Nevsehir///50

Saçlarını güle güle kullan canım eminim güzel olmuştur.

selam kizlar nabersiniz bakim seker torbalarim bende bugun evdeyim bi kolacn edeyim dedim buralari

kombim bozuk tamirci bekliyorum su saat oldu hala gelmedi sinir kupu oldum ya gelsinler gosterecem ben onlara

selam kizlar nabersiniz bakim seker torbalarim bende bugun evdeyim bi kolacn edeyim dedim buralari

kombim bozuk tamirci bekliyorum su saat oldu hala gelmedi sinir kupu oldum ya gelsinler gosterecem ben onlara

amannn adamları dövme. sinirlerine hakim ol.

kızlar ne var ne yok. sesiniz çıkmıyor. bugün çok keyifliydim.zemuszemus valla bir iş görüşmem vardı. 33 'ünde işe mi gireceğim nee.üniversitede memurluk olursa.dua edin benim için tabii yaş sınırına takılmazsam .belki orada birde kısmet bulurm.::roflol::roflol:

selam kızlar
nasılsınız
su.ay hayırlı olsun şimdiden işin. yani inşallah olur.

slm kizlarr nasilsiniz bakalim ,
bende birazdan yatip yarin ilk staj gunume basliyorum 5 hafta boyunca bakalim nasil geccek ,insallah begenirler ise alirlar beni

İşin inşallah olmuştur canım. Haber ver bize

bugün yarın haber verecekler. heyecanlı bekliyorum.sağol.

slm kizlarr nasilsiniz bakalim ,
bende birazdan yatip yarin ilk staj gunume basliyorum 5 hafta boyunca bakalim nasil geccek ,insallah begenirler ise alirlar beni

sana da kolay gelsin. eminim ki başaracaksın. Allaah yardımcın olsun.

ay allahim suan ellerim kollarim kalkmiyo ,bi bakip cikacaktim ,nasil gectigini sorunca iki yazim cikacam oluyorum cunku
staja gelince ,dikis zaten benim meslegim is yonunden sorunum yok patron calisanlarhep iyiz aksama kadar nasil vakit geciyo anlamiyorumda
onemli olan gelis gidis yol ,o beni olduruyo, evden bir bucuk saat once cikip okadar sonra giiriyorum
is yeri pariste paris bize cok uzak degil ama iki teren degistiriyorum ,yuruyorum ,iste 7 de bitiyo, o yorgunlukla okadar yol ,trenler tiklim dolu oluyo bazen bir saat ayakta kaliyorum
eve tam 8,30 da geliyorum ,
ve gelirken trende ters yone bindim icim disima cikti, daha bisey yemedim elim ayagim titriyo, birazdan yaticam dinledim yarin sabah yine erken kalkicam
kadina 3 gunde tam bin euroluk is yaptim marka bir tsort gibi ,sifir kollu penye bisey 100 euro, bugun diyo iki hafta sonraki defilede senin yaptiklarin cikcak artik ,izlerken dersin bunlari ben yaptiydim diye :)
neysem kizlar benim yine cene acildi:) iste boyle boyle 5 hafta idare etcem balimm

sizlerde ne var ne yok nasilsiniz

Son düzenleme:

OOO SEN ANLATIKÇA BEN YORULDUM VALLA. AMA HERHALDE SEVEREK YAPIYORSUNDUR.NE DİYEYİM KOLAY GELSİN CANIM.

BENDE BUGÜN KULAĞIM TELEFONDAYDI HEP. İŞ İÇİN ARAYACAKLAR YAA. OFFF BELİRSİZLİKTE ZORMUŞ.

