- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlarçok önemli değil ama kolay yolu var mı bilmek istyrum 1 senelik evliyim ama nevresime yorgan geçirmeyi bilmiyorum daha doğrusu biliyorum ama çok zorlanıyorum beceremiyorum eşim yapıyo o da zorlanıyo tabi her hafta değiştirmek istyrum ama değiştirmiyorum tabi eşim üşeniyo çünkü var mı bunun kolayı
Arkadaşların dediği gibi ek olarak köşe kenarlarını bulmakta zorlanıyorsan iki ucuna koca çatal iğne tak çevirdikten sonrada çıkar.
Kolay gelsin canım , huzurla sağlıkla yıllarca kullanmanız nasip olsun bir nevresimde kocayın inşallahaaa mantıklı! artık kocama gerek kalmadı kendim halledebilirim yuppii!!
Can'ım ben tek basıma haftada 2 kere değiştiriyorum elbette zorlanıyorsun Ama yapacak bişi yokKızlarçok önemli değil ama kolay yolu var mı bilmek istyrum 1 senelik evliyim ama nevresime yorgan geçirmeyi bilmiyorum daha doğrusu biliyorum ama çok zorlanıyorum beceremiyorum eşim yapıyo o da zorlanıyo tabi her hafta değiştirmek istyrum ama değiştirmiyorum tabi eşim üşeniyo çünkü var mı bunun kolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?