- 10 Haziran 2018
- 133
- 257
Belki bird box 2 çıkar :)Evet ya görme okulundaki yiyecek ihtiyacının nasıl karşılanacağını bende merak etmiştim izlerken. Dışarıyla bağlantı yok, belki de yaşayan kimse kalmadı; e bunlara yiyecek nasıl gelecek:)
Sonu havada kaldı biraz, daha açık bi son olabilirdi; sadece kuruldular yani. Güzeldi, izledik işte:)
Bitirdim çok.guzeldi
Bayiliyorum 3 kasimda 3. Sezonu gelicek sabirsizlikla bekliyorum.
stranger things mutlaka izle la casa de papel den sonraMerhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
Hakan muhafiz listemde baslamadik daha.. ben israr etsemde esim turk dizilerinden bi cacik olmaz diyip duruyo bende bi baslayalim sarmazsa birakiriz diyorum bakalim nezaman basliycaz merak ediyorum bu diziyii.En iyi diye tavsiyede bulunamayacağım çünkü 1 aydır aboneyim.
You dizisinin ilk sezonunu izledim. Sürükleyiciydi..
Hakan Muhafızı izledim. 4.bölümden sonra olaylar başlayınca ilgimi çekmeye başladı.
Mistik fantastik dizileri severim.
Marie Kondo'nun Konmari programını izliyorum.
Elite dizisini arada bir izliyorum. Ama sarmadı.
En son olarak Amerikalı seri katil Ted Bundy' inin biyografi belgeselini izliyorum.
Bir kaç diziye başladım ama sarmadı ilk bölümden bıraktım
İzledimm bende bayildim cok guzel bi film sandra block un hayraniyim zatenEn iyisi mi bilmem ama cogunu izledim. Bizimkilerin suresine alisinca sezonluk dizileri iki gunde bitiyor.
La casa de papel´ i el patron yazmis zaten K Kazen
Elite genclik dizisi ama krimi kismi var, sevdim. La casa de papel in oyuncularinin bir kismi olunca tanidik yuz, akrabami gormus gibi oldum
Bir diger pablo Escobar sonrasinda El Chapo ile izleyince overdose oldum ama etkilenmistim.
Belgesellerden de Ted Bundy cok cok etkiledi.
Sex education eglenceli, citir cerezlik. Aklima gelenler simdilik bunlar.
Edit: bird box´ u unutmusum kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden. Sonrasinda eksideki yorumlari okuyunca vayy be demistim.
this is us var mı netfixte ya.yok diye biliyordumİzledikleri ve önerdiklerim , la casada papel, dark, the punısher,this is us ,tepedeki ev.daha var da ilk aklıma gelenler güzel dediklerim suanlık bunlar
Hakan muhafiz listemde baslamadik daha..