemlerin gazıyla bugün yaptım, yoksa hala niyetim yoktu. Ama düşünüce zamanın geldiğini fark ettim, bizimkide ayrı bir mesele, aileler tanıştı ama henüz bir resmiyet girişiminde bulunmadık, askere gidip gelince erkek arkadaşım sanırım her şey en hızlısından olacak, düşündüm de o zaman sıkışacağıma şimdi yavaştan başlayım bari dedim..

Englısh home' dan nevresim takımı 65 lira
Bardak altılığı 12,45
Goblen pano da 14,95 liraya geldi.

Bugünde yine teyzemlerin isteğiyle tencere, tabak gibi zımbırtılara bakacağım.. :34:

valla bu topik çok iyi olmuş.bende sanırım 2014te evlenceğim.çeyiz hazırlamaya başladım bende.aldıklarım
hisar catal kaşık takımı+celik tencere takımı+teflon tencere takımı+güral yemek takımı 1700
noble life gunluk yemek takımı+kahvaltı takımı ve vitrin içi bardaklar 1000
esse seramik tencere ve tava+kuçuk 3lu celık tencere+çukur sotelik tencere 300
yataş yatak örtüsü 150
hobby çift kişilik ve tek kişilik nevresim tk 100
özdilek cift kişilik battaniye 60
scotch çift kişilik ve tek kişilik battaniye 55
mink tek kişilik battaniye 45
porland gunluk yemek takımı+salata kasesi+büyük servis tabakları 70

akılma gelenler bunlar.ıvır zıvır aldıklarım da var ama hatırlayamadım:)

mrb. canım bende yazayım aldıklarımı :16:

hisar çelik tencere tk,düdüklü tencere,hisar teflon tencere seti,hisar çaydanlık-cezve seti,bardağı,tepsisi kaşığı,hisar 12 kişilik çkb,hisar 12 kişilik yemek tk,hisar sahan seti toplam 1990 tl
battaniyelerim 3 tane mink 75 tl
kahvaltı takımım verda 130 tl
nevresim pamuk saten hobby 80 tl

şimdilik hatırladıklarım bunlar topiğime bakabilirsin canım hem fikir olur hemde fiyatlarını yazdım hepsinin :31:
Allah kolaylık versin :ssz:

Back
X