- 9 Eylül 2018
- 5.471
- 24.409
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dağ evi ne tür bir dizi?Bates Motel bitirdik bugün biz de esimle.Mantık hataları olmasına rağmen enteresan bir sekilde bagimlilik yapiyor.Oyuncular 10 numara.Siddetle tavsiye ederim.
Ayrica; mind hunter ve dağ evi de netflix de en begendigim dizilerden.
Psikolojik ,gerilim ,intikam ,gizem her sey vardi tam bilmiyorum ama bi gece sabaha dek bitirmistim .Epey etkileyiciydi.Şimdi de Anne with an e adli diziyi izliyorum.Bir kitaptan uyarlamaymis.O da cok güzel ,tavsiye ederim.Esim ,sen güzel dizileri buluyorsun diyor bana :)) Tarzimiz uyuyordur belki ondandir.Baslayip da bitiremedigim diziler ise; Sherlock ve tepedeki ev.bi kac bölümlerini izledim sonunu getiremiyorum onlarin.Dağ evini gercekten tavsiye ederim.Oyunculuklar da cok iyiydi.Dağ evi ne tür bir dizi?
Bir de High Seas adli diziyi de cok begenmistim.ekleyim dedimDağ evi ne tür bir dizi?
Psikolojik ,gerilim ,intikam ,gizem her sey vardi tam bilmiyorum ama bi gece sabaha dek bitirmistim .Epey etkileyiciydi.Şimdi de Anne with an e adli diziyi izliyorum.Bir kitaptan uyarlamaymis.O da cok güzel ,tavsiye ederim.Esim ,sen güzel dizileri buluyorsun diyor bana :)) Tarzimiz uyuyordur belki ondandir.Baslayip da bitiremedigim diziler ise; Sherlock ve tepedeki ev.bi kac bölümlerini izledim sonunu getiremiyorum onlarin.Dağ evini gercekten tavsiye ederim.Oyunculuklar da cok iyiydi.
roman Empire nasıldı beğendiniz mi? diğer dediklerinizi izleyip çok beğendim ben çünküEscobar, Roman Empire, Black Mirror ,Dark, Prison Break, Breaking Bad izlemiş ve beğenmiş olduklarım arasında. Film sürekli izliyoruz zaten
Evet, ben şahsen çok beğenmiştim. Bazı yerleri ara ara sıkıcı olabiliyordu ama çok uzamıyor gayet sürükleyici. Arkadaki hikaye Anlatımı felan çok açıklayıcıydı. Sadece biraz müstehcen sahneleri var o da tat katan sahneler bence :)roman Empire nasıldı beğendiniz mi? diğer dediklerinizi izleyip çok beğendim ben çünkü
darki bitirdiniz mi..Evet, ben şahsen çok beğenmiştim. Bazı yerleri ara ara sıkıcı olabiliyordu ama çok uzamıyor gayet sürükleyici. Arkadaki hikaye Anlatımı felan çok açıklayıcıydı. Sadece biraz müstehcen sahneleri var o da tat katan sahneler bence :)
Hayır çok sıkıldım bir türlü konu biyere varamıyordudarki bitirdiniz mi..