- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
bilmiyorumBen aradım yani devamı fln vardır düşüncesiyle sebebi neydi ki acaba böyle bi son ??
ama bana tavsiye edeni hatırlarsam canına okuyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorumBen aradım yani devamı fln vardır düşüncesiyle sebebi neydi ki acaba böyle bi son ??
Ben bu topic den aldim tavsiyeyi iyi bayramlar bu arada :)bilmiyorum
ama bana tavsiye edeni hatırlarsam canına okuyacağım
Bu filmi izleyenlere better call saul tavsiye ederimBizde yeni uye olduk. Breaking bad i izledik begendik
Tv izlemeyen olarak bir sürü dizi önerisiyle geldim.
Macera, polisiye gerilim, bilim kurgu
The Blacklist
Eyy Red sen ki Dembe olmadan bir hiçsin diyorum sadece. İnanılmaz akıcı, her bölüm farklı konusu olan FBİ ve Amerika da yozlaşmanın sonucundan doğan hükümet devirmeye kadar giden her bölüm nefesimi tutarak izlediğim dizi.
La Casa De Papel
Bir grup insan ve onların nefes kesen hikayeleri. Yeni sezonu iple çekiyorum.
The Walking Dead
Korku gerilim tadında 8.sezona kadar ama var. Yeni sezonlar galiba gelmeyecek.
the shannara chronicles
elflerin, insanların, trolllerin, cücelerin, druidlerin, devlerin, iblislerin ve daha birçok doğaüstü türlerin bulunduğu bir dünyada geçiyor. 2 sezonu var.
The 100
Dünya yandı bitti kavruldu, uzayda kolonilerle insanlar yaşıyor. Sonra kafalarına taş düşüyor 100 kişiyi dünyaya gönderiyorlar. Gelişmeler dizide Gayet güzel akıcı konusu var.
Designated Survivor
ABD senatosu büyük bir bombayla yıkılır ve içerisinde tüm hükümetle. Başrolde 24 dizisinin başrol uyuncusu Kiefer Sutherland var.
Grimm
Bir polis aniden insanlara baktığında onların farklı yaratıklar şeklinde gözüktüklerini anlar. Ama enteresan olan sadece o görüyordur bunu.
Homeland
CİA, FBİ arasında geçen, ortadoğu gerçeğini birebir işleyen bir dizidir.
Prison Break
Hapishaneye düşmek en büyük korkudur ama oradan kaçmak? Hapishane dizilerini ve oradaki entrikaları seviyorsanız izleyebilirsiniz.
Sherlock
Her bölüm film tadında olan, klasik sherlock holmes dizilerinden çok daha üstte insanı her saniye nasıl ama diyerek şaşırtan dizi.
Salvation
Dünyaya ha çarptı ha çarpacak diye diye süren bir dizidir.
Sense 8
beni sürekli ters köşe bırakan, erotizm öğeleri olan ama insanı utandırmayan, güzel akıcı bir dizidir. Beynimiz sadece düşünmeye değil, telepatik güçlerede sahip olsaydı neler olurdu?
Komedi, eğlencelik, çerezlik dizileri
How I Met Your Mother
3 kez bitirdiğim, ilişkiler üzerine dizi.
Apartment 23
dawson's creek izleyen ve başroldeki erkek oyuncu james van der beek aşıkları için güzel eğlenceli bir dizi.
The Good Place
Öldüm ama cennetteyim, ama ben kötüydüm neden cennetteyim? Oldukça eğlenceli, kısa bölümlerden oluşan bir dizi.
Santa Clarita Diet
Karım zombi oldu Sonrası dizide, Drew Barrymore başrolde
La case de papel den sonra dark gelir artık benim için
ikisini de senden yeni duydum.. eve gidince bir bakacağım. TeşekkürlerVis a Vis ve Elite çok iyi
ya sizzzzz harikasınızzzzzzzzTv izlemeyen olarak bir sürü dizi önerisiyle geldim.
Macera, polisiye gerilim, bilim kurgu
The Blacklist
Eyy Red sen ki Dembe olmadan bir hiçsin diyorum sadece. İnanılmaz akıcı, her bölüm farklı konusu olan FBİ ve Amerika da yozlaşmanın sonucundan doğan hükümet devirmeye kadar giden her bölüm nefesimi tutarak izlediğim dizi.
La Casa De Papel
Bir grup insan ve onların nefes kesen hikayeleri. Yeni sezonu iple çekiyorum.
The Walking Dead
Korku gerilim tadında 8.sezona kadar ama var. Yeni sezonlar galiba gelmeyecek.
the shannara chronicles
elflerin, insanların, trolllerin, cücelerin, druidlerin, devlerin, iblislerin ve daha birçok doğaüstü türlerin bulunduğu bir dünyada geçiyor. 2 sezonu var.
The 100
Dünya yandı bitti kavruldu, uzayda kolonilerle insanlar yaşıyor. Sonra kafalarına taş düşüyor 100 kişiyi dünyaya gönderiyorlar. Gelişmeler dizide Gayet güzel akıcı konusu var.
Designated Survivor
ABD senatosu büyük bir bombayla yıkılır ve içerisinde tüm hükümetle. Başrolde 24 dizisinin başrol uyuncusu Kiefer Sutherland var.
Grimm
Bir polis aniden insanlara baktığında onların farklı yaratıklar şeklinde gözüktüklerini anlar. Ama enteresan olan sadece o görüyordur bunu.
Homeland
CİA, FBİ arasında geçen, ortadoğu gerçeğini birebir işleyen bir dizidir.
Prison Break
Hapishaneye düşmek en büyük korkudur ama oradan kaçmak? Hapishane dizilerini ve oradaki entrikaları seviyorsanız izleyebilirsiniz.
Sherlock
Her bölüm film tadında olan, klasik sherlock holmes dizilerinden çok daha üstte insanı her saniye nasıl ama diyerek şaşırtan dizi.
Salvation
Dünyaya ha çarptı ha çarpacak diye diye süren bir dizidir.
Sense 8
beni sürekli ters köşe bırakan, erotizm öğeleri olan ama insanı utandırmayan, güzel akıcı bir dizidir. Beynimiz sadece düşünmeye değil, telepatik güçlerede sahip olsaydı neler olurdu?
Komedi, eğlencelik, çerezlik dizileri
How I Met Your Mother
3 kez bitirdiğim, ilişkiler üzerine dizi.
Apartment 23
dawson's creek izleyen ve başroldeki erkek oyuncu james van der beek aşıkları için güzel eğlenceli bir dizi.
The Good Place
Öldüm ama cennetteyim, ama ben kötüydüm neden cennetteyim? Oldukça eğlenceli, kısa bölümlerden oluşan bir dizi.
Santa Clarita Diet
Karım zombi oldu Sonrası dizide, Drew Barrymore başrolde
dark muhteşemdiLa case de papel den sonra dark gelir artık benim için
Dimii yeni sezonunu bekliyorum heyecanla. Stranger things ide izledin mi eğer izlemediysen onuda tavsiye ederimdark muhteşemdi
Beyin yakıyodark gerçekten müthiş. Biraz ağır geliyor il etapta ama sonrası müthiş.