kızlar acaba bunu kullanıp da dikleştirici yağlarla sürekli masaj yapsak (mersin vs.) sarkmayı engelleyebilir miyiz? bu onunla aynı işlevi görüyosa bunu almak daha mantıklı tabi ama bunda cup ların (bardaklar işte) ölçüleri çok küçük gibi duruyo en büyüğü bile küçük gibi geldi bana :S
ne bitmez çilemiz varmış armudun sapı üzümün çöpüşaka tabi Allah başka dert vermesin :)
ya bana esın kaynagı oldu arada cekıstırıp duruyorum bakalım vakum gıbı olmuyor ama kan dolasımını arttırmaksa amac masajda bu ıse yarar belkı
canm bi de dediğin ürün bu dimi yanlış bişi almayalım :):107:Eki Görüntüle 324693
netten arastırdım da fıyatı da cok uygunmus ya 10 tl bıle deıl. bakalım senden ıyı haberler gelırse super super
hem memıslerı buyutur hemde bu tıp bı urunun dıstrıbuterlıgını yapar zengın olurum
evet kızlar bundan bahsedıyorum... boyutları deişiyor daha buyuk daha kucuk dıye..sarkma bende yapmadı yapıcam gibi değil zaten kılavuzda gogus buyutme we sıkılastrma dıyor...150 lıralık olanla işlevi aynı belkı o daha kalıtelı şeylerden yapılmıstr bu çin malıama işlev aynı sonucta...uzun sure beklettiğimde bile anlık morarmalar oluyor kalıcı deil..beden ölçmedim hiç ama farkedılr buyume oldu..sırtım da geniş oldugu için 80 desteklı alıyordum yıne aynı ama ciddi bir dolgunlaşma var...azimliyim daha da olucak ınsallah :))) bi ara bide ölçeyim santım verıp konusurum :))
tmm canm merak etme haber werırım sıze..ama kullanmayınca küçülecegını sanmıyorum anlık bi şişirme yapmıyor cunku bırkac gun yapamadıgım oldugunda kuculmuyor yanı...sarkma konusunda benıde panıklettiniz valla kızlar ne yalan soylıyım ama smdıye kadar rastlamadım boyle bişeye dolgunluk verdı sadece..inşallah olmaz... bilgileri paylasırız gene...
peki canm şimdi bunu sen nasıl kullanıyorsun ayrıntılı anlatabiliir misin bize mesela kaç dk tutuyorsun ne zaman yapıyosun vs vs :)
@Cindy,bu senin dediğin bir bakıma bardak çekme olayına benziyor.
Göğüslerimize bardak mı çeksek napsak. Delirdim artık herşeyi düşünüyorum.
@Cindy,bu senin dediğin bir bakıma bardak çekme olayına benziyor.
Göğüslerimize bardak mı çeksek napsak. Delirdim artık herşeyi düşünüyorum.
bardakla uğrasma al gitsin dedğimz seyı netten cok ucuz
canım ben bazen gunde 1 defa bazen 2 defa bazen hiç yapmıyorum... yaptıgım zamanlardada en fazla 2 -3 kez pompalıyorum cok kızarmasın dıye 1 -2 dakıka tutuyorum çekıyorum bıraz ara werıp tekrar yapıyorum aynı işlemı 2 kere falan..zaten kendınızı anlarsınız cok acıtmadan kızartmadan ama faydasıda olacak sekılde kendınız ayarlarsınız pompasını ve bekleme süresünü..bide deişik bolgelerede yapıyorum gogus ucuma we dik dursun dıye ucumun hemen bıraz ustune askı dediğimiz yere uyguluyorum...biraz karısık anlattım galıba :44:umarım anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?