Nevsehir///50

bende prensesi ,seni ,ve kendimi gordum sadece :))))
masumla facebokta arkadasiz ama ordada goremedim onu

Canım, eşim maalesef resim koymama izin vermiyor çocukların resmine bile kızdı. Ayrıca evet ne yazıkki Haziran ayında taşınıyorum memleketimden hemde taaaa Gebzeye.

Sanada geçmiş olsun canım umarım ameliyatın başarılı geçer. duaalrım seninle.

anladim canim ,bi kez gorsek oda yerediya neysem artik :)
esnin isinden dolayi tasiniyosunuz dimi ayri ayri olmuyo
malesef ozamanlara ben gelemiyorum hic gorusemicez galiba

anladim canim ,bi kez gorsek oda yerediya neysem artik :)
esnin isinden dolayi tasiniyosunuz dimi ayri ayri olmuyo
malesef ozamanlara ben gelemiyorum hic gorusemicez galiba

Evet canımya ayrı olmuyor çocuklar için daha zor oluyor. Zaten benim memlekette de kimsem yok ama genede ayrılmak zor olacak 3 yılda alışmıştım bayağı.

canim hakkinizda hayirlisi olsun ,ne demisler dogdugun degil doydugun yermis, heleki esin baska yerde calisiyo sen baska yerde cocuklar falan gercekten zor oluyodur, ne yapcaksin hayat iste
3yil yine fazla olmamis ,ben buraya geleli 6 sene oldu ,alistim ama hala alismadigim cok seyler var
burda coktan yanlizsin orda esin olcak hic degilse

ayy bugün ameliya oluyosun inş istediğin gibi olur canım çok geçmiş olsun

selam kızlar iyi pazarlar
bugün burası yağışlı
Leyla yok, nerelerde haberi olan var mı???
burdayııımmm

Canım, eşim maalesef resim koymama izin vermiyor çocukların resmine bile kızdı. Ayrıca evet ne yazıkki Haziran ayında taşınıyorum memleketimden hemde taaaa Gebzeye.

benim eşimde izin vermiyordu kızımınkine bile ama aştık şükür bir kereliğine bile olsa
üzme kendini taşınma konusunda canım benim

Destekleriniz için sağolun arkadaşlar, en çok evim için üzülüyorum o kadar tadilat yaptırdım bir doğru dürüst oturamadım. Artık kiracıya nasipmiş. Hayırlısı bakalım.

merhaba kızlar masumum sağol.ameliyat olalı 4 gün oldu.şimdi daha iyyim çok şükür haftaya salı da alçım alınacak ohhhh.

kızlar sizler nasılsınz*

ooo demek ameliyat oldun geldin ha
cok gecmis olsun canim ,bundan sonra cok dikkat etmen gerek
sargilar ne zaman cikcak peki, suan hep sistir ,sen bisey falan zor yersin dimi ,benim kuzende yaptirmisti ondan biliyorum
artik biraz iyi olunca onceki sonraki resimlerini koyarsin bakariz :)
tekrar gecmis olsun canim

merhaba kızlar masumum sağol.ameliyat olalı 4 gün oldu.şimdi daha iyyim çok şükür haftaya salı da alçım alınacak ohhhh.

kızlar sizler nasılsınz*

iyi gözün aydın canım inş istediğin gibi olur bekliyoruz sempatiğin dediği gibi resimleri

iyi gözün aydın canım inş istediğin gibi olur bekliyoruz sempatiğin dediği gibi resimleri

teşekkürler .valla bugün daha iyiym. 4.günüm. albumde eski foto ve 3.günüm fotloarı var. korkmazsanız bakın.

selam kızlar
nasılsınız??
su.ay geçmiş olsun tatlım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.
herkesler nasıl bakalım.
leylacım kübradan naber canım. büyümüştür iice. öp benim için.
sempatik prenses masumum sizlerden naber
fazo gelirdi bi aralar oda yok oldu.

selam kızllar
suay niye korkalım kız baktım albüme inş istediğin gibi olur nasıl şimdi çıktımı sargıların
crescim büyüyolar vallaa zman nasıl geçiyo anlamıyo bile insan elçinim nasıl iyimi

slm guzel hemserilerim nasilsiniz ,tek tek isminizi sayfayim iyisinizdri insallah
beni sorarsaniz bende iyim :)))
su ay canim nasil oldun biraz toparlanmistir yuzun sislikler falan

selam kızlar
nasılsınız
bu hafta 3 gün tatil :) benim için züpper oldu.
ihmal edilmiş yine topik
nerelerdesiniz bakim.

anacım hala kimsecikler yok
nerdesiniz uleynnn

geldik kiz geldik ,sen bugun bossun nerdesiniz diyosun ,e bizde calistik anca canikom
eeee nasilsin gorusmeyeli

heheh kızmak gerekiomuş gelmeniz için.
kırk yılın başında boş kaldım. oda dünkü tatilden kaynaklı tabi :)
iim canım senden naber??

slm kızlar umarım hepınız iyisinizdir
suay geçmiş olsun

yok kiz ben yine geliyorum buraya hatta yine en son ben yazmisim
valla ben iyim canim ,iste bu hafta okula gitmedi ohhh yan geldim yattim :)))
pazartesi aynen okul ,iste biliyosun is ev ,yada okul ev gibi geciyo gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…