Nevsehir///50

güzelmiş ama içinden dansözde çıkıyomuuu :kedi:
iyiyim canım yaa ne olsun havalar bi iyi bi kötü bi içerde bi dışarda vakit geçiriyorum hergün temizlik falan aynı işler yani sen nasılsın

yok simdi cikmiyoda ilerde cikar heralde teknolojimiz durmuyo gunluk ilerliyo:roflol:sempatiksalakcinni
bende bikac gundur senin yaptigindan yapiyorumbayanssulusmile
cuma gunu stajimi bitirdim normalde pazartesi baslicaktim okula ,gitmedim bu hafta cok yorudumya evde bir saat ancak oturuyodum ,bide cumartesi calis pazar ev isi yorgun dustum belim falan felaket agriyo,artik bu hafta durum pazarteside tatil sali okula baslicam yine aynenn yogunlukta devam etcek boyle boyle anlicagin

yok sempatim ben pavyondaneym oturmuyorum ben flat da oturuyorum.apartmanda iki katli bize gore guzel bir sey iste balkon gibi teras gbi bir yeri var orayada saksilara birseyler ekip diktim bakalim ne kadar becerebilecegim.heruf hastalandi yahu eve gelmis atesli atesli zor dusurdum atesini ilik bir bay=nyo yaptirdim korktum valla.onunla ilgileniyordum bende.

yok sempatim ben pavyondaneym oturmuyorum ben flat da oturuyorum.apartmanda iki katli bize gore guzel bir sey iste balkon gibi teras gbi bir yeri var orayada saksilara birseyler ekip diktim bakalim ne kadar becerebilecegim.heruf hastalandi yahu eve gelmis atesli atesli zor dusurdum atesini ilik bir bay=nyo yaptirdim korktum valla.onunla ilgileniyordum bende.

ayyy geçmiş olsun. şimdi iyidir inşallah.alalh şifa versin.

sagol canim dustu biraz atesi iyi ama ben uyamam sabaha kadar artik.

Selam kızlar nasılsınız. Prensesim eşin için geçmiş olsun. Burada da havalar bir iyi bir kapalı idare ediyoruz. işte bu ylı hiç doğru dürüst kış görmedik yaz geldi.

günaydın kızlar
prensesim geçmiş olsun hayatım
masumum evet caım yaa bu sene böyle oldu

selammmmm
ben geldim
herkese merhabaa
nasılsınız bakalım kızlar?? ne var ne yok??

tesekkur ederim kizlar esim iyilesti biraz valla buradada havalar bir iyi bir kotu ondan hasta oluyoruz hava degisimi oluyor sanirsam.

sizler nasilsiniz canlar iyimisiniz hepinizde coluk cocuk nasillar?

Ya arkadaşlar şu Nevşehir de KK üyesi bir sürü arkadaş var, geldim gidiyorum bir buluşma yapamadık hiç değilse memleketimden gitmeden bir buluşsaydık.

Son düzenleme:
masumun nereye gidiyosun sen ya tasiniyomusun yoksa
biz gelmeye sen olmazmisin yoksa ya, tabi bizim ne zaman gelcegimiz belli degil
bullusund bizde gorek bari yaw

kızlar iyi geceler. karşılaşamadık yine neyse ben 13.ünde yani salı günü burnumdaki sorun için tekrar ameliyat olacağım ilk ameliyat çok kötü olduğu için düzeltilmesi gerekiyormuş. başka bir doktor yapacak. korkuyorum açıkçası bu sefer nasıl olacak offf oooff çok kötüyüm ne olur dua edin benim için. 4-5 gün kaldı zamanda sanki geçmek bilmiyorrrrrr.

dualarınızı bekliyorum.

princess eşin için geçmiş olsun canım
su.ay sanada şimdiden geçmiş olsun. heyecan yapma.
masumum sende taşınacakmışsın hayırlısı olsun.
cidden buluşunda bizede resimleri atın. bizde en azından sizleri buradan görelim.
valla hepinizi çok merak ediyorum.
bi tek sempatiğin resmini gördüm.

bende prensesi ,seni ,ve kendimi gordum sadece :))))
masumla facebokta arkadasiz ama ordada goremedim onu :KK43:

nabersizni kizlar anam biz bulusamayacagiz cicislerim birimiz ocakta birimiz bucaktayiz of of

su.ay gecmis olsun canim insallah biran once iyilesirsin balim

selam kızlar iyi pazarlar
bugün burası yağışlı
Leyla yok, nerelerde haberi olan var mı???

nabersizni kizlar anam biz bulusamayacagiz cicislerim birimiz ocakta birimiz bucaktayiz of of

su.ay gecmis olsun canim insallah biran once iyilesirsin balim

çok teşekkürler.inşalalh.sizler nasılsınız artık estetikten sonra albümümde resimleri görürüsünüz.sizlerde bir ara resimlerinizi atsanızda biribirimizi görmüş olsak.

su.ay arkadaşlık isteğimi kabul et şeker.
benim resmim albümde var.

X