• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar cimcime, fazo siz ne güzel havalar ısınınca geleceksiniz valla bugün donuyoruz burada bu Nevşehire yaz hiç gelmeyecek herhalde

burasıda bazen düzeliyo havalar bazen soğuk oraya geldiğimde seninlede görüşürüz inşallah canım

gunaydin kizlar nasilsiniz bayadir yazamiyorum ne var ne yok hersey yolundami masumum oh temizligi bitirmissin. fazocum misafirlerin gitmis hadi gozun aydin ben de iyim iste ne olsun ben temizlik yaptim 2 gun aman temizlik dedigime bakmayin evim kucuk hemen bitti ama lavabalarimda sorun cikti ya tikanma var neden bilmiyorum ya lavaba acici dokerek azcik actim sabaha kadar hic su gitmiyor ne mutfagimdan ne banyomdan hayir birseylerde kacirmam icine deliklerin ama tikaniyor aman be biktim valla bugun eve tesisatci gelecek bakalim ne diyecek.

burasıda bazen düzeliyo havalar bazen soğuk oraya geldiğimde seninlede görüşürüz inşallah canım

İnanın çok sevinirim o tarihlerde bizimde bir düğünümüz var geldiğinizde haberleşelim cimcime ile de görüşebiliriz inş.

gunaydin kizlar nasilsiniz bayadir yazamiyorum ne var ne yok hersey yolundami masumum oh temizligi bitirmissin. fazocum misafirlerin gitmis hadi gozun aydin ben de iyim iste ne olsun ben temizlik yaptim 2 gun aman temizlik dedigime bakmayin evim kucuk hemen bitti ama lavabalarimda sorun cikti ya tikanma var neden bilmiyorum ya lavaba acici dokerek azcik actim sabaha kadar hic su gitmiyor ne mutfagimdan ne banyomdan hayir birseylerde kacirmam icine deliklerin ama tikaniyor aman be biktim valla bugun eve tesisatci gelecek bakalim ne diyecek.

Çok şükür ben bitirdim temizliği ama küçük evde temizlik yapmak daha zordur bilirim buraya taşınmadan önce oturduğum lojman çok küçüktü ama ben nereye ne koyacağımı bilemezdim 60 m2 evin içinden zor çıkardım. Tesisatçı içinde kolay gelsin inş. kırıp dökme olmaz sen Tr. gelmiyormusun

İnanın çok sevinirim o tarihlerde bizimde bir düğünümüz var geldiğinizde haberleşelim cimcime ile de görüşebiliriz inş.

çok iyi ya inşallah bir aksilik çıkmazda orda görüşürüz canım şimdiden çok heyecanlandım

ah hemşerim sana allah kolaylık versin zordur tamirat filan hele lavabolar tıkanınca sanki hiç temizlik yapmamışsın gibi olur inşallah çok bi iş çıkmaz sana arkadaşım sen bu sene gelicekmisin memlekete seninlede görüşsek ne güzel olur

Çok şükür ben bitirdim temizliği ama küçük evde temizlik yapmak daha zordur bilirim buraya taşınmadan önce oturduğum lojman çok küçüktü ama ben nereye ne koyacağımı bilemezdim 60 m2 evin içinden zor çıkardım. Tesisatçı içinde kolay gelsin inş. kırıp dökme olmaz sen Tr. gelmiyormusun

haklisin canim ya ev kucuk olunca oyle oluyor nereye ne koyacagini sasiriyor-tatlicadiarzu- insan ama ne yapalim en azindan basimizi sokacagimiz bir evimiz var iste kirada olsa,lavabalarim simdilik duzeldi ama bakalim nereye kadar gidecek :kızgın:ama biktim yani bir daha olursa cikacam evden bugun aksam esimle bir eve bakmaya gidecez bakalim iyi birseyse tutacaz.alkisalkisalkisah ah buyuk evi ozledim valla nevsehirdeki evimiz cok buyuktu annemlerin bizde ben nisanliyken tadilat yapmistik kartonpyerdi banyo tuvalet mutfak fayanslari hep degismisti cok zor olmustu birde evin icindeyken zor oluyor tasinmadan yapicaksin ama o zamanda maddi durumun el vermiyor neyse simdi annem tertemiz oturuyor darisi bizlerefisfisfiscanim gelmek istiyorum tr ye ama esim yeni ise girdi izin yok anlican daha konusmadik ama belki ben yalniz gelebilirim bakalim hayirlisi

