• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canlar nasilsiniz bakem hersey yolundami ah ah memleketimin hasretiyle yaniyom vallahi allah nasip ederse bu yaz ordayim iyi bir hasret gidercem bu yil 2 yil olcak memleketimi gormeyeli cok ozledim cok

inşallah hayırlısıyla gelirsiniz evet bende güya türkiyedeyim ama iki senedir bende gidemedim memleketim burnumda tütüyo allah kimseyi vatanından ayırmasın :a015::a015::a015:

günaydın kızlar
inş gidersiniz kızlar memlekete bende yaza doğru gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla
cres ben iyiyim canım sende ne var ne yok

tşk canım, bendende iyilik. bebişimin ateşi şimdilik yok. öyle olunca daha iyi oluyorum. umarımda çıkmaz.

inş cnm geçenlerde benimkide hastalandı çok kötü oluyo. onlar hiç hastalanmasa :Saruboceq:

sizede geçmiş olsun canım. şimdi nasıl? bu arada haklısın canım.onlar hasta olacağına biz olalım diyoruz ama zaman zamanda hasta olmaları gerekiyor. vücudun direnç kazanması gerekiyor.
bu arada bebişin gittimi kız hiç memlekete.
bizimki 2 kez gitti. 2 bayramda da gitmiştik. memlekete ilk gidişi ramazan bayramıydı :)

gunaydin canlarim nasilsiniz ay bebislerinize dikkat edin cok zor oluyor yavrularin hastaligi benim henuz bebisim yok ama arkadaslarimdan biliyorum

evet cnm haklısın gerekiyo ama annelik işte ne yapayım
melekete kızım gitti canım eşim malatyalı benim doğumu orda yaptım ordan dönerken konya ya memleketede gittik tabi 1 hafta falan kaldık.sonra eviize geldik
sağolasın princess canım dikkat etmeye çalışıyoruz işte.sen nasılsın

princess hoşgeldin kıs. teşekkürler. Allahım ileride sanada nasip etsin en güzelinden bi bebek.

kuzum sende topiğe ilk defa uğruyor gibi yazmışsın kız.
biz nevşehiri bir bütün olarak ele alıyoruz.

bak kırşehirli misafirin geldi
hani çay kehfe ama içmiş gibi oldummm seni beklerim kırşehire koşemee

oooo hoşgeldin komşu :))
teşekkür ederim çok memnun oldum.
kahvesiz gönderirmiyiz hiç seni.
buyur bakalım:
kahvens5.jpg

w113.png

kuzum sende topiğe ilk defa uğruyor gibi yazmışsın kız.
biz nevşehiri bir bütün olarak ele alıyoruz.

yav abla bir tane hacıbektaslı arıyorum bulursam cok sevinecem ama ben kırsehir kayseri nigde aksarayıda hemserim olarak kabul ediyorum dısarı cıkınca insan memleketine yakın yerleri buluncada cok seviniyor a.s.

günaydın kızlarr
günaydın kuzum. anladım canım. geneldede hacıbektaşlılar kırşehiri daha yakın görüyor, o tarafa daha yakın oldukları için sanırım.
eskiden hacıbektaşlı çok arkadaşlarım vardı dersaneden.

Back