Nevsehir///50

sormayın kızlar hala beklemedeyim hayırlısı bakalım.

beklerken oyalanayım diye kum boncuktan sehpa örtüsü yapıyorum. öyle vakit geçiyor.bu ara birde burun estetiği düşünüyorum . daha önce başarısız bir estetik oldum.burnum ucu uzun kaldı.
neyse maddi olarak ayarlayamadım kendimi.yarın bir doktorla daha görüşeceğim. ücreti uyarsa hemen yaptıracağım.

selam kızlar
ne yaptın canım dr görüştünmü

selam kızlar
ne yaptın canım dr görüştünmü

sorma yaaaa . fiyat uymuştu ama . doktor bu hafta dolymuş. haftaya da gidiyormuş. tayini çıkmış. başka şehire gidiyor. bende ki de amma şansmış. neyse ilk görüştüğüm doktora gideceğim. biraz daha maddi olarak toparlanalımda. onada şehir dışından ameliyat için gelen çokmuş.hayırlısı bakalım.

suay canim aynen hayirli olsun ,demkki boyle hayirlisiymis
cok aceleci davranma iyi arastir ,sonrasinda olursun insallah

eeee kizlar sizler nasilsiniz ,bakim, bende biraz yorgun iste gelip geciyo gunler, yarin defile gibi kiyafetlerin tanitimi basliyo ,bakalim nasil gececk ,benden bu kadar
siz noruyonuz :)

aammmaaan ne olsun valla tatlım iyiyim uykum geldi dün kübra pek uyumadı dişi çıkıyo bende uyuyamadım acaip yorgunum.....bakayım dedim ama hala çıkamadım

kolay gelsin sana canım nasıl heyecan varmı

canim ya gecmis olsun ,yazik kiyamam kuzuma, dis cikarmasi cok zordur, tabi sende uykusuz gecirmen normal, annelik iste
bende heyecan falan yok valla, aslinda ben gidip gitmeyecegimi bile bilmiyyorum ,davetiyemiz var ,yanimdaki mehmet amcam :) giderse giderim ,degilse yanliz gitmem ,parisin nerelerinde ,ne bilim hangi metro tren gidiyo hangi sokak ,artik bakalim yarin olsun ,ne olcak

sympatquie kolay gelsin . desene yorucu geçiyor günlerin. olsun alalh sağlık versinde koşturalım.

cimcime senin bebeğin mi vardı. ne kadar oldu. allah sanada kolaylık versin. galiba öğretmensin değilmi.

iyi geceler .umarım iyisinizdir.

tatlı rüyalarrrr.

su.ay evet canım 1.5 yaşında bi kızım var
öğretmenim ama çalışmıyorum tatlım
sempatik ne yaptın canım gittinmi

selam kızlar
işte geldim burdayım :))
ay eskiden hergün gelirdim buraya, şimdi hafta sonu bile zor vakit buluyorum :KK43:
neler yaptınız bakalım??

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben epeydir uğrayamıyordum. Eşim izne geldi o yüzden pek bilgisayara oturamıyorum. Umarım herkes iyidir..

Kızlar merhaba zemuszemus bende varım bendeee :CüvCüv:

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben epeydir uğrayamıyordum. Eşim izne geldi o yüzden pek bilgisayara oturamıyorum. Umarım herkes iyidir..

selam canım gözünaydın eşin nerdeydi ki CADIARZU

hoşgeldin tatlım
su.ay sempatik nerdesiniz cancağızlarım :1no2:

hosgeldin canim ,demek nevsehirdesin ,ve yeni uye olup ilk buraya yazmisin ,biraz kendini anlat bakalim ,memeleket nasil
selam canım gözünaydın eşin nerdeydi ki CADIARZU

hoşgeldin tatlım
su.ay sempatik nerdesiniz cancağızlarım :1no2:

geldim kiz geldim ,norum anam kosusuturmaca gidiyo biliyosu ,hic nefes alamiyorumki ,bi cumartesi pazar oluyo ,cumartesi yari calistim sonrasinda geceye kadar gorumcemin evini tasik kac kattan indir kac kata tasi
pazar sabah kahvaltiya geldiler heralde 10 kisi vardilar ,sonrasinda ev temizle
odama bi irdim tozdan oluyo ,kac saat yatak yorgan perde su bu derke, yine gorumcemler aksam yemegine geldiler ,yediler ictiler derken anlicagin ve afedersin kicimi koymadan sabah kalktim aksama kadar stajda eve gel o yorgunla
daha anlatmayim dimi niye gelemedigimi
zaten bana nerdesin diye yandikaydirigubbakcemile3
iki saat yaziyorum sempatiksalakcinni
neysem sen noruyon bakim

merhaba kizlar nabersiniz bana kiziyonuz demi biliyorum gelmez oldum topige soz gelecek artikin SIK SIKaklinialirimsmile

oooo kızlar bura hareketlenmiş biraz.
herkes iyi sanırım. hayat mücadelesi işte. herkes farklı şehirlerde ama yüreğimiz tek birbirimizi merak ediyoruz ne güzel. rabbim herkese huzur ve sağlık versin .

amin su.ay cigim amin tatlim.ozledim ben memleketimi hemde cooookkkk

X