• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevreste'nin Mutfağı

Merhabalar,

Neredeyse konunun tamamına baktım.Sabah sabah ısımı gucumu yapmadan.. Mesaı yapmak zorunda kalacagım aksam :30: Herneyse hersey cok guzel gorunuyor Konu sahıbını takdır etmek ıstedım.

Munkunse ozel bır ıstırhamım olacak Yaprak sarma yapmak ıstıyorum.Sizden tarıf almak ıstıyorum...Özellıkle ınce ınce nasıl sarılacagını gosterebılırsenızz :15:

Erkek arkadasımın ve benım en sevdıgımız yıyecek bende denemek ıstıyorum

Lütfeeeeeeen!!

Son düzenleme:
Dene bence beğenirsin,çileklede yaptım oda güzel oldu,ama vişne daha hoştu :16:

Bazen artura soruyorum akşam ne istiyorsun diye menü vaeriyor bazen :27::27:

Çilek reçelim de var:56:Onu da deneriz:56:
Adı olsa yemek yapmak zor gelmiyor:1:Benim ki 1 gün veriyor 2. gün hep ben buluyorum sen düşün diyor:1::1:

Çilek reçelim de var:56:Onu da deneriz:56:
Adı olsa yemek yapmak zor gelmiyor:1:Benim ki 1 gün veriyor 2. gün hep ben buluyorum sen düşün diyor:1::1:

Dene vallla sonra yolla yiyelimm :56::56:

Adı da olsa ben sevmiyorum yapmayı :27::27: zor geliyor beyzadeye menü vermek :52::52:

Abla sen böyle tatlı tatlı anlatınça yapamayacagımda varsa yaparım agzımın suyu aktı :56:

Anlatırken benimde akıyor merak etme :56::56: zor toparlıyom kendimi sonra..

Haaaaa iştahlımısın dşye sorarsan değilimdirr :27::27: yaşamak için yemek yiyenlerdenim :1::1:

Merhabalar,

Neredeyse konunun tamamına baktım.Sabah sabah ısımı gucumu yapmadan.. Mesaı yapmak zorunda kalacagım aksam :30: Herneyse hersey cok guzel gorunuyor Konu sahıbını takdır etmek ıstedım.

Munkunse ozel bır ıstırhamım olacak Yaprak sarma yapmak ıstıyorum.Sizden tarıf almak ıstıyorum...Özellıkle ınce ınce nasıl sarılacagını gosterebılırsenızz :15:

Erkek arkadasımın ve benım en sevdıgımız yıyecek bende denemek ıstıyorum

Lütfeeeeeeen!!

Öncelikle teşekkürler canım:16:
$P1150555.jpg $P1150556.jpg $P1150559.jpg $P1150560.jpg $P1150561.jpg $P1150562.jpg
ZEYTİNYAĞLI YAPRAK SARMA
1 kg salamura yaprak
10 tane patlıcan kurusu
10 tane biber kurusu
3 su bardak pirinç
1 kuru soğan
3 diş sarmısak,
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı kimyon veya istediğiniz baharat
1 çay bardağı zeytinyağı
YAPILIŞI
İç malzemeler karıştırılır .Patlıcanlar ve biberler bir kapta sıcak su dökülür ve kapağı kapalı bekletilir.Yumuşağınca,alt kısma patlıcan,biber konulur üste yapraklar sarılıp konur. Sonra üstünü geçecek kadar sıcak su ilave edilir.Kısık ateşte pişirilir..Afiyet olsun
$GRNT11~1.jpg
Canım sarma şekline gelince ben elimde sararım :34:
Yaptığım zaman sarılış şeklini eklemeye çalışırım:34:

Son düzenleme:
cok guzel gorunuyorlar..Sarma seklını ozellıkle eklersen nasıl makbule gecer tahmın edemezsın..İlk defa sarmayı tek basıma yapmak ıstıyorumda ozel ve guzel olmasını ıstıyorum.Şevkimi arttırsın..:3: Cok ozendım sıze cokk esınız cok şanslı :46:

Back