Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım gözünaydın eşin nerdeydi ki CADIARZU
hoşgeldin tatlım
su.ay sempatik nerdesiniz cancağızlarım :1no2:
selam kızlar
biliyorum son zamanlarda selam yazıp gidiyorum ancak.
Bugün çalışmadık bi bakim dedim. Nasılsınız bakalım
masumum allah kavuştursun canım.
Sempatik senin yazdığını okurken ben yoruldum kıs, onca koşuşturmacaya bide görümcenlerin evinimi taşıdınız anacım. Kolay gelsin
yeni gelen biri vardı. Onada hoşgeldin diyeyim
cimcime sen nerelerdesin?? Kübra nasıl?? Konuşmaya başladımı?
Su.ay princess sizler nasılsınız kızlar?
Kızlar Allah nasip ederse bende artık yazın buraya sizin gibi gurbetten yazıcam. Çünkü yaza Gebzeye taşınacağım. Öff hiç istemiyorum ya neyse zaten canım sıkkın ben en iyisi kaçıyım iyi geceler.
olsun masumum allah sağlık versin.peki niye Gebze acaba. orayla bağlantın ne. merak ettim.
senin icin herseyin hayirlisi olsun masumum bizde oyleyiz be gulum dogdugun yerde degil doydugun yerde iste ne yapalim kader caninizi sikmayin hayirlisi olsun.
hosgeldin canim ,demek nevsehirdesin ,ve yeni uye olup ilk buraya yazmisin ,biraz kendini anlat bakalim ,memeleket nasil
geldim kiz geldim ,norum anam kosusuturmaca gidiyo biliyosu ,hic nefes alamiyorumki ,bi cumartesi pazar oluyo ,cumartesi yari calistim sonrasinda geceye kadar gorumcemin evini tasik kac kattan indir kac kata tasi
pazar sabah kahvaltiya geldiler heralde 10 kisi vardilar ,sonrasinda ev temizle
odama bi irdim tozdan oluyo ,kac saat yatak yorgan perde su bu derke, yine gorumcemler aksam yemegine geldiler ,yediler ictiler derken anlicagin ve afedersin kicimi koymadan sabah kalktim aksama kadar stajda eve gel o yorgunla
daha anlatmayim dimi niye gelemedigimi
zaten bana nerdesin diye yandikaydirigubbakcemile3
iki saat yaziyorum sempatiksalakcinni
neysem sen noruyon bakim
Allah kavuştursun canımKızlar Allah nasip ederse bende artık yazın buraya sizin gibi gurbetten yazıcam. Çünkü yaza Gebzeye taşınacağım. Öff hiç istemiyorum ya neyse zaten canım sıkkın ben en iyisi kaçıyım iyi geceler.
kızlar nerelere kayboldunuz hiç ses seda çıkmıyor. inşallah iyisinizdir.
selam kızlarr
ay sempatik sen anlatırken ben yoruldum Allah kolaylık versin canım
Allah kavuştursun canım
taşınma konusunda da hayırlısı olsun yeni yeni insanlar tanıycaksın üzme kendini insanoğlu herşeye alışıyo
burdayız tatlım nasılsın iiyi maşallah yaptığın boncuk işleri satılmaya başlamış bol müşteriler sana
crescim sen nasılsın yaklaşık 10 gündür annemler bendeydi bakamadım buraya
kübra iyisayılır köpek dişlerini çıkarıyo acaip huysuz baya zor oldu konuşuyoda artık cümle falan kuruyo çok gülüyoruz cadıya.. elçin nasıl o dişlerini çıkarabildimi
prensesim sen nasılsın tatlımm
selam kizlar nasilsiniz ben iyim havalarda bir duzeliyor bir yagmur yagiyor bahar aylari iste kendime kucuk bir bahce yaptim onunla ilgileniyorum.3 haftalik tatilim var evimi dip kose bir temizlicem rahatca gezmelere didicem ve bol bol yuruyus yapicem,resim cekecem.sempatiksalakcinni