• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi alşamlar kızlar
sempatikinş hayırlısıyla olur canım Allah yardımcınız olsun
cres nbr nasılsın

iyidir canım benimde kociş maçagitti kübrayı uyuttum ne yaptınız diye bi bakayım dedim
kuzum sen nasılsın

günaydın diicem ama geç kaldım sanırım cimcimecim :))
nasılsınız bakalım??

iyidir canım sen nasılsın nerde kaldın bugün geciktin kızzz

aşıya gittik, ordan büyük kızımın okuluna falan gittim, ancak oldu. birazdanda çıkarım zaten, daha bulaşıklar duruyo, yemek yok, klima bozuldu servis gelecek, off of

nebar bacılarım epeydir giremedim ya kusura bakmayın sizleri ihmal ettim nasılsınız iyisinizdir inşallah :lepi::lepi:

günaydın kızlar
arayı fazla açma fazocum
cres nbr hangi aşı canım bitmedimi aşılarınız.geldimi klima için servis ne çok soru sordum yaaaww

pnömokok aşısıydı canım.
biz ilk dozunu özel yaptırmıştık. biz yaptırdıktan sonra devlette yapmaya başladı. ama bizim doktorumuz 3. ayında başlattı ve 2 ay arayla yaptırtıyordu. sağlık ocaklarıda karma aşılarla beraber yapıyormuş. ama biz 3. ayda başlayınca 1 ay sarktı haliyle. neyse şimdi yaşına kadar başka aşımız kalmadı.
klimacılarda geldi. elektrik kesintilerinden dolayı motorundaki bi parça arıza yapmış. oda halloldu. sor güzelim nolucakki
senden naber?? Kübracık napıyo?

geçmiş olsun canım aşınız şükür bitti artık onlarda
bu elektrik kesintisi benimde buzdolabımı bozmuştu kötü oluyo.garantisi varmıydı bari
kübrada iyi canım uyuttum şimdi

ya kızlar bir türlü sizin topiğe girdiğiniz saatlere rastlamıyo benim girdiğim saatler ,bir türlü sizin konuşmaları yakalayamıyorum ama olsun. ikinizde benim yerime bebişlerinizi koklayın öpün olurmu benim çocuklar büyüdü bebek kokusunu özledim kendinize iyi bakın hemşolarım :1hug:

fazo canım biz gündüzleri burdayız, sen geceleri gelion. ben gece 2 de hayatta gelemem. kimbilir kaçıncı rüyamda oluyorumdur o zamanlar :)))

evet ya gündüzleri işlerim oluyor bende ancak gece vakit bulabiliyorum birde çocuklara hafta içi bilgisayar yasak bende onların yanında fazla girmek istemiyorum dikkatleri dağılmasın diye .napalım canım ya genede gönüller bir olsun kaydirigubbakcemile2

selam kızlar
hemşeriler unuttu bizi, selam verip gidiolar, gidiş o gidiş :)

selam kızlar
nbr cres bende bikaçgündür buraya uğrayamadım :uhm:

merhaba arkadaşlar
yine yoğunsunuz herhalde hepiniz

Back