Nevsehir///50

kızlar uyuyor valla. çok yoruluyorlar canlarım. herkese hayırlı gecelerrrrrrr.

selam canım gözünaydın eşin nerdeydi ki CADIARZU

hoşgeldin tatlım
su.ay sempatik nerdesiniz cancağızlarım :1no2:

Sağol canım eşim 10 aydır Gebzede çalışıyor canım maalesef Nevşehir de iş bulamadı. O yüzdende izne gelmşti 10 günlüğüne bu akşam bindi, yolcu ettik.

selam kızlar
biliyorum son zamanlarda selam yazıp gidiyorum ancak.
bugün çalışmadık bi bakim dedim. nasılsınız bakalım
masumum Allah kavuştursun canım.
sempatik senin yazdığını okurken ben yoruldum kıs, onca koşuşturmacaya bide görümcenlerin evinimi taşıdınız anacım. kolay gelsin
yeni gelen biri vardı. onada hoşgeldin diyeyim
cimcime sen nerelerdesin?? kübra nasıl?? konuşmaya başladımı?
su.ay princess sizler nasılsınız kızlar?

selam kızlar
biliyorum son zamanlarda selam yazıp gidiyorum ancak.
Bugün çalışmadık bi bakim dedim. Nasılsınız bakalım
masumum allah kavuştursun canım.
Sempatik senin yazdığını okurken ben yoruldum kıs, onca koşuşturmacaya bide görümcenlerin evinimi taşıdınız anacım. Kolay gelsin
yeni gelen biri vardı. Onada hoşgeldin diyeyim
cimcime sen nerelerdesin?? Kübra nasıl?? Konuşmaya başladımı?
Su.ay princess sizler nasılsınız kızlar?

selam. Valla bende değişiklik yok. Hala bekarım. Ve iş içinde hala bekliyorum daha haber vermediler . Evde kum boncuktan tepsi örtüsü yapıyorum. Valla herkes çok beğendi. Sipariş bile aldm. 1-2 tane sattım . Bakalım böyle vakit geçiriyorum.

tesekkur ederim crestcim iyiyim sen nasilsin bebisin nasil iyimi?

herkese iyi aksamlar optum nanaktan

Kızlar Allah nasip ederse bende artık yazın buraya sizin gibi gurbetten yazıcam. Çünkü yaza Gebzeye taşınacağım. Öff hiç istemiyorum ya neyse zaten canım sıkkın ben en iyisi kaçıyım iyi geceler.

Kızlar Allah nasip ederse bende artık yazın buraya sizin gibi gurbetten yazıcam. Çünkü yaza Gebzeye taşınacağım. Öff hiç istemiyorum ya neyse zaten canım sıkkın ben en iyisi kaçıyım iyi geceler.

olsun masumum allah sağlık versin.peki niye Gebze acaba. orayla bağlantın ne. merak ettim.

olsun masumum allah sağlık versin.peki niye Gebze acaba. orayla bağlantın ne. merak ettim.

Eşimin işi nedeniyle canım, ne yazıkki Nevşehirde iş bulamadı zaten buraya taşınalıda 2,5 yıl olmuştu. Şimdi yeni bir ortama alışmak hem benim için hemde çocuklar için zor olacak. Ama hayırlısı bakalım.

senin icin herseyin hayirlisi olsun masumum bizde oyleyiz be gulum dogdugun yerde degil doydugun yerde iste ne yapalim kader caninizi sikmayin hayirlisi olsun.

kızlar nerelere kayboldunuz hiç ses seda çıkmıyor. inşallah iyisinizdir.

hosgeldin canim ,demek nevsehirdesin ,ve yeni uye olup ilk buraya yazmisin ,biraz kendini anlat bakalim ,memeleket nasil

geldim kiz geldim ,norum anam kosusuturmaca gidiyo biliyosu ,hic nefes alamiyorumki ,bi cumartesi pazar oluyo ,cumartesi yari calistim sonrasinda geceye kadar gorumcemin evini tasik kac kattan indir kac kata tasi
pazar sabah kahvaltiya geldiler heralde 10 kisi vardilar ,sonrasinda ev temizle
odama bi irdim tozdan oluyo ,kac saat yatak yorgan perde su bu derke, yine gorumcemler aksam yemegine geldiler ,yediler ictiler derken anlicagin ve afedersin kicimi koymadan sabah kalktim aksama kadar stajda eve gel o yorgunla
daha anlatmayim dimi niye gelemedigimi
zaten bana nerdesin diye yandikaydirigubbakcemile3
iki saat yaziyorum sempatiksalakcinni
neysem sen noruyon bakim

selam kızlarr
ay sempatik sen anlatırken ben yoruldum Allah kolaylık versin canım

