Nevsehir///50

sagol crestcim hosbulduk evet Allahim ne verirse hayirlisini verir demekki hakkimizda boylesi hayirliymis deyip avutuyorum kendimi iste

iznim bittiğinden beri yine gelen olmamış
bi ben bi cimcime geliyoruz valla. biz ev sahibi siz misafir gibi oldunuz :))

Valla uyku tutmadı bende buraya bir uğrayayrım dedim arkadaşlar Nevşehirde havalar iyi sadece kuru soğuk var arada birde yağmur ayrıca buraya kapadokya forum açıldı. arkadaşın biri sormuştu onun için yazıyorum reklam olmaz umarım, kipa açıldı çok büyük ayrıca bir çok markayı bulabilirsiniz genelde spor giyim bende daha bir kez gittim. lcw, tiffany, hatemoğlu, defacto vs. oldukça güzel üstelik fiyatlarıda uygun henüz sineması açılmadı bende büyk bir merakla sınemayı bekliyorum, ayrıca çok güzel kafeler var, anlıcağınız Nevşehir için çok değişik bir yer oldu. Hepinizi kapadokya foruma bekleriz canlarım. Buradaki arkadaşlardan ses çıkmadı ama belki orada yazın bir buluşma yaparız.

eet hilal biz ev sahibi olduk valla senle kaydirigubbakcemile3
masumum çok merak ettim ya şimdi ben orayı

eet hilal biz ev sahibi olduk valla senle kaydirigubbakcemile3
masumum çok merak ettim ya şimdi ben orayı

İnan bende gidene kadar merak etmiştim ama gittiğimdede çok beğendim. Ne yalan söyleyeyim kendimi Nevşehirde değilde çok daha büyük bir şehirde hissettim. Özellikle kipa o kadar büyükki ben o kadar gezdim daha gözden kaçırdığım reyonlar vardı yani. Nevşehir gibi küçük bir şehire göre gerçekten güzel.

İnan bende gidene kadar merak etmiştim ama gittiğimdede çok beğendim. Ne yalan söyleyeyim kendimi Nevşehirde değilde çok daha büyük bir şehirde hissettim. Özellikle kipa o kadar büyükki ben o kadar gezdim daha gözden kaçırdığım reyonlar vardı yani. Nevşehir gibi küçük bir şehire göre gerçekten güzel.

helal olsun valla ne diyeyimm

slm kizlarrr yine ben geldim
bu kapadokya forum ben gittigimde yeni baslamislar insaatti ,ben eminimki guzel olmustur, masumumda anlatmis zaten
artik nevsehire gittigimizde ilk gitcegimiz yer olur ,allah nasip ederse

selam kizlar nasilsiniz hakkaten misafir olduk demi

insallah bu sene bende gittimi ugrucam kapadokya foruma evet kipa buyuktur ingilterede tesco adinda buyuk bir sirkete ait kipa burada ne varsa (ingilterede)kipadan bulabilirsiniz.

selam kizlar nasilsiniz hakkaten misafir olduk demi

insallah bu sene bende gittimi ugrucam kapadokya foruma evet kipa buyuktur ingilterede tesco adinda buyuk bir sirkete ait kipa burada ne varsa (ingilterede)kipadan bulabilirsiniz.

haklısın canım zaten tesco marka ürünlerde çok var kipada özellikle küçük ev aletleri,

bizde bu sene icinde giderizde ne zaman belli degil bikac haftaligina tedavi icin ,nevsehire ugrarsak gideriz ugramazsak artik obur sene gorurum heralde
ben gormeye dahada bi gelismis olur :))

cres canim iyi sen nasilsin nasil gidiyo

Naılsınız kızlar dışarıda kar yağıyor Anlaşılan yeniyılı karla karşılıycaz.

selam kızlar
hepinizin yeniyılını kutluyorum
umarım hepiniz için hayırlı ve mutlu bir yıl olur.

crescim canim seninde yeni yilin kutlu olsun
insallah bu yeni yildada hep birlikte olmak dilegiyle
saglikli ve mutlu bu sene geciririz insallah
kizlar bende yeni yilinizi kutlarim hepinizin
bu yeni yila bize hayirli gelir insallah

yok anacım yok
bizim nevşehirlilerde memleket düşkünlüğü, hemşeri düşkünlüğü yok.
bütün topikleri geziyosunuz şuraya 2 dk uğramıyosunuz yaf

uffff kızma kuzum yaaaa bi senle ben ziyaret ediyos diye gelmedim :kedi:

merhaba benide aranıza alırmısınız?
bende Avanoslyum. ama Kayseri'de yaşıyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bu arada geç oldu ama hepinize mutlu yıllar.

X