• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bben geldimmm eyyy hemşerilerim nasılsınız

birazda ben ara vereyim dedim
yok canım yaa buraya takılınca evi ve kübrayı ihmal eder oldum yada bana öyle geliyo ne bileyim daha az girmeye çalışıyorum çünkü takılıp kalıyorum

ha şöyle canlarım ya şöyle topik bi canlandı sayenizde nasılsınız bugün bakalım kızlar iyimisiniz .kızlar ya bişey sorucam aranızda çölmekte kuru fasulye yiyipte bugünlerde çok özleyenler varmı benim canım çok istiyoda ya siz cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

gunaydin kizlarrrrrrr nasilsiniz ya cok saolun ben yokken ne guzelde yazisip bos birakmiyosunuz ,bende seviniyorum
bende calisiyorum aynen once dedigim gibi yogun bi sekilde
simdide yumurta hasliyorum diyetteimya :)
glen salata yapcam
esiminde bugun ameliyat icin randovusu var ne zazman olcak belli degil yani hep kosusturmayla geciiyoo
eeeee silzerden ne var ne yok
ise gidince ugrarim yine buraya
allahtan hem evde hem iste var net birinde giremesem digerinde girme sansim var
hepiniz opuldnuzzzzzzzzzzzzzzz

senem1787 hoşgeldin, nevşehirdeymişsin
üyelerin çoğu nevşehir dışından. nevşehirden katılan pek yoktu, bi sari_sari vardı epeydir oda gelmiyo
gerçi o annesini emara götürecekti, ondan sonrada gelmedi, ne oldu aceba?
umarım sizde gelirsiniz devamlı.
cimcime anladım canım, bebişin uyuduğunda gel, uyanıklarken zaten vakit olmuyo.
fazo yok valla özlemedim ben kurufasulyeyi ama olsada yemem demem hani yani cokacimcoook
sempatik canım umarım eşinin ameliyatı iyi geçer.gerçi daha randevu alacakmışsınız. ben bi an ameliyatı bugün diye algılamıştım.
Ayrose, sende bi göründün bi daha gelmedin :dilcikar: nerelerdesin

ha şöyle canlarım ya şöyle topik bi canlandı sayenizde nasılsınız bugün bakalım kızlar iyimisiniz .kızlar ya bişey sorucam aranızda çölmekte kuru fasulye yiyipte bugünlerde çok özleyenler varmı benim canım çok istiyoda ya siz cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

sen diyince aklıma geldiii ımmmmm

mrb kızlar hemserilerimm sevdim böyle cümbür cemaat :D

a.s. hoşgeldin tanıt bakalım kendini

gunaydin kizlarrrrrrr nasilsiniz ya cok saolun ben yokken ne guzelde yazisip bos birakmiyosunuz ,bende seviniyorum
bende calisiyorum aynen once dedigim gibi yogun bi sekilde
simdide yumurta hasliyorum diyetteimya :)
glen salata yapcam
esiminde bugun ameliyat icin randovusu var ne zazman olcak belli degil yani hep kosusturmayla geciiyoo
eeeee silzerden ne var ne yok
ise gidince ugrarim yine buraya
allahtan hem evde hem iste var net birinde giremesem digerinde girme sansim var
hepiniz opuldnuzzzzzzzzzzzzzzz

inş ameliyatı iyi geçer canım

hilalcim sen nasılsıncanım elçin nasıl.ablanda bi uğradı bidaha ses çıkmadı

tşk canım iyiyim elçinide uyuttumda bi bakim dedim.
ablam çalışıyor canım akşamda çocuk falan sanırım pek girmiyo.

benimki de uyuyo bende bakaym dedim benimde uykum var umarım uyurda bende biraz dinlenirim

ben bugün 11 e kadar uyumuşum, uykumu iyi aldım yani ;)
sende uyu bari birazcık, o uyurken.