ah hemşerim sana allah kolaylık versin zordur tamirat filan hele lavabolar tıkanınca sanki hiç temizlik yapmamışsın gibi olur inşallah çok bi iş çıkmaz sana arkadaşım sen bu sene gelicekmisin memlekete seninlede görüşsek ne güzel olur

valla oyle oldu fazocum yemek yapamadim bulasik yikayamadim hic birsey yapamadim ay hirsimdan oturupp agladim allahtan kirilip dokulmeden haloldu.ah gelsem vallaha bulusuruz ama biraz zor gelirim bu sene senağlama

kizlarrr nasiliniz hemsolarim
hepinizi temizlik derdi salmis, bahar geldi temizlik basladi
bizimde bugun misafir var ise gitmedim
simdi kalkip biseyler yapicam
ben bugun buralarda olurum gelenler ,ban slm versin lutfennkaydirigubbakcemile3Şeniz
fazo demek busluscaksiniz, ah biz prensesle gurbetteyiz, gelsek n guzel olurdu hepbirlikte bulusurdukta malesef su gurbet yokmu ayriyo iste
olsun siz bulusunca bize resim koyarsiniz artikkaydirigubbakcemile3

prensesim esin is buldumu canim hadi hayirli olsun ,aman isi olsunda ,seneye gidersiniz insallah ,is olunca tatilde olur ,is olmayinca hic bisey olmpuyo malesef
ne zamndir calisiyo ,ne is buldu
ha bide gecen sen benim tarifi esim fransiz sitelerinden bakti diyodunya esin fransizcadami biliyo anam

evet canim buldu cok sukur 1 aydir calisiyor buyuk bir sirkette hollanda icin calisiyor IT bilgileri pazarliyor canim bilgisayar urunleri su anda maasi az ama ilerde yukselis olursa insallah biraz daha alir.evet is olsunda geriside gelir insallah esim ingilizce, turkce,almanca,hollandaca ve birazda fransizca biliyor canim ne akilliymiz ya ben bir ingilizceyi ogrenemedim utaniyorum bazen valla allahta esim o kadar anlayisliki sende git herseyi ogren diyor yapamadiklarini yap diyor.

iyi canim y bulduguna sevindim
kiz senin kocada boyle akil varken o issiz bile kalmaz
herkes ister baksana kac dil biliyo masallah:nazar:
dedigin gibi biz bi dille basa cikipta ogrenemedik
ne tembel tenekeymisiz bizde ya:roflol::roflol:
nasil ogrendi canim okadar dil
okulda falanmi
ne guzel dil bilmekte biz nasil ogrenceksek ,sende baya ilerlettin ,cok gidiyosun kursa ben cok az gidiyorum ,oda cok az faydasi oluyo
bu gidisle zor ogrenirm bu dili:çok üzgünüm:
valla ne guzel anlayisli kocan var
benimki hic bisey ogrenmemi istemez ,ben istesem bile gitmeyi kem kum eder
bi ehliyete gidiyoruz diye soylemeik laf birakmiyo gerisinin sen dusun
neyse bu aralar sana fazla yaziyorum derdimi
tamam kapattimkaydirigubbakcemile3

iyi canim y bulduguna sevindim
kiz senin kocada boyle akil varken o issiz bile kalmaz
herkes ister baksana kac dil biliyo masallah:nazar:
dedigin gibi biz bi dille basa cikipta ogrenemedik
ne tembel tenekeymisiz bizde ya:roflol::roflol:
nasil ogrendi canim okadar dil
okulda falanmi
ne guzel dil bilmekte biz nasil ogrenceksek ,sende baya ilerlettin ,cok gidiyosun kursa ben cok az gidiyorum ,oda cok az faydasi oluyo
bu gidisle zor ogrenirm bu dili:çok üzgünüm:
valla ne guzel anlayisli kocan var
benimki hic bisey ogrenmemi istemez ,ben istesem bile gitmeyi kem kum eder
bi ehliyete gidiyoruz diye soylemeik laf birakmiyo gerisinin sen dusun
neyse bu aralar sana fazla yaziyorum derdimi
tamam kapattimkaydirigubbakcemile3

