Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen günaydın dedin, bende iyi geceler dileyim nasıl olsa kimseyle karşılaşamıyoruz demi.

ayyy hele şükür yaşam belirtisi veren biri çıktı
nasılsınmasumum memlekette havalar nasıl

bende olmedim yasiyorum ,burdayim simdi :))))
nbr kizlar nasilsibiz bakalim yine uzun bi zamandan sonra

şüküüürr toplanmaya başladık
nasılsın sempatik kursun nasıl gidiyo bizleri unutma şekerimm opuyorumnanaktan

kursum iyi ve cok yogun geciyo ,hic takilmaya zamanim olmuyo ,yaticaktimda az takilim dedim ,sabah 6 da kalktim , iste bugun okul bi yere gonderdi meslekle ilgili ,ordan oraya otobusle gezdik baya yoruldum

okula yavas yavas alisiyorum ,cunku hep yabanci oldugunda alismak zor oluyo
turklerde var 5 kisiyiz ama onlarla fazla takilmak istemiyorum ,malum takilinca turkce konusuyorum :)
iste oyle boyle geciyo

eee sen nasilsin bakim gorusmeyeli kuzucugumuz nasi optim onil

zor dimi yabancı dil alışana kadar Allah kolaylık versin canım
bende ne yapayım işte evde kübra ile uğraşıyorum ev işleri işte bildiğin gibi

e malum desene gunluk hep ayni isler
bende bi paar gunu ev isi goruyorum tabi bisey cikmazsa ondada:) saolsun yemek is kaynanaya ait ,bu hafta utuleride yapmis :)) bende dusunuyodum pzar gunu kim yapacak okadar utuyu diye

iyi en azından o işlerle uğraşmıyorsun bi tek pazar olunca zor oluyodur sana

meraba kızlar nasılsınız uzunca bir aradan sonra merhaba canlarım inşallah artık burayı boş bırakmıycam hepinizi öpüyorumturkbayragi

wayyyy gözlerim yaşardı kızlar :))
siz buranın yolunu bilirmiydiniz ;)
azcık trip yapim gelmeyenlere :)))))
sempatik kolay gelsin canım. bak işte kayınvalideyin işe yaradığı günleride gördün :) o yoğunlukta birde ev işleri zor oluyor cidden.
masumum bizlerde her zaman aynı anda denk gelmiyoruz ama mesajları görünce cevaplıyoruz kuu, denk gelmiyoruz diye terk etmeyin burayı.
fazo sende h.g. tatlım. sen nerelerdesin bakim??
cimcime seninle hep yazışıyoruz diye sana bişey yazmamışım :)) nasılsın şeker? kübüş napıyo?

iyiyim canım kübüşte iyi şükür akşam misafir gelecek evi temizliyrum hazırlık falan işte
sen nasılsın elçin nasıl

elçini uyuttum bakim dedim azcık. dışarıda yağmur var hava kapalı canım sıkıldı.
kübra yardım eder annesi, kek falan yapsın eline unu verde :))))

iyi etmişsin canım burdada hava kapalı hatta ara ara yağmur yağıyo
evet kübüşe vereyimde beni çileden çıkarsın

noruyonuz kizlar bende okuldan geldim dedim su memleketim topigine bi bakim ,iyi emisim dimi :))
cress he valla ise yariyo ,bak simdi yemegi koymus dedi suna bi bak ta ben disari cikiyom dedi
bende oh aldim kucagima bilgisayari oturdum
emme kaynana olmasaydi uzerimi degistirmeden yemege kos hazirla su bu bitiyodum
ben calisinca kaynana iyide evde devamli kalinca cekilmez:))) sadece aksamlari bikac saat goruyorum bide pazarlari :))

cimcime ,anam sen ver simdiden eline bak elin evine gidince herseyi bilmis olur ,
annem hep bana derdi yaptigin banaysa ogrendigin kendine diye sen kuzucuk pek kucuk ama yapmak isteyince ver eline ugrassin

fazo canim hosgeldin ,senle ben bi geliyoz hep gelcem diyoruz gidis o gidis aradan baya bi zaman geciyo :))

iyi etmişsin sempatiğim gel toprağının topiğine kaydirigubbakcemile3
doğru söylemiş annen uygulamak lazım

varya sempatik düşün düşün ne demek istediğini zor anladım kız misafir vardı çok yoruldum da algıda kıtlık yaşıyorum şuan allahtan vermiş annen maşallah tariflere baksana

varya sempatik düşün düşün ne demek istediğini zor anladım kız misafir vardı çok yoruldum da algıda kıtlık yaşıyorum şuan allahtan vermiş annen maşallah tariflere baksana

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
masallah anam ancakmi anladin
iyi anladinya sonuctaalkisalkisalkis
o tariflerin hepsini anamdan sonra ogrendim ben be ya
dusun nerdeyse 12 yasindan beri utfakla alakalim
annem hep calisirdi ,malum anliyodum
20 yasimda usta oldum millete tarif verirdim:hulya:

Back