Nevsehir///50

buralarda da aynı canım havalar kesin geç kış geecek vede yaza kadar da havalar düzelmeyecek
bende iyiyim canım şükür son 4-5 kilom kaldı onunla cebelleşiyorum

Ay senin ne güzel 4-5 kilon kalmış ben yeni başladım bakalım ne yapcam çok vermem lazım çok, sigarayı bıraktım şimdi sıra kilolarda dua et bana canımya

Ay inşallah staja alırlar canımya seni pierre cardine eğer alırlarsa artık bizede birşeyler dikersin, (Şaka canım tabiki)

hele bi alsinlar ,bir degil bikac isteyin siz:hulya:
bana dua edin olurmu ,daha varda olsun simdiden soyleyim ben:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

buralarda da aynı canım havalar kesin geç kış geecek vede yaza kadar da havalar düzelmeyecek
bende iyiyim canım şükür son 4-5 kilom kaldı onunla cebelleşiyorum

masallah cizelgenden belli ne kadar kilolu oldugun:dilcikar:
anam senin kilo kac be suan 53 kilosun heralde
ben suan senin basladigin kilodayimeyvahedigeldismile

kolay gelsin kızlar hakkaten zormuş kilo verebilmek evlenmeden önce kilo almaya çalışırdım kötükedihüso

hahakaydirigubbakcemile3 durun bende yazagim topicigimize iyi geceler bu arada nasilsiniz memleketimin ahalisi hepinizi yanaciklarinizdan opeyrum beni topa tutmadan kacayrum da:eek:

sempatik hayırlısı olsun canım. ne oldu bi gelişme varmı staj olayında.
leylacım kiloların kalmamışki şeker.
princess sen nasılsın??
masumum senden naber canım??

günaydın kızlar
evet hilal kalmadı bitti de sayılır hatta ama iş şu göbekten kurtulmak senin maşallahın var :nazar:

sempatik hayırlısı olsun canım. ne oldu bi gelişme varmı staj olayında.
leylacım kiloların kalmamışki şeker.
princess sen nasılsın??
masumum senden naber canım??

Sağol canım bende iyiyim sen nasılsın bende diyetle uğraşıyorum ama bende bu gezmelerle zor kilo vericem.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz crestcim cok sukur iyim

ramazan oruclarimi kazaya birakmistim hamileyken tutmamistim onlari tuttum son 4 gunum kaldi.haftayada rejime basliyorum.

tesekkur ederim masumum amin.

eeeeeeeee ne var neyok havalar felan nasil sabah annemle konustum yagmur yagiyor diyordu.
bu sene kar yokmu nevsehirde?

slm kızlar
Allah kabul etsin prensesm benimde 5 tane kaldı borcum şükür bitti sayılır bede emzirirken tutamamıştım
ayy burda kar yağıyo ama bi duruyo bi yağıyo özledim yaa karı ama bu hafta arkadaşlara antalya ya gitmeyi düşünüyoruz eğer hava karlı olursa büyük ihtimalle gidemeyiz biz gidip gelince yağsa daha güzel olacak :kedi: eyvahedigeldismile (çok bencilim dimi ama napimm doğru düzgün biyere gezmeye gidemiyorum)

tesekkur ederim masumum amin.

eeeeeeeee ne var neyok havalar felan nasil sabah annemle konustum yagmur yagiyor diyordu.
bu sene kar yokmu nevsehirde?

Bu sene kar yok canım ya bende dün sizin o taraftaydım bir yağmur yağıyordu ki az kalsın mahsur kalacaktık. ama çabuk dindi. Rabbim bilir ama sanki kış değilde bahar havası insan kışıda özlüyor valla.

slm kızlar
Allah kabul etsin prensesm benimde 5 tane kaldı borcum şükür bitti sayılır bede emzirirken tutamamıştım
ayy burda kar yağıyo ama bi duruyo bi yağıyo özledim yaa karı ama bu hafta arkadaşlara antalya ya gitmeyi düşünüyoruz eğer hava karlı olursa büyük ihtimalle gidemeyiz biz gidip gelince yağsa daha güzel olacak :kedi: eyvahedigeldismile (çok bencilim dimi ama napimm doğru düzgün biyere gezmeye gidemiyorum)

Sende haklısın canım insan sıkılınca arada bir değişiklik istiyor.

Nihayet özlediğimiz karlı ve soğuk Nevşehir'den iyi geceler kızlar geçen yıl soğuk diye şikayet ediyordum, bu yıl kar yok diye şikayet ettim ne nankör bir insanım ya ben.

hep kendi kendime yazmaktan yoruldum kızlar ya nerelerdesiniz, 3. sayfadan zor buldum topiği, unutmayın burayı .

selaaam
nasılsınız
nasılsın masumum neler yapıyorsun
ben Antalyaya gidip geldim şükür havalar güzel geçtide gezebildik sonra o kadar sıcak yerden bu buz gibi konyaya dönmek çok zor oldu valla

selaaam
nasılsınız
nasılsın masumum neler yapıyorsun
ben Antalyaya gidip geldim şükür havalar güzel geçtide gezebildik sonra o kadar sıcak yerden bu buz gibi konyaya dönmek çok zor oldu valla

Sağol canım ben iyiyim Havalar 2 gündür buradada çok güzeldi özellikle bugün, sen ne güzel gezmişsin zaten Antalya'ya kışın gitmek lazım herhalde biz yazın gittik inan nefes alamadık nemden.

selam kızlar
nasılsınız
şu an trabzondayım
kardeşimin nişanı için geldik :KK66:

X