• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hemşerilerim nasılsınız

sisttttttttt hemsolarim nasilsiniz ben yine giremdim bi kac gundur
okadr yogun geciyoki gunler
ehliyet kursu
dil kursu
yemek kursu
ve artik bebek icin tedavilere baslicaz hastaneye git gel
bide calisiyorum
ve dusunun arada yinede gelip yaziyorum
ne yapiyosunuz ne var ne yok
hep evdemisiniz

ooo sempatik baya yoğunsun allah kolaylık versin canım bizleride unutma

slm bayanlar bende nevsehirliyim süprizzzzz

hoşgeldin canım tanıt bakalım kendini

günaydın hemşolarım nasılsınız bakem

iyidir kuzum senden naber bebek nasıl büyüdümü

günaydın kızlar
öncelikle kandiliniz mübarek olsun. dün geceydi ama dün pek giremediğim için şimdi yazayım dedim.
sempatik canım olsun bizde hergün gelemesekte, neti açtığımız zamanlar bi uğruyoruz buraya. sende uğra. bebek için hayırlısı olsun canım. yemek kursu dediğin ne kıs?
dilay sende hoşgeldin tatlım. umarım hep uğrarsın. çok mesajın yok. galiba çok sık gelmiyorsun kk ya. geldikçe memleketinin bölümünede uğra canım.
cimcime, kuzum bebişler nasıllar? öpün benim için.
princess ta yok. gelir heralde.

kizlar ben geldimmm ve birazdan araba surcem cikicam kalamicam
sabah dil kursum vardi biliyosunuz fransadayim dil ogrenmeye calisiyorum hala
yarin sabahta yemek kursum var yemek kursu ise fransiz yemegi ogreniyorum hemen evimizin karsisinda bedava kurs belediyein verdigi
yemek bilmedigimden degil ,hatta ben onlara bile ogretiyorum ama amcim fransizca pratik yapmak karsilikli konusup biseyler yapmak oyuzden gidiyorum
bebek icinse insallah sonum hayirli olur insallah hamile kalirim daha yeni basladik tup bebek olcak bakalim ne olcak sonuc
bide yetmez diyetteyim

ay geldim selam kizlar gecmis kandiliniz ve dunya kadinlar gununuz kutlu mutlu olsun bayadir yoktum sormayin bende sempatik gibi cok yogunum ama yinede girmeye calisiyorum sizler nasilsiniz bakalim hersey yolundami bebisleriniz nasil allah hepimize saglik ve mutluluk versin hepinizi opuyorum mucux canlarim

sağol canım sana da allah kolaylık versin maşallah herkeste bi yoğunluktur gidiyoooo

merabalar bende nevşehirliyim ama şu an hatayda oturuyorum çok sıkgiremiyorum
:jeyyar:

nevşehirlisin ve hataydasın ha :jeyyar:
size birden kanım kaynadı, size abla diyebülürmüyüm acep :roflol: :roflol:
hoşgeldin ablaaa a.s.
kızlar tanıştırayım
ayrose benim ablam :teytey:

selam kızlar ne var ne yok görüşmeyeli nasılsınız bakem :jeyyar:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydın kızlarrrrrr
oooo kimler gelmiş cres in ablası gelmiş cresin ablası bizimde ablamız hoşgeldiinnn ablaaaaaa a.s. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

haha ablanda geldigine gore takim tamam he cres hosgeldiniz cresin ablasi nasilsiniz eeeeeee sizler nasilsiniz cancazlarim ben iyim zayiflama topiginden hemen isinlandim buraya malum kilolarla basim dertte neyse kahvaltimi yaptim sonra okula gitcem sizler neler yapiyonuz bakem bebislerinizi opun benim yerime gorusuruz sonra mucux

tşk kızlar
princess canım avatarında tam uymuş valla, acayip tuttum bu avatarı :)))
fazo sen nerelerdesin bakim???
cimcime sen nasılsın canım?

nolsun işte cresciğim valla aynı gündüz baya koşuşturmayla geçiyor gecede bisi başında. sen nasılsın canım bayadır sesin çıkmıyodu bebişin nasıl .
bizim topiğe bişeyler olmuş eskisi kadar aktif değil sanki nerdesiniz hemoşlarım burayı boş bırakmayın gızlar arada uğrayın emi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

fazo tşk canım, ben buralardayım.geldiğimde uğruyorum valla.
bebişte iyi, banyo yaptırdım uyuyorda şimdi azcık bakim dedim bende.
sempatik öğrendiğin fransız yemeklerinden tariflerine eklede bakalım nasıl şeylermiş :)

gunaydin kizlar nasilsiniz ya ben hic iyi degilim adet duzensizligi yasiyorum sanki of bir bu eksikti ya neyse opuyorum hepinizi princess kacarkaydirigubbakcemile4

slm kızlar anam bu aralar bir görünüp kacıyorum zaman bulamıyorum nasılsınız bakem

cidden öyle oluyor kuzum.
ce deyip yok oluyosun. sonrada kimse gelmiyo diyosun :)
biz cümbür cemaat hep burdayızda sen yoksun, napıosun nerelerdesin? bebiş nasıl?

Back