• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoooooooooo ben bugun yogun degilim evdeyim tam tersi
eee sen nasilsin canim gorusmeyli
msjini gorunce hemen yazim dedim
turkiyede havalar soguk heralde

iyiyim bende canım sende ne var ne yok
burda da güzel biz biraz çıkıp dolaştık

valla burdada hava cok guzel herkes disardad ,ben evde kalamadigim icin evdeyim
iste biliyosunuz tup ebbek merkezleri ne bakiniyorum
kizlar az once maya tup bebekten aradilar cok memnun oldum ,ben avrupadayim onlar turkiyede saolsunlar aradilar konustum biraz moralim duzeldi
tabi esimle daha karar vermedik karar verirsek insallah orasi olur
beni armalariin sebebi 30 harirana kadr kampanyalari var oyuzdenmis
bakalim hayirlisi
sizler neguzel cocuklainizla ilgileniyosunuz
bende cocuk icin yana yana arastiiyorum

inş. hayırlısıyla olur canım dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin

sempatik öyle deme canım ya, herşeyin hayırlısı. bak bizim burdan bi arkadaşta tüp bebek için uğraşıyor. sorunu farklı onun. maya ile görüştü oda. beğenmiş orayı. oda hazirana diyodu. gelme imkanınız varsa bi deneyin bence.

iste ah su kocayi razi etsem
oda diyo taktin kafayi turkiyeye diye
kime sorcaksa sorsada kampanya bitmeden yapsak yani bizde o kampanyadan yararlansak
aman canim y iste kocalara bagli oldugumuz icin bekliyoruz
cimcimem saol canim insallah dedigin gibi olur

selam kızlar
valla benimde en nefret ettiğim gün.
herkes tatil diye sever ama ben sevmiyorum
çamaşır ütü çocuğun banyosu ödevleri,
birde şimdiki verilen ödevler ne yaf öyle, sanki üniversitede tez hazırlıyolar mübarek.
yok performans ödevi, yok proje ödevi, şimdide slayt hazırlayacaz ödevmiş :(

merhaba kizlar nasilsiniz bakim bayadir girmiyorum kusura bakmayin unuttugumu zannetmeyin he a.s.bazi promlemlerim vardi o yuzden giremedim.bende sevmiyorum artik pazar gunlerini hic is bitmiyor of of daha utu yapcem yemek derken yoruldum bitmiyor be bu isler aman! sizler nasilsiniz bakem? sempaticim insallah hersey yolunda gider be guzelim uzulme ok.:1hug:

günaydın kızlar
princess önemli değil canım sen iyi ol da.anlatmak istersen dinleriz

merhaba kizlar nasilsiniz bakim bayadir girmiyorum kusura bakmayin unuttugumu zannetmeyin he a.s.bazi promlemlerim vardi o yuzden giremedim.bende sevmiyorum artik pazar gunlerini hic is bitmiyor of of daha utu yapcem yemek derken yoruldum bitmiyor be bu isler aman! sizler nasilsiniz bakem? sempaticim insallah hersey yolunda gider be guzelim uzulme ok.:1hug:

iyim canim ya insallah hersey yoluna girer sen ne yaptin moralin iyidir insallah
bakalim insallah sonumuz hayirli olsun

kiz sen burdamiydin ne zaman yazdin cevap sanki beni bekliyomusun gibi:roflol:
canim ben kayinvalidemlerle oturdugum icin yanliz degilim kaynna var anlicagin

burda diilimde bu konu benim kullanıcı panelimde, birisi yazdımı hemencik görüom :)))
anladım canım, kayınvalidenle oturduğunu bilmiyodum.

nasil kullanici panelinden goruyosun bende onu anlamadim
yani kendinmi takip ediyosun yoksa ,yazildigina dair bisey mi geliyo
evet kayinvalidemle oturuyorum malesef yani :)

canım şimdi her konunun üstte seçenekler var ya, ordan o konuya abone ol diyosun. sayfanın en üstündede kullanıcı paneli var. ordan abone olduğun konuları görebiliyosun. kullanıcı paneline tıkladığında hangi konulara yazılmışsa görüyosun.

Back