oyyy gulum yerim ben seni dertlerin insallah azalir senin benim hepimizin ama ben her zaman dinlemeye hazirim seni biliorsun sen benim bacim sayilirsin sempatim ben herzaman burdayim gulumkaydirigubbakcemile5

esim issiz kalmasina kalmasda istegi bir isi bulsa daha iyi olur neyse buda benim derdim:roflol:evet okulda canim esim universite mezunu isletme okudu ve yabanci dil ya esimin yabanci dil ogrenme hevesi cok kabiliyetli o konuda zaten hollandaca almanca birbirine cok yakin diller ingilizce zaten tum dunya dili turkce ana dili fransizcada ilgi alani oyle yanişakkıdı

evet canim ben baya ilerledim ayrica ben kursa degil ozel dil kolejine gidiyorum yani 5 yil surecek ve diploma alacagim bir yer ayin 4 de konusma sinavim var insallah gecerim 23 de okuma ve yazma zaten bunlar iyide konusmayi dusunuyorum ben biraz zorlancak gibiyim.:delphin::delphin:

esim cok anlayisli canim sagolsun beni koleje yazdiran o ben ogrenmek istemiyorum derdim dil felan ama o beni tuttu yazdirdi iyikide yazdirmis ah bir konusabileyim ehliyete gitmek istiyorum ama birazda para biriktirelim oyle biliyorsun para olmassa hic birsey olmuyor begulumsenağlama

kizlarrr nasiliniz hemsolarim
hepinizi temizlik derdi salmis, bahar geldi temizlik basladi
bizimde bugun misafir var ise gitmedim
simdi kalkip biseyler yapicam
ben bugun buralarda olurum gelenler ,ban slm versin lutfennkaydirigubbakcemile3Şeniz
fazo demek busluscaksiniz, ah biz prensesle gurbetteyiz, gelsek n guzel olurdu hepbirlikte bulusurdukta malesef su gurbet yokmu ayriyo iste
olsun siz bulusunca bize resim koyarsiniz artikkaydirigubbakcemile3

İnşallah buluşalım prensesle seninde kulaklarını çınlatırız ben şimdiden merakla bekliyorum canım

iyi pazarlar canim nasilsin gorusmeyeli
prenses bu sene izine gelemiyo heralde
belkide seneye o ben gelirsek hep birliktebulusuruz ,ay insallah valla nerde o gunler

iyi pazarlar canim nasilsin gorusmeyeli
prenses bu sene izine gelemiyo heralde
belkide seneye o ben gelirsek hep birliktebulusuruz ,ay insallah valla nerde o gunler

Sağol canım ya iyiydim ama şu an pek iyi değilim bugün diş çektirdim biraz ağrım var nasip olursa inşallah seneye hep beraber buluşuruz, başka topiclerde buluşanları okuyunca kıskanıyorum şaka tabi ama biz neden görüşmeyelim demi

gunaydin kizlar ne oldu buraya ya cok sessiz kalmis nasilsin masumcum keske gelsemde bulussak hem ben sana cok yakinim ya nevsehirde ama malesef gelemiyorum be gulum.

selam kızlar baya bi yoktum nasılsınız
masumum geçmiş olsun canım
bizde de ne şans her birimiz bi yerdeyiz inş bizde buluşabiliriz

selam kızlar baya bi yoktum nasılsınız
masumum geçmiş olsun canım
bizde de ne şans her birimiz bi yerdeyiz inş bizde buluşabiliriz

Sağol canım ya evet bizde herkes baya bir uzak ama olsun nasip olursa görüşürüz inşallah

nerelerdesiniz kızlar

selam kızlar
nasılsınız??
hiç vakit bulamıyorum kk yı açmaya. :((
prencess eşinin iş bulmasına sevindim canım. hayırlısı olsun.
cimcime Kübra nasıl canım? neler yapıyo??
sempatik sende ne var ne yok tatlım.
kızlar size nisbet yapıyo gibi olmasında pazartesi Allah izin verirse memlekete gidiyorum delikafadulden
geçen yıldan senelik iznim duruyodu. bu yılkide var. müdür mecburen geçen yılkini kullandırıyor ve haftaya izne çıkıyorum. 10 gün falan kalırız heralde memlekette.

Back