Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet
hem fesat hem de haset jaledagil o
duymasın kendisi aman he
lisaaaaaaaaaaaabelllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o nasıl bir sunumdur o nasıl güzel yemektir öyle BAYILDIMMMM meg paylasmasa bu güzelliği göremeyecektim
Ayyy bu ne sahiden hiç hoş değilmişEki Görüntüle 663004 yenirki bu:125:
not:sakın bunu evde denemeyin çok tehlikeli çoookk
İtiraf et çok güzel görünüyor değil mi:95::95::95::95::95: o nasıll bir dolmaaaa heee nasılll
hiç güzel yapamamışsınn hele o sunum yokmu sunumm nekadarr özennsizzzz nekadarr albenisizz
hiç yee beni diye bağırıyomuu
olmadıı sana puanım 0 zıfır :101::101::100::100:
Evet poğaça hamuruyla yapılabilirAma güzel olmaz değilmievett bombaaa sakın yemetarifini yazmamışlarkii bende faceden buldum ama bildiğimiz poğaça hamurundan denene bilir herhalde
Yapalım megim jaleda iyice çatlasın sonraHiiiiiii
Yapıcam da yiycem de ben bunu :26:
Evet canım kare kesilen mantı var acele mantı diye geçiyorMervem bence de mantık süper pratik..
Nevreste'nin de bu şekilde kolay mantı tarifi vardı sanki bir de..:44:
Henüz belli değil aslın da belliydi ama malzeme de eksik çıktı düşünüyorumkızlarr bugun yemekte ne var tam ogle saatı ve ben cok acım =))
sagol canimcimvalla guzelde oluyor biz severek afiyetle yiyoruz Allah Meg sekercigimden razi olsun yoksa aralarda kaynayip gidecekti benim domatesler
Hiç kaynar mı senin dolmalar ben ilk sayfa da onları başka renk yazarım
Tamam yazarımkirmizi yaz o zaman domates gibi kirmizi kirmizi
Diyet yemeği sebze yemekleri mi olsunBaktın mı ilk sayfaya yok mu işe yarar birşeyNevoş azıcık diyet yemeklerde yap rejime girdik burada
Hep hamur yapıyorsun :26:
Tamam yazarım
Diyet yemeği sebze yemekleri mi olsunBaktın mı ilk sayfaya yok mu işe yarar birşey
Canım sen ozaman biraz karataya yakın birşeyler yapıyorsunYok
El açması yapıyor bir de, ıslak sopayla döveceğim seni
Çiiiiibuuuuuuk rejim yemekleri üret kankana
Salatalar olabilir, bak artık kestiklerimi söylüyorum, patates, pirinç, makarna, beyaz unla yapılan herşey, tuz, asitli içecekler, meyve suları, şeker... Diğerleri serbest
Gerçi zorlanmayacağım çünkü içlerinden sadece patatesi ve meyve sularını severim, birde sütlü tatlıları Seyren'in yaptığı mandalinalı muhallebiyide yiyemeyeceğim, keseceğim kendimi :104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Evet bak o jaleda'nın eklediğinden daha güzel olurJaleda'nın eklediği hiç hoş değil bakma sen onaKahvaltı da yumurta yemeye çalış çok tok tutuyor..Jaledaaaaaaaa, seni de kınıyorum
Gerçi yarın sabah 2 dilim tam buğday ekmeğimin üzerine domates,sarımsak,kaşar üçlüsünü rendeler, fırında o havayı yaratır kendimi avuturum
ewett hiiç güzell değill bidaha yapmaaanasil bir sey bu yaaadamak tadima oylesine hitap ediyorki..bunu ben yaparimda ,yerimde ama diyet sonrasi
hic guzel deegil demi,bende hic begenmedim ama iste bu kadari geliyor elimden bari 0.5 falan olsaydi ya arkadasim
deneme diye yazdım ya oraya ne ayıpHiiiiiii
Yapıcam da yiycem de ben bunu :26:
çokk ayıpp arkamdan çekiştirmece (1)offf be meg sekercim begendi ya yeter bu bana haset ve fesat demi jaleda kiskandi benim kizarmis domateslerimi
megggg :63. arkamdan çekiştirmece (2)evet
hem fesat hem de haset jaledagil o
duymasın kendisi aman he
tabe tabee duymamm ben siz devam edin arkamdan çekiştirmece (3)yok yok duymaz kendi aramizda konusuyoruz biz
evet güzel olmazzEki Görüntüle 663079Ayyy bu ne sahiden hiç hoş değilmiş
İtiraf et çok güzel görünüyor değil mi
Evet poğaça hamuruyla yapılabilirAma güzel olmaz değilmi
Yapalım megim jaleda iyice çatlasın sonra
Evet canım kare kesilen mantı var acele mantı diye geçiyor
Henüz belli değil aslın da belliydi ama malzeme de eksik çıktı düşünüyorum
hiç yannii diyet yemekleri eklese kesinn diyete giricemde sırf o yüzden giremiyorumNevoş azıcık diyet yemeklerde yap rejime girdik burada
Hep hamur yapıyorsun :26:
cık cık cıkkk çok ayıpp arkamdan çekiştirmece (5)Jaledaaaaaaaa, seni de kınıyorum
Gerçi yarın sabah 2 dilim tam buğday ekmeğimin üzerine domates,sarımsak,kaşar üçlüsünü rendeler, fırında o havayı yaratır kendimi avuturum
Yok canım hiç çekiştirirmiyiz:18:ewett hiiç güzell değill bidaha yapmaaa
deneme diye yazdım ya oraya ne ayıp
çokk ayıpp arkamdan çekiştirmece (1)
megggg :63. arkamdan çekiştirmece (2)
tabe tabee duymamm ben siz devam edin arkamdan çekiştirmece (3)
evet güzel olmazzEki Görüntüle 663079
arkamdan çekiştirmece (4)
hiç yannii diyet yemekleri eklese kesinn diyete giricemde sırf o yüzden giremiyorum
cık cık cıkkk çok ayıpp arkamdan çekiştirmece (5)
hepsinii not ettimm siz yokkene hepinizin arkasından çekiştiricemm
Yok canım hiç çekiştirirmiyiz:18:
Ellerine sağlık canımçok güzel görünüyor
Eki Görüntüle 663004 yenirki bu:125:
not:sakın bunu evde denemeyin çok tehlikeli çoookk
Ellerine sağlık canımçok güzel görünüyor
Bunu ben gecenlerde görmüştüm yapacaklarımın arasında çok dikattinimi çemişti