Nevsehir///50

slm guzel hemserilerim nasilsiniz ,tek tek isminizi sayfayim iyisinizdri insallah
beni sorarsaniz bende iyim :)))
su ay canim nasil oldun biraz toparlanmistir yuzun sislikler falan

slm kızlar umarım hepınız iyisinizdir
suay geçmiş olsun

sağolun hemşehrilerim. valla çok iyiym. 13 gün oldu bugün. toparlanıyorum artık. anneciğim sğolusun iyi bakıyor valla bu gidişle vinçle kaldırılar beni . sürekli yediriyor. nasıl vereceksem kiloları bilmem .

eeee sizde nasıl gidiyor hayat? inşallah iyisinizdir. fıstıklarrrrrrrrrrrrsositosositosositosositosositososito

selam kızlar
ben iyiyyim bugün acaip dolu yağdı burda elektriker sürekli gidiyor
su.ay baya olmuş canım sargıların falan çıktı dimi nasıl hali beğendinmi

selam kızlar
ben iyiyyim bugün acaip dolu yağdı burda elektriker sürekli gidiyor
su.ay baya olmuş canım sargıların falan çıktı dimi nasıl hali beğendinmi

valla iyiyim. biraz morluklar var yüzümde. albümüme bakabilirsin.ben beğendim hala şiş ama.uzun olmasından iyi diyorum.

bakt canım bence çok güzel olmuş tabi önemli olan seni beğenmenn

Slm hemserılerım nordunuz yav aranızda fransada kı nevsehırlılerden varmı

Ayrıca kozaklıdan arkadaslar varmı gadsını aldıklarım

selam kızlar
ii geceler nasılsınız
su.ay tekrar geçmiş olsun
asksinsen h.g. fransadan sempatik var.

merhaba arkadaşlar epeydir uğrayamıyorum. Nasılsınız.

slm kizlarr nasilsiniz bakem
bir haftadir evde bilgisayar yoktu giremedim
ne var ne yok gorusmyeli
herkes bi slm vermis gitmis
beni soranlar iyim okula gitmiyorum rahatim evde yan gelip yatiyorum

asksinsen canim burdada yazmisin yeni gordum, tanismamiza gerek yok :) tanistik bile coktan
artik devamli bekleriz seni hosgeldin memleket topigine

selam kızlar ooo özledik ses yoktu burada .iyisinizdir umarım . bende evdeyim 22 gün oldu ameliyatıma. bakalım şimdilik iyiym çok şükür.
hepinize sevgilerrrrrrr.

bu arada erkek kardeşim karasenirde öğretmenlik yapmıştı . 2 yıl kadar. bende gördüm oraları. sessiz bir yerdi baya. şuanda da avanos 'ta öğretmen.memleketimi geziyor tabii bende peşinde . ara ara yanına giderim gezmek için.
gerçi bizde Avanosluyuz . oralara yabancı değilim.

slm herkeze karaseniri isim olarak bilirim kozaklilya baglli gitmedim siz yazin kozakliya gidiceksiniz kaplicalar cok senlikli olur kozaklida bir suru 5 yildizli oteller var gelismis yer unluler bile konsere geliyo

ıyiyiz şükür crescim sen nasılsn. Bu aralar gene boş kalmış burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…