Popüler Konu netflix abonesi misiniz ? En iyi netflix dizileri, film tavsiyeleri

Netflix abonesi misiniz ?

• Ankete Katılan
    192
Ahh, Grimm. Çok güzel bir diziydi, zaman zaman özellikle sezon başlarında sarpa sarsa da hep toparladı ve çok güzel bitti.

Fantastik ve masalsı şeyler sevenlere öneri olsun. Ben Once Upon a Time artık bozmaya başladığında o masalsılığı ararken bulmuştum, ondan daha ciddi ama yine masallar var içinde. Sadece fairy tale değil. Ay izleyesim geldi tekrar en sevdiğim Fuchsbau ve Blutbad’ı.
Aynenn ya biz daha sonuna gelemedik izliyoruz :) ben de blutbadları çok seviyorum :)

Netflix üyesi değilim dizileri/filmleri başka yerden takip ediyorum.
Tepedeki ev
You takip ettiğim diziler.
Ya ben dizi takip edemiyorum. :KK14: çok denedim ama olmadı bu problem bir bende var galiba :KK49:

The 100 ü izliyorum şuan ama sonlara yaklaştıkça sıkılmaya başladım iki Sezon süperdi ama

çok özür dilerim ama şu sense8 beğennen ve öneren arkadaşlar nesini beğendiniz bu dizinin..9.bölümdeyim hala birşey anlamadım..anlamadığım gibi içim,dışıma çıktı....erkek erkeğe..kız kızı seksi izlemekten bu ne yahu

Yeni bi tavsiyeyle geldim "homeland" yeni basladik 1. Sezon 6. Bolumdeyiz cok guzel bir dizi kesinlikle tavsiye ederim..

Son düzenleme:
çok özür dilerim ama şu sense8 beğennen ve öneren arkadaşlar nesini beğendiniz bu dizinin..9.bölümdeyim hala birşey anlamadım..anlamadığım gibi içim,dışıma çıktı....erkek erkeğe..kız kızı seksi izlemekten bu ne yahu
Bu dizinin senaristi sanirim yanlis hatirlamiyosam oda escinselmis o sebeple escinsel iliskiler daha on planda..

The sinner da güzel,stranger things ,casa del papel ve the 100 beğendiklerimden.sharlock holmes'u da unutmayalım.

Bu dizinin senaristi sanirim yanlis hatirlamiyosam oda escinselmis o sebeple escinsel iliskiler daha on planda..
içim dışıma çıktı ya..merak ettim beğenenler neyini beğendi..onların görüp ,benim göremediğim ne...bu seks ilişkisinden başka

X