OLMAYACAKSA DA BİR AN ÖNCE ÖĞRENSEM DE BÖYLE BEKLEMEKTEN KURTULSAM .bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ooo senin staj işin zormuş be güzelim. ama olsun emeklerini göreceksin ya eminim bütün yorgunluklarında değer inşallah, hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin canım.

slm kızlar nasılsıız
sempatiğim kolay gelsin canım sana su.ay işin ne oldu canım
cres güle güle kullan canım saçlarını nassıl oldu
elçinim nasıl iyimi öp benim için

Selam kızlar
buralar boŞ kalmıŞ
nasılsınız bakalım.
Sempatık kolay gelsın canım. Bende hergÜn ıŞe 1 saat yol gıdıyorum anlarım yanı senı. Yınede ıŞın ıyı tarafına bak. Ben eve 8 buÇukta bıle gelemıyorum. Beterın beterı var yanı
su.ay senın ıŞten bı haber yokmu Şeker??
Leylacım tŞk tatlım. ElÇın ıyı ŞÜkÜr. KÜbracık nasıl?? Havalar bı ıyı bı kÖtÜ. Umarım hastalanmazlar.

iyi tatlım şükür o da evet yaa havalalar bi iyi bi kötü dikkat etmek lazım senin iş ne oldu

sormayın kızlar hala beklemedeyim hayırlısı bakalım.

beklerken oyalanayım diye kum boncuktan sehpa örtüsü yapıyorum. öyle vakit geçiyor.bu ara birde burun estetiği düşünüyorum . daha önce başarısız bir estetik oldum.burnum ucu uzun kaldı.
neyse maddi olarak ayarlayamadım kendimi.yarın bir doktorla daha görüşeceğim. ücreti uyarsa hemen yaptıracağım.

kizlar bir haftalik stajimi bitirmis oldum ,kaldi 4 hafta tesekkur ettim hepinize:1hug:

crescim canim dogru soyluyosunda, evde durma sansin olmuyo hic,tabi hos sanki patron beni ise aldida ben dusunup duruyorum ne yapcam diyesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
senin bide cocuklar var dahada zor oluyodur emde baya bi tahmin edebiliyorum
onumuz yaz gunler uzun bakalim zaman ne gostercek

su ay canim ,ne diyim insalla en kisa zamanda gelir bekledgin cevap ,elinirsin ise
peki ne uzerine calismak istiyosun sen
estetige gelincedaha once oldugunda neden oyle oldu ,iyi mi yapilmadi, yoksa burun ucuna hicmi dokunulmamisti,canim goruntunu cokta bozmuyosa olma bence buda ikinciymis, tabi kendin bilirsin nasil gorunuyor onuda bilmiyorum,allahim hakkinda hayirlisini versin

ben ünivcersitede memur olarak başvurdum. sekreterlik, sekreter yardımcısı falan bölümlere ayrılmış. ona göre forum doldurdm. üniversite yeni açıldı buraya. eleman ihtiyaç çokmuş. bende o yüzden olacak diye ümitleniyorum işte.

estetiğe gelice burun içinde eğrilik vardı. ve burnumun üstünde kocaman bir kemik vardı. içi düzeltirliken üstğü de törpülendi. ben olmuşken uzunluğunda kısalıtın dedim. ama onu yaapamam dedi. nefes alışın zorlaşır kısalırsa dedi. 5 yıl oldu amaliyat oallı. ama bu ara çok dikkat çekiyor. çevremde benim burnıumu biribirne gösterirlerken görüyorum. aa burnun önü uzunmuş, aaa şuna bak falan anlıyacağın hep beni sinir edecek şeyler Alalhtan hep yakalıyorum yaaaa biribirlerine gösterirken. bu yüzden olmak istiyorum amaeliyatı.

bak isciye ihtiya varmis ,bekle bakalim insallah olumlu sonuc gelir calisirsin
estetige gelince doktor yaparsa nefes alisin zorlasir demis, e peki simdi yaptirsan bu problemin ciksa ne olcak
senin sagligin cok daha onemli baskalari degil ,neden insanlar kabullenmeski, bunu allah boyle yaratmis diye, o diyen kisilerin hic mi bisey yok ,
sen yinede git doktorunla iyi bi konus, gercekten seni cok rahatsiz, ve mutsuz ediyosa ol , ama baskasi icin degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…