ayy ne güzel ben hasret kaldım 11 de kalkmaya. uyandı ben yatana kadar hanımefendi

selam kizlar bakiyorum hersey yolunda oh oh aman oyle olalim .ben pek giremez oldumya bu sabahta gec kalktim karnim agridi sonunda adet oldum hamileyim zannettim ama yine olmadi :1no2:ustelik adet duzensizligide baslar oldu ne yapcam ya ben ne zaman bebisim olcak of of :delphin:

canıım üzme kendini inş hayırlısıyla olur

kizlar esim ogun ameliyat olmaya degil ameliyat icin gorusmeye gitti
ama tabi oda olmadi dktor demis ben senin ameliyati yapamam
hormon sonuclari bakmis ve muayee etmis yumurtaliklarin gelismemis ben yapamam yapsam sperm bulamam veya sakat kalma ihtimali olabilir demis esimde iyi ozaman demis cikti geldi
artik bu fransadan cok sogudum iki gundur turkiyedeki tup bebek merkezlerini arastiriyorum doktorlara mail attim bi tanesi alman hastanesinde cevap yazdi bana siz gelin bana ben yaparim diye iste onlari arastirdm
tam kararlastirmadik ama tup bebek olursa turkiyede yapicam anlicaginiz burdakilerine artik guvenmisyorum
iste bende hergun bi sey gelisiyo
sizler nasilsiniz gorusmeyeli
ev cocuk derken geci gunler heralde

sempatik hayırlısı olsun canım.
maya tüp bebek merkeziylede görüştünmü
birde sperm olmadan nasıl tüp bebek yapacaklar. sperm olması içinmi ameliyat olacak eşin.
neyse hayırlısı olsun diyelim.Allah en iyisini bilir canım.

maya doktoruyla daha once burdan gorustum ama sunki durum icin yazdim sitelerine ve buraya tabi hafta sonu oldugundan dolayi cevap gelmedi bekliyorum ,ama benim karar vermem gerek bu iki hastane uzerinde hangisi olcagina
evet canim esimde sperm yok zaten meliyatta bunun icinde sperm bulucaklar blunca tup bebek olcak zaten sperm bulunmazsa artik imkansiz
sadece tek care sperm bankasindan sperm istemek onuda biz kabul etmeyiz hayirlisi canim
bu avrupadaki doktorlar cok korkuyo ,ama bizim tuklerin gozu kara biseyden korkulari yok kendilerinden eminler ,oyuzden buranin doktorlarini hic sevmiyorum korkaklar
yaptirisam turkiyeyi dusnuyoruz
boyle canim insallah sonum hayirli olur
suan bizim durumumuzaa bu sitede kimse yok ,oyuzden moralim cok kotu
doktor yumurtaliklar gelismemis diyo burdaki en bilgili kisiye ordum oda ben hic duymadim diyo baya durumumuyz kritik
ve dua ediyorumki yasimiz kucuk ben 23 esim 26 onumuzde daha yillarimizvar insallah olur bi gun
sen nasilsin canim gorusmeyeli
cocuklar nasil kucukte buyuyodur

merabalar kızlar kulağım çınladıda bi bakıyım dedim sizler bayağı faalsiniz bende fırsat buldukça uğrarım cres seni ve kızları öpüyorum

Ayrose kulağın çınlamış 1 haftada baktın buraya, çınlamasa demekki noolucaktı bilemem yani :roflol: bende seni öptüm :asigim:
sempatik anladım canım, hayırlısı olsun diyelim. inşallah ameliyatla olur. dediğin gibi sperm bankasından almak banada saçma geliyor. tanımadığın birinin çocuğu olucak o zaman :kızgın: ay Allah korusun. hayırlısı diyelim, dediğin gibi daha yaşınız genç canım.
benim kızda büyüyor işte ablasımı desem, teyzesimi desem kaydirigubbakcemile3
cimcime,princess,kuzum, essi_essi,fazo,senem nerelerdesiniz kızlar

Back