- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
tarif için tesekkür ederim nevreste süper oldu pogacalarım...tadıda güzel
Ellerine sağlık canımAfiyet olsun
Beğenmene sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarif için tesekkür ederim nevreste süper oldu pogacalarım...tadıda güzel
nevreste canım senin malatya usulü un kurabiyeni denedim çokta güzel oldufakat vita yağını ben biraz fazla almışım annemede bu yağın cabuk bayatlayacağını söyledi..acaba ben bu yağı başka hangi pastalarda kullanabilirim canım:26:bana fikir varirsen çok sevinirim balım
merhaba nevreste nasılsın?
ben nohut yemegi yapmak istiyorum bana püf noktalarıyla beraber tarifini verir misin ? benim nohut yemegim pamuk gibi olmuyo nedenini bulamadım birtürlü ....45 dk düdüklüde haslıyorum ama nerde hata yapıyorum bilemedim
Merhaba canım
İyiyim teşekkürler sen nasılsın
Canım nohutları akşamdan ılık su ile ıslatıyoruzDaha sonra pişireceğimiz zaman bir tencerede 15 -20 dakika pişiriyoruz ve suyunu süzüyoruz..
Bir tencereye etleri koyup üzerine su ekliyoruz suyunu çekince içine yağ ve yemeklik doğranmış soğanları ekliyoruz.Nekadar çok soğan olursa o kadar güzel oluyor..Soğanlar pembeleşince salça ekleyip kavuruyoruz.Üzerine nohutları ekleyip 2 parmak geçecek kadar soğuk su ekliyoruz.Tuz ilave edip pişiriyoruz..
Afiyet olsun canım
Peki sen nasıl yapıyorsun
iyiyim canım tesekkür ederim
bende 1 gün önceden suda ıslatıyorum...ertesi gün düdüklüde etleri sonra soganı kavurup salca ve nohutları ekleyıp suyuda koyuyorum 45 dk kaynatıyorum ...nohutlar pişiyo ama biraz sert oluyo.....nohutu önce haslamamamım sebebi nohutun suyundaki vitaminler..... hata mı yapıyorum ne
Peki şöyle yapsan ben öylede yapıyorum..Nohutu haşladığın suyu dökmesenÇünkü nohut-fasulye salça eklendiğinde sertleşiyor..Et-salça- soğan ile hazırladığın harcı nohutun üzerine eklesen
ayy evet sertleşiyo ya nasıl yani şimdi nohutu yada fasulyeyi haslıcam...sonra suyunu atmıcam...baska tencerede et sogan salca yapıcam..bu karısı mı nohutlu suya döküp tencereyi kapatcam mı...dahada pişirmicem demi
Evet öyle yap ama birlikte 5-10 dakika daha pişir..
tamam canım ben bunu yarın bir deneyeyim...eminim güzel olucak tesekkür ederim canım
Tamam canım kolay gelsin umarım istediğin gibi olur
nevreste merhaba senin dediğin gibi yaptım nohutu cokta güzel oldu ....şükür yani bu arada iki sogan gercekten lezzetlendiriyomus yemegi bundan sonra böyle yapıcam tesekkür ederim
Nevreste senden aldığım güzel tarifleri yapıyorum ama fotoğrafını çekip ekleyemiyorum.
Telefondan yükleme yapılmıyor.
İşyerime taşıyıp yüklemek de çok meşakkatli bir iş.
Yaptığın herşey çok güzel. Senden aldığım tüm tarifler ilk seferde bile çok güzel oluyor. Eline koluna sağlık:))