Nevsehir///50

selam kizlar nasilsiniz bakiyorum burasi az da olsa yogunlasmis

sempatim okula gitmedinmi bugun

cimcimem sen nasilsin

h.g prenses
nasıl olsun temizlik yapmaya çalışıyorum ama bi türlü bitiremedim buraya bakmaktan:roflol:

sen neler yapıyosun nerelerdesin

heyaa ben gelince ortaligi boyle yogunlastiriveririmkaydirigubbakcemile3
yok kiz dun bi ders verdiler kutuphaneye gidip arastircaktik ,onu yaptim ,haftayada bi muzeye gitcez onun icin
bugunde kalktim disarda kar ,nerdeyse -4 derece soguk ,gozum yemedi disari cikmayakaydirigubbakcemile3
esime diyorum bi bak nasil hava soylemi boylemi ,oda dedi tamam senin gonlun yok gitmeye yat dedisempatiksalakcinni bende hemen yattim canima minnetsempatiksalakcinni
tabi parami keseceklerya olsun o sogukta trendi ,otobustu canim istemdi
simdide hazirlaniyorum ise gitcembayanssulusmile

yok kiz ilk defa yapiyorum 4 ay oldu , simdiye kadar hep tam maasimi alirdim :)))
bu ay eksik olur baya :)

bende iyim kizlar ne yapayim bende evi toplucam okula gidicem oyle uzayip gidiyor iste gunler

naber canlarım gene ben geldim işler çok yoğundu pek bakamadım eeeee sizler nasılsınız bakalım

slm kilarrr nbrsiniz bakim biiiaklinialirimsmile
fazo canim gorusmeyeli uzun zaman oldu biz iyiyiz seni sormak gerek ,gel ugra bazen buralara, bak biz ic bos brakiyomuyuz burayi:1rolleyes:sempatiksalakcinni

masumum sen naislsin canim gorusmeyeli ,nevsehirimiz nasil kar kalktimi ,burasi baya soguk ,sabah okula giderken burnum akiyo dusun o bile donuyodukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
-7 falan vardi healde

ya gecenlerde zayiflama bolumunde masumm diye birisi geldi ,bende sen zannettim hic sormakaydirigubbakcemile3
kadina neler yazdim ,sen zannetim ,diyorum seni burda gormek ne guzel ,hemserim falan ,tabi prenseste oldugu icin diyorum 3 hemseri bulustuk diye:roflol::roflol:
hem nicden kafam karisti, hemde onunda ikizleri varmis ,ama kucukmus onunkiler, onu okumadan daldim yazmayakaydirigubbakcemile3
artik prenses dedi kiz o bizim hemseri degil diye, dedim allah beni benisempatiksalakcinni
kadinda diyo ,bildim zaten yanlislik oldugunu diyekaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar beni de alırmısınız aranıza. benda avanosluyum. bu topiği yeni gördüm inşallah. sık sık uğrarım

alirmiyiz ne demek canim ,gel buyur yerimiz bol ,uzakta durdugun kabahat seninkaydirigubbakcemile3
demek avanoslusun ,suanda nerde kaliyosun sanirim kayseri profilden gordumde:jeyyar:
insallah canim gel ugra devamli

selam kızlar nasılsınız.
su.ay sanırım öncede gelmiştin bi kez daha ama bi daha gelmedin.
tabi yanlış hatırlamıyorsam.
her zaman bekleriz.
gerçi bende hafata bir uğrar oldum ama neyse :KK43:
bu arada bugün saçlarımı boyatıp kestirdim kızlar. cesaret edemiyodum boyatmaya ama boyattık bakalım :KK66:

hoşbulduk kızlarrr. şuan kayseri de yaşıyorum.

eee artık uğrarım hemşehrilerimmm.

cres saol canim biz iyiz seni sormali
sende yogunsun benim ,gibi
ama ben artik aksamlari giriyorum azda olsa
yani sacin hayirli olsun :)))
ee simdi nasil oldu begendinmiya cesaret edemiyomusun onceden

su ay iyi canim sen uzak degilmisin nevsehire, bi ayaginiz orda sayilir dimi :)
e artik bi kere geldin arkasini unutma

hepiciginizin segililer gunu kutlu olsun
allahim hepinize bi omur boyu mutluluk versin escegizinizle ve ailenizle insallah

sempatik tşk tatlım
bende hepinizin sevgililer gününü kutluyorum

bende kutlarım. sizer evlisiniz.bende eşte yok sevgilide. kalbim bomboşşşş.evde kaldım valla. 33 oldukk.dualarınızı beklerim .hemşehrilerim.

bende kutlarım. sizer evlisiniz.bende eşte yok sevgilide. kalbim bomboşşşş.evde kaldım valla. 33 oldukk.dualarınızı beklerim .hemşehrilerim.

Boş ver canım takma kafana geç olsunda güç olmasın, yeterki hayırlısı çıksın karşına. Ayrıca her zaman bekleriz topiğimize,

X