Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımgayet ba$arilsin canim te$vikde :)
e$im gormesin tutturur içli kofte diyee
neyse sarmadan sonra da bunu yapayim, benim içli kofteelrden bi iki fire veriyorum pi$me esnasinda , ama yapamsam yapip yediren de yok o yuzden oldugu kadar artik
afyonluyum ben biz bilmiyoruz içli kofteyi, e$im maara$li mutfak çok farkli sevdigi yemekelri yapip ogreniyorum 6 yildir
Tamam yardımcı olacağım birşey olursa burdayımbide senin tarifle deneyim ben bu içli kofteyi
bakalim fire vermeden pi$irebilcemmii:)
Canım bu antep yöresine ait bir yemek ben de geçen yıl ilk denedim beğendim..Ama semizotlusunu hiç denemedimCanım ben bunun semiz otlusunu yedim ama bek sevmemiştim bunu yeni gördüm :26:elerine sağlık
Canım benim lahanada güzel çıkmadı secerek yaptım geri kalanı tuşumun içine attım mevsim sonu artık güzel çıkmıyo yakın olsam sana yollardımcok sağol
Ellerine sağlık canım
Sağol hemşom benim
HoşgeldinizAcıktıııım
Eki Görüntüle 663679 ruzgar gulu sozumu tuttum yaptim flanimi:)
kesilmi$ halini çekmedim daha
çocuklara bi dilim kestim buzlukda soguttum bes dk , yiycez diye tutturdular :44: , çok guzel olmu$ gerçektenn , hayyaleriminflan i dermi$im
tam sogumadi daha soguk kesip resmini çekicem senin için
dayanamadim once bunu yukleyim dedim :)
Gayet iyi duruyoruff gece çekince resimde karanlik çikmi$
e$imin evlenmeden once antep li kom$ulari varmi$
arada yedigi bi iki kap yemekleri unutamiyor adam, çok guzel oluyormu$ ben onlar gibi yapamiyomu$um
onun yuzunden çok svedigim kuru dolmayi yapmiyorum antep dolmasini hatirlayip begenmiyo benimkini diye
iyiki antepli deil valla bunaada $ukur
yoksa kaynana gibi hiç susmaz yemekleride begenmezdi
Antepli değilim ama antepliler sahiden çok güzel yemek yapıyorlarHele dolmaları offfffAma dolmalarının püf noktası dolmanın iç malzemesine iç yağ ekliyorlar ondan güzel oluyor
Yok ben kendi memleketimden kaynaklı böyleyimYok canım iç yağ Burda çok satılır herşeye koyarlarhavasindan suyundan etkilenmi$in bak ne marifetler var sende :)
iç yag dedigin kuyruk yagimi
nerden bulcam ben merinos koyunun kuyrugunu yawss
Yok ben kendi memleketimden kaynaklı böyleyimYok canım iç yağ Burda çok satılır herşeye koyarlar
neyse bizde yagsiz duruuz, damarlari tikar zaten ( kedi uzanamdigi cigere pis dermi$ )
sen nerelisinkii
Onu tatını begenmedim ben hoş degildi yada bsna uymadı kayınvaldem yapıyorSağol canım
Ama yine de yapma hevesin var ne güzelDeneye deneye düzeliyor zatenBen de gaziantepteyim
Tamam yardımcı olacağım birşey olursa burdayım
Canım bu antep yöresine ait bir yemek ben de geçen yıl ilk denedim beğendim..Ama semizotlusunu hiç denemedim
Sağol canım
Hoşgeldiniz
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
fallen abla meşhuuurr dolmamızı eklemişsin ayyy olsa da yesek dimi
SARMISAK AŞI
750gr taze sarımısak
200 gr kuşbaşı et
500gr yoğurt
2çorba kaşığı un
1 su bardağı nohut
2 kaşık tereyağı
Yeterince tuz, nane, su
YAPILIŞI
Önce et ve nohut tencereye içine tuz ve su ilave edilip konur. Nohut ve et yumuşayıncaya kadar pişirilir. Sarımsaklar 2-3 cm. uzunluğunda doğranmış şekilde tencereye eklenir.Sarımsak çabuk pişeceğinden ocaktan almadan birkaç dakika önce ayrı bir kapta yoğurt ve un iyice çırpılır.Pişen yemeğin suyundan bir bardak eklenerek karıştırılır.Bu karışım yemeğin içine aktarılır. Aktarma sırasında yemek sürekli karıştırılır. Kaynamaya başlar başlamaz ocaktan alınır ve üzeri kızdırılmış yağlı nane süslenip servis yapılır. Eki Görüntüle 663405 Eki Görüntüle 663406 Eki Görüntüle 663407 Eki Görüntüle 663408 Eki Görüntüle 663409 Eki Görüntüle 663410 Eki Görüntüle 663411 Eki Görüntüle 663412 Eki Görüntüle 663413 Eki Görüntüle 663415 Eki Görüntüle 663414
Içli köfte
başlarımm diyetinneee ben bunlarınn hepsinedee dalıcammmmEki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020
Jaledagilllll
Ellerine sağlık canımÇok severim nohutu
Teşekkürler hemşomHoşgeldin her zaman beklerim gelhemşomm girmeyeli neler kaçırmışım böylee
hamarat ikizim ellerine emeklerine sağlık
Ben de yeni öğrendim buraya özgü bir yemek beğendim ama semizotu yemeğini ben de sevmem bu şekil pişince nasıl olur bilmem:44:Onu tatını begenmedim ben hoş degildi yada bsna uymadı kayınvaldem yapıyor
Çok gaza geliyorum yapacağım vallahiEvet kuzum ben çok severim bu sarmayı :)
Bunlar diyette yenebilir ye kuzum ama megin pilava dokunma o cısss nohuttan albaşlarımm diyetinneee ben bunlarınn hepsinedee dalıcammmmEki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020 Eki Görüntüle 664020
Teşekkür ederim canımNevreste gece topiğinin birçok sayfasını inceledim ama henüz bitiremedim herşey çok güzel ellerine sağlık.
Tabi paylaşımda bulunan diğer arkadaşlarında ellerine sağlık.
Topiği gezdim gezdim çok acıktım sonra anladım ki gece yarısı gezilecek bir topik değilmiş
Doğumdan sonra birçok tarifini denemeyi düşünüyorum foto eklerim