bende prensesi ,seni ,ve kendimi gordum sadece :))))
masumla facebokta arkadasiz ama ordada goremedim onu
kızlar iyi geceler. karşılaşamadık yine neyse ben 13.ünde yani salı günü burnumdaki sorun için tekrar ameliyat olacağım ilk ameliyat çok kötü olduğu için düzeltilmesi gerekiyormuş. başka bir doktor yapacak. korkuyorum açıkçası bu sefer nasıl olacak offf oooff çok kötüyüm ne olur dua edin benim için. 4-5 gün kaldı zamanda sanki geçmek bilmiyorrrrrr.
dualarınızı bekliyorum.
anladim canim ,bi kez gorsek oda yerediya neysem artik :)
esnin isinden dolayi tasiniyosunuz dimi ayri ayri olmuyo
malesef ozamanlara ben gelemiyorum hic gorusemicez galiba
kızlar iyi geceler. karşılaşamadık yine neyse ben 13.ünde yani salı günü burnumdaki sorun için tekrar ameliyat olacağım ilk ameliyat çok kötü olduğu için düzeltilmesi gerekiyormuş. başka bir doktor yapacak. korkuyorum açıkçası bu sefer nasıl olacak offf oooff çok kötüyüm ne olur dua edin benim için. 4-5 gün kaldı zamanda sanki geçmek bilmiyorrrrrr.
dualarınızı bekliyorum.
burdayııımmmselam kızlar iyi pazarlar
bugün burası yağışlı
Leyla yok, nerelerde haberi olan var mı???
Canım, eşim maalesef resim koymama izin vermiyor çocukların resmine bile kızdı. Ayrıca evet ne yazıkki Haziran ayında taşınıyorum memleketimden hemde taaaa Gebzeye.
ayy bugün ameliya oluyosun inş istediğin gibi olur canım çok geçmiş olsun
burdayııımmm
benim eşimde izin vermiyordu kızımınkine bile ama aştık şükür bir kereliğine bile olsa
üzme kendini taşınma konusunda canım benim
merhaba kızlar masumum sağol.ameliyat olalı 4 gün oldu.şimdi daha iyyim çok şükür haftaya salı da alçım alınacak ohhhh.
kızlar sizler nasılsınz*
ooo demek ameliyat oldun geldin ha
cok gecmis olsun canim ,bundan sonra cok dikkat etmen gerek
sargilar ne zaman cikcak peki, suan hep sistir ,sen bisey falan zor yersin dimi ,benim kuzende yaptirmisti ondan biliyorum
artik biraz iyi olunca onceki sonraki resimlerini koyarsin bakariz :)
tekrar gecmis olsun canim
iyi gözün aydın canım inş istediğin gibi olur bekliyoruz sempatiğin dediği gibi resimleri