Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 631559 kuru biber ve kuru patlıcan dolması
AcıktımEllerine sağlık adres alabilirmiyim
önce ben dedim sen otur evinde beni davet etcek ilk
Paylaşımcı ol az yaaSanada yeter banada yok yetmez dersen öncelik küçük hanımların Müsadenle şekerim
yemek büyüklerin su kücüklerin cekil kösene hepsi benim anca doyarim
yokarda cay varya o senin olsun
Ah şu ihtiyarlar hiç küçük sevgisi yokTamam teyzecim al senin olsun jaleda başka bi gün yapar banada teyzeeeeeeeeeee
teyzemi ben daha 15,5 bikerem
yarin ömürün topicinde savasa devam :104::104::104:
Pardon resimleri görünce kendimden geçtim galibaEllerine sağlıkközlenmiş değil nevrestekızarmış salçalı patates kızrtmasının yanına yapmıştım
Canım Anteplimisin:26:
Çok teşekkürler canımHerzaman beklerimNevreste harikasın arkadaşım ya... Maaşallah ne kadar beceriklisin. Takipte olacağım
Kavga etmeyin hepimize yetecek kadar varönce ben dedim sen otur evinde beni davet etcek ilk
Sen diyettesin sana yokPaylaşımcı ol az yaaSanada yeter banada yok yetmez dersen öncelik küçük hanımların Müsadenle şekerim
Aferin doğru yolu buldun sonundaAh şu ihtiyarlar hiç küçük sevgisi yokTamam teyzecim al senin olsun jaleda başka bi gün yapar banada teyzeeeeeeeeeee
ooooyyy oyy
acıktırdınız yine sabah sabah
kk nın hatunlarında ne maharetrler varmış meğer
bende kıskandım yapınca bende eklicem
Bismillah bu neeeee
Fıstıklı katmer tatlı oluyor
ben bunu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bunu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beraber yiyelim
sağol canımmellerine emegine saglik
megimm sağolSüper
Ellerine sağlık Jaledacım
gel gell herzaman beklerimm
jaleda naptin kiz sen yarin sana geliyorum
ellerine saglik
tabikkii şimdi nerdesin bilmiyorum ama öncelikle bir antalya bileti alabilirsin sonrası kolayAcıktımEllerine sağlık adres alabilirmiyim
önce ben dedim sen otur evinde beni davet etcek ilk
gel canım gell gelen herkese kapım açıkAh şu ihtiyarlar hiç küçük sevgisi yokTamam teyzecim al senin olsun jaleda başka bi gün yapar banada teyzeeeeeeeeeee
evet canım antepliyim malatyayla arralarında çok mesafe yok yemek kültürleride bir birine yakınPardon resimleri görünce kendimden geçtim galibaEllerine sağlık
Canım Anteplimisin:26:
Yine mi yanlış anladım bu antep'in fıstıklı tatlı katmeri değil miSabahları yenir