bak burda var pompa gibi bir şeyin içine alınmış göğüs öyle kalıcı olarak büyürmü ki :S
canım ewet bendede var bundan kullanıyorum sonuc mukemmel farkedılır şekilde büyüdü benim... benımkinin adı pull out a vacuum apparatus ... pompa gibi eskiden bardak çekerlerdiya sırt ağrısına onun gibi
canım ewet bendede var bundan kullanıyorum sonuc mukemmel farkedılır şekilde büyüdü benim... benımkinin adı pull out a vacuum apparatus ... pompa gibi eskiden bardak çekerlerdiya sırt ağrısına onun gibi
ben su hayıt tohumu yapragı neyı varsa alıp galon galon ıcmeyı planlıyorum(saka tabı gunde ıkı bardak sadece) ya ben bı de bu kucuk gogus olayını uluorta heryerde dıle getırmeye baslamısım erkek arkadasım duydu estetık mestetık yaptırırsan benı unut hıc sevmem ole yapay seylerı dedı oysa bende parasını bırıktırır bırıktımez estetık yaptırıp kurtulacaktım
gogle yazın sunu pull out a vacuum apparatus cıkıyor gorsellerdede resmı cıkıyor kalıcı morluk yok...5 dakıka yapsanız 2 saatlık masaja denk...1 ayda ölçmedim ama 1 2 beden olmustur onceden avcuma gelıyordu sımdı avcuma sığmıyor ay utandım
bir iki hafta denemeyeyim bakayım sonucu soylerim bende merak edıyorum cunku eger oyleyse pek anlamı yokbıraktıktan sonra kuculmez ınsallah :26:
gogle yazın sunu pull out a vacuum apparatus cıkıyor gorsellerdede resmı cıkıyor kalıcı morluk yok...5 dakıka yapsanız 2 saatlık masaja denk...1 ayda ölçmedim ama 1 2 beden olmustur onceden avcuma gelıyordu sımdı avcuma sığmıyor ay utandım
kızlar cewap yazıyorum sıze hemen aydınlatıyım... yaparken morarma oluyor cunku çekıyorsun sonucta kan toplanıyor ama sadece o anlık....sarkma olmadı...zaten göğüs büyütme ve sıkılaştırma özelliğinden bahsedıyor sarkma olmaz bence... 1 aydır kullanıyorum henuz bırakmadım bırakırsam kuculecegını sanmıyorum ınsallah kuculmez...seluit içinde tedavi ediliyor bacaklarıma ve popoma yapıyorum...bel agrısı herseye deva..içinde ıkı saat yapılan bır masaja 5 dakıkası yeterlıdır yazıyor..süper bı urun... benım eniştem bel ağrıları ıcın turkıyeden ınternetten sıpariş vermiş...içeriğini okuyunca hemen bi süre buna el koyuyorum dedım daha da gerı vermembaska sormak ıstedıgınız varsa sorabilirsiniz
bahsettiğiniz pull out a vacuum apparatus un kullanım videosunu izledim sırta kola bacağa falan uygulanmış sonrasını gösteriyo mosmor olmuş kullanılan yerbi de o alet 150 liraya gelirken 15 liralık bişeyi göğüste kullanmak düşündürüyo beni açıkçası...o da böyle çekip bekletiyosa içinde o da sarkma yapar bu da offf....
canım 150 lıralık olan sadece gogus ıcın ıkı tane var borusu var bı de sıtede fıyat ıcın soyle soylemısler ıste kullandıgımız sılıkon kalıtelı uc bes kullanımda deforme olmayan cuplar fln demısler ama ıslev aynı cekıp bekletmemek lazımmıs ama evt morarma ve sarkıtma sundurme yapıyor mu kalıcı mı bızde bu soruların cevabını bekleyelım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?