Popüler Konu netflix abonesi misiniz ? En iyi netflix dizileri, film tavsiyeleri

Netflix abonesi misiniz ?

• Ankete Katılan
    192
Evet ya görme okulundaki yiyecek ihtiyacının nasıl karşılanacağını bende merak etmiştim izlerken. Dışarıyla bağlantı yok, belki de yaşayan kimse kalmadı; e bunlara yiyecek nasıl gelecek:)
Sonu havada kaldı biraz, daha açık bi son olabilirdi; sadece kuruldular yani. Güzeldi, izledik işte:)
Belki bird box 2 çıkar :)

Ben suan breaking bad 3. Sez.dayim gayet guzel gidiyor. Bu bitince de 4 yakin arkadasimin tavsiyesi olan peaky blinders baslayacagim.

Tepedeki Ev
Masters of Sex
Better Call Saul
American Crime Story
Gypsy
Wanderlust
Vahşi Kırlar

Film olarak en son bird box izledim sandra block un sanirsam en son filmi cok guzeldi tavsiye edebilirim..
Dun aksam ozarka bakiyim dedim ama pek sarmadi beni sevmedim..
İzlediklerim

The 100
The rain
La casa de papel
Sense8
Breaking bad
Bide narcos var ama kaldi oyle hala bitiremedim
La casa de papeli bekliyorum benn ❤️

En iyi diye tavsiyede bulunamayacağım çünkü 1 aydır aboneyim.
You dizisinin ilk sezonunu izledim. Sürükleyiciydi..

Hakan Muhafızı izledim. 4.bölümden sonra olaylar başlayınca ilgimi çekmeye başladı.
Mistik fantastik dizileri severim.

Marie Kondo'nun Konmari programını izliyorum.

Elite dizisini arada bir izliyorum. Ama sarmadı.

En son olarak Amerikalı seri katil Ted Bundy' inin biyografi belgeselini izliyorum.

Bir kaç diziye başladım ama sarmadı ilk bölümden bıraktım

En iyi diye tavsiyede bulunamayacağım çünkü 1 aydır aboneyim.
You dizisinin ilk sezonunu izledim. Sürükleyiciydi..

Hakan Muhafızı izledim. 4.bölümden sonra olaylar başlayınca ilgimi çekmeye başladı.
Mistik fantastik dizileri severim.

Marie Kondo'nun Konmari programını izliyorum.

Elite dizisini arada bir izliyorum. Ama sarmadı.

En son olarak Amerikalı seri katil Ted Bundy' inin biyografi belgeselini izliyorum.

Bir kaç diziye başladım ama sarmadı ilk bölümden bıraktım
Hakan muhafiz listemde baslamadik daha.. ben israr etsemde esim turk dizilerinden bi cacik olmaz diyip duruyo bende bi baslayalim sarmazsa birakiriz diyorum bakalim nezaman basliycaz merak ediyorum bu diziyii.

Mindhunter
Black mirror
Stranger things
La casa de papel
Top of lake
Timeless
Travelers
Dağ evi
The 100
Limitless
chilling adventures of sabrina
The rain
Grimm

En iyisi mi bilmem ama cogunu izledim. Bizimkilerin suresine alisinca sezonluk dizileri iki gunde bitiyor.
La casa de papel´ i el patron yazmis zaten K Kazen
Elite genclik dizisi ama krimi kismi var, sevdim. La casa de papel in oyuncularinin bir kismi olunca tanidik yuz, akrabami gormus gibi oldum
Bir diger pablo Escobar sonrasinda El Chapo ile izleyince overdose oldum ama etkilenmistim.
Belgesellerden de Ted Bundy cok cok etkiledi.
Sex education eglenceli, citir cerezlik. Aklima gelenler simdilik bunlar.

Edit: bird box´ u unutmusum kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden. Sonrasinda eksideki yorumlari okuyunca vayy be demistim.
İzledimm bende bayildim cok guzel bi film sandra block un hayraniyim zaten❤️

La case de papel ve ozark yeni sezonları dört gözle bekliyorum.
Marvel dünyasını söylemeye gerek yoktur sanırım.
Filmlere pek bakmiyorum ama geçen polar ı izledik güzeldi

Hakan muhafiz listemde baslamadik daha..

zamanını bence hiç boşa harcama izleyerek. Tabi zevk meselesi ama kısır görünümlü bir dizi...

Tabi bu inanın çok göreceli. Bu hafta Organize İşler 2 filmine gittik, nasıl oldu da 2 milyon gişe yaptı bu film anlayamadım. Film kesinlikle vasatın altında. Şu mısır gerginliği olmasa bu kadar popüler olurmuydu bilmem. Yorum yapan herkes muhteşem diyor ama komedi filminde gülmeyince ? ya sıkıntı bende ya da balon yorumlar

X