Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afroditçim en son ayın 16 sında ölçmüşüm 86 cıkmıs...bugun ayın 10 u tam bır ay olmamamıs ama ölçtüm 88 cıktı
bende kupa seti sipariş ettim öyle işime yaramasa bile kupa çekeriz bir şekilde işe yarar :)
şimdi bir beden büyümesi için kaç cm büyümeli?
link yok ben bisi anlayamadim yardim edin lütfeeeeen
kızlar ben birşey yaptım 3-4 gündür kargolanmayan kupa setini iptal ederek noogleberry siparişi verdim
hadi hayırlısı...
kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım sizlerle ama anladığım kadarı ile uzunca bir zaman kullanmak gerekiyor sabır ve emek isteyen bir iş
kızlar kargo edilmiş pompam 7-10 gün içinde elinizde olur demişler hadi bakalım gün sayıyorum çünkü inanılmaz derecede umutluyum büyüyeceği konusunda
kızlar kargo edilmiş pompam 7-10 gün içinde elinizde olur demişler hadi bakalım gün sayıyorum çünkü inanılmaz derecede umutluyum büyüyeceği konusunda
sağol canım ben işe yarayacağını ve sana bol bol dua edeceğimi biliyorum :)Canım çok sevindim konuyu açan olarak tecrübelerini beklicem dört gözle
hadi inşallah istediğin sonucu alırsın tatlım:)
selam kızlar siteyi takip ediyorum ama ilk kez yorum yazıyorum. kupa çekme setini şimdi internetten satın aldım 16.90 a. ilk verdiğiniz marka değil ama aynı işi yapıyor diye takılmadım. göğüs büyütmeye faydası olmasa bile totomdaki korkunç selülitlerde işe yarar belki :44:
cindy ara verim bakacağım demiştin verdin mi? geriye dönüş gördün mü? heyecanla haberlerini bekliyorum
sağol canım ben işe yarayacağını ve sana bol bol dua edeceğimi biliyorum :)