Allah kavuştursun canım
taşınma konusunda da hayırlısı olsun yeni yeni insanlar tanıycaksın üzme kendini insanoğlu herşeye alışıyo

kızlar nerelere kayboldunuz hiç ses seda çıkmıyor. inşallah iyisinizdir.

burdayız tatlım nasılsın iiyi maşallah yaptığın boncuk işleri satılmaya başlamış bol müşteriler sana
crescim sen nasılsın yaklaşık 10 gündür annemler bendeydi bakamadım buraya
kübra iyisayılır köpek dişlerini çıkarıyo acaip huysuz baya zor oldu konuşuyoda artık cümle falan kuruyo çok gülüyoruz cadıya.. elçin nasıl o dişlerini çıkarabildimi
prensesim sen nasılsın tatlımm

selam kızlarr
ay sempatik sen anlatırken ben yoruldum Allah kolaylık versin canım

Allah kavuştursun canım
taşınma konusunda da hayırlısı olsun yeni yeni insanlar tanıycaksın üzme kendini insanoğlu herşeye alışıyo

burdayız tatlım nasılsın iiyi maşallah yaptığın boncuk işleri satılmaya başlamış bol müşteriler sana
crescim sen nasılsın yaklaşık 10 gündür annemler bendeydi bakamadım buraya
kübra iyisayılır köpek dişlerini çıkarıyo acaip huysuz baya zor oldu konuşuyoda artık cümle falan kuruyo çok gülüyoruz cadıya.. elçin nasıl o dişlerini çıkarabildimi
prensesim sen nasılsın tatlımm

Sağol canım inşallah hayırlısı olur.

slm kizlar ya norup napiyosunuz gorusmeyeli ,yine uzun zaman oldu girmeyeli, malum yogunluktan
ve sonunda 5 haftalik stajimi bitirdim ,normalde pazatesi okula baslamam gerek ama bu hafta gitmicem biraz dinlenim obur haftaya gitcem insallah
sizde ne var ne yok deyin hele :)

selam kizlar nasilsiniz ben iyim havalarda bir duzeliyor bir yagmur yagiyor bahar aylari iste kendime kucuk bir bahce yaptim onunla ilgileniyorum.3 haftalik tatilim var evimi dip kose bir temizlicem rahatca gezmelere didicem ve bol bol yuruyus yapicem,resim cekecem.sempatiksalakcinni

selam kizlar nasilsiniz ben iyim havalarda bir duzeliyor bir yagmur yagiyor bahar aylari iste kendime kucuk bir bahce yaptim onunla ilgileniyorum.3 haftalik tatilim var evimi dip kose bir temizlicem rahatca gezmelere didicem ve bol bol yuruyus yapicem,resim cekecem.sempatiksalakcinni

oooo iyi ne güzel. bahçede güzel olur yaaa. bende çok severim bahçeyle uğraşmayi. güzelce stres at. eğlen sevindim. kolay gelsin sana.

sagol su.ay'im bende cok seviyorum bahce islerini bahcem yok ama terasa saksilar aldim kocaman onlara birseyler ektim iste bakalim buyuceklermi?

prenses sizin ev apartmanmiydi ,yoksa normal ev falanmi yani burda pavyon ev derlerde onakaydirigubbakcemile3

iyi ne guzel teras kati varmis, yazin cok guzel olur, biseyler ekicegine gore biraz buyuk desene
bizimde gecen sene kucuk bi bahcemiz vardi kiralik ,bu sene yok malesef
ekip dikmesi falan biraz ugrsatiriyo ,ama hele o yiyecekleri cikarken goruyosunya insan bayiliyo, bizim bahcede neler vardi ,heme o patlicanlar boyle minik minik ,kabaklar ,salataliklar neler nerler insan onlarla ugrasinca daha zevk aliyo

iyigeceler hemşerilerim
prenses çokzevkli olur yaa bahçe ile uğraşmak bu sene kısmetse bende saksılara biber ekicem yazın memelekete giderkende ev sahibine bırakcam bakalım yapabilirsem
sempatik o ne öyle kız pavyon evv hahhaaay değişik bi yorum

valla giz fransada hep pavyon ev diyolar hani su mustakil ev iki katli icten merdivenli falan
turkiyede pavyon evde oturuyoz diyince millet sasiriyo pavyon evmi diyesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ee bu arada nasilsin canim gorusmeyeli

X