Nevsehir///50

iyi aksamlar ,kizlar nasilsiniz haklisiniz ya her topigi geziyoruz buraya gellince ugramadan kalkiyoruz bunu bende yapiyorum of cok uzgunum

iyi aksamlar ,kizlar nasilsiniz haklisiniz ya her topigi geziyoruz buraya gellince ugramadan kalkiyoruz bunu bende yapiyorum of cok uzgunum

Evet canım haklısın her topiğe uğruyoruz buraya gelince üşeniyoruz galiba ama ben genede sık uğramaya çalışıyorum.

valla boş kalması pek şaşırtıcı değil.
kimsenin gelmemesine alıştım ben. kimse gelmiyor diye bende uğramıyorum artık :dilcikar:

Sen bari boş bırakma crescim ne oldu bizim hemşerilere kimsecikler gelmiyor, oysa çok Nevşehirli var. Hadi kızlar gelin bir merhaba deyin hiç olmazsa,

merhabalar,
topice yazamıyorum ama bende nevşehirli olarak burdayım.

valla boş kalması pek şaşırtıcı değil.
kimsenin gelmemesine alıştım ben. kimse gelmiyor diye bende uğramıyorum artık :dilcikar:

bende artık uğramıyorum yazıyı görünce hatta çok şaşırdım :roflol:
dilek hoşgeldin gerçi herkes bi kez geliyo bi daha uğramıyo delikafadulden

eyse dilek geri dönüp cevap verdin ya oda güzel sürekli bekleriz anacım sohbete :roflol:

ben yine geldimmm:kedi::kedi:
ugramadik yer birakmiyoruz, buraya gelince yok anam eyvahedigeldismile
ben gerci hep yogunluk icindeyim yeni geldim okuldan yoruldum
birazdan yemek hazirlaa ye kaldir cay su bu ,yat kalk okula git ,iste boyle geciyo

eee kizlar siz ne yaptiniz bari gorusmeyeli tek tek isim yazmayim giren yazsinkaydirigubbakcemile3

hahhaaay ben cvp vereyim bari ee malum hilal haftasonu ancak gelir
iyiyim canım ev kübüş derken uğraşıyorum sende baya yoğunsun ne zaman bitecek okulun

ay merci canikom cevap verdigin icin
demkki bayadir bisey degismemis :)
en son biraktigimdada ev kubustu, cocuk olunca zaten gunun tamami dolu oluyo dimi :)
canim benim okul haziran 30a kadar devam etce ,daha dur 2 ay stajim var ,hatta birinci stagimi buldum obur ayin 22 sinde baslicam ,co heyecanliyim ne olcak diye
cok iyi bi markada buldum staji pierre cardin ,dua edinde beni alsinlar oraya

evet canım bende hiçç değişiklik yok
hayırlısı olsun canım inş olur daha da yorucu günler seni bekliyo desene

evet baya yrucu olur cunku ora tam pariste eyfel kulesinin orda :) trenle gitmek bir saat surer tabu bunun gelisi var, bide calisma var
dedigin gibi hayirlisiysa olsun

Sağolun arkadaşllar epey uğrayan olmuş yine umarım hepiniz iyisinizdir.

Sağol cimcimem iyiyim sen nasılsın, kızın nasıl, valla memleketi soracak olursan günlük güneşilk öyle yağmur yağıyor, memleketin iklimi değişti, pazartesi bir kar yağdı, tutmadı bile bu yıl kara hasret kalacağız valla,

ay merci canikom cevap verdigin icin
demkki bayadir bisey degismemis :)
en son biraktigimdada ev kubustu, cocuk olunca zaten gunun tamami dolu oluyo dimi :)
canim benim okul haziran 30a kadar devam etce ,daha dur 2 ay stajim var ,hatta birinci stagimi buldum obur ayin 22 sinde baslicam ,co heyecanliyim ne olcak diye
cok iyi bi markada buldum staji pierre cardin ,dua edinde beni alsinlar oraya

Ay inşallah staja alırlar canımya seni pierre cardine eğer alırlarsa artık bizede birşeyler dikersin, (Şaka canım tabiki)

Sağol cimcimem iyiyim sen nasılsın, kızın nasıl, valla memleketi soracak olursan günlük güneşilk öyle yağmur yağıyor, memleketin iklimi değişti, pazartesi bir kar yağdı, tutmadı bile bu yıl kara hasret kalacağız valla,

buralarda da aynı canım havalar kesin geç kış geecek vede yaza kadar da havalar düzelmeyecek
bende iyiyim canım şükür son 4-5 kilom kaldı onunla cebelleşiyorum

X