Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç düşünme la casa de papelEvet aboneyim
Ne izlesem diye düşünüyorum şu an
Bitince resmen boşluğa düştüm ya güzel bir diziBu kadar sektörün içinde olup nasıl bu kadar geç abone oldum diye üzüldüm. Türkiye'de yayın yapan paralı platformlara derler ya ;
diziler de filmlerde 100 basar ...
100 diyince aklıma geldi The 100 bunu da bitirdim fena değil. Şu anda Vikingleri izliyorum son sezona geldim...
Hiç düşünme la casa de papel
Oa ney narcosuda ızlemedım ben yenı saylırmO kadar güzel mi cidden ya
Ben şu an OA izliyorum o bitsin LCDP e bakayım o zaman
Narcos a mı benziyor
Oa ney narcosuda ızlemedım ben yenı saylırm
Hmm izlemedıgım için pek bişey dıyemeyecegım ama oda baya atraksıyonlu heyecanlı degısık guzel yanıNarcos Colombiada geçiyor, uyuşturuc mafyalarıyla ilgili, Pablo Escobarın hayatını anlatıyor
Baya atraksiyonluydu, La casa de papel i de öyle bir şey olarak düşünmüştüm ben hep
oa yı bende izliyorum ilgi çekici la casa de papel i de ozark ı da mutlaka izlemelisin harikalar .O kadar güzel mi cidden ya
Narcos a mı benziyor
Oa fınal yapmış mı yoksa yenı sbolumerı ceklıyormu bide the 100 u ızlednz mı kıyaslama yapılırsa hangısı daha guzelO kadar güzel mi cidden ya
Narcos a mı benziyor
oa yı bende izliyorum ilgi çekici la casa de papel i de ozark ı da mutlaka izlemelisin harikalar .
mucize ilaçlar diye bir belgesel var otistik bir kızda denek öneririm mesleğini ilgilendiren bilgiler içeriyor bana göre
Oa fınal yapmış mı yoksa yenı sbolumerı ceklıyormu bide the 100 u ızlednz mı kıyaslama yapılırsa hangısı daha guzel
100 kişi dunyaya gonderiliyor normlde aıleleri uzay gemısı gbı bı yerde yasıolar .dunyayı test etmek için o gemıden suçlu olan yanı hapiste olan gencler dunyaya gnderılıo yaşam mücadelesı verıolar2. sezon daha bu mart çıktı
3. herhalde seneye falan gelir :/
The 100 ne ile ilgili