- 24 Ocak 2019
- 98
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında niyetim dogs of Berlin, perfum ü izledikten sonra dark a geçmekti. Sanırım oda Alman dizisi. Birden İspanyol a döndüm teşekkür ederim Dark a bakayım o zamanDark tavsiye ederim . Şimdiye kadar izlemediysen tabi :)
Bende La Case de Papel i izledim gayet akıcı ve güzel çok beğendim. Yeni sezon ne zaman bilginiz var mı ?
bandersnatch filmi mi? o ise katılıyorumblack mirror hayal kırıklığı oldu ....
La casa de papelin 3. Sezon fragmanii en cok da berlinin hayatta olmasina sevindim ya
Yalniz daha traileri cikmadi. Tam yukselecektim
Bu trailer degil mi iste saclarida kisa tokyonun berlinde hayatta kendine ekip kurmus baska soygun yapiyo ama profosorlede baska yerde iletisime devam
Bence de trailer değil hem eski görüntüleri göstermişler hem de bence oyuncuların oynadıkları eski yapımlardan yapıştırmışlar.Bu trailer degil mi iste saclarida kisa tokyonun berlinde hayatta kendine ekip kurmus baska soygun yapiyo ama profosorlede baska yerde iletisime devam
Simdi tekrar baktim degil, eski bolumlerden, yeni cekimlerin gerceklestigi bazi kisimlari ve oyuncularin diger islerinden goruntulerle bir kurgu yapmislar. Berlin oldu fantastik bir yapim olsa ordan sag cikardi ama maalesef yeni sezonda geriye donus olarak gosterirler. Rip Berlin
Baslasin artik yaa boyle sahte trailer le avunuyoruzBence de trailer değil hem eski görüntüleri göstermişler hem de bence oyuncuların oynadıkları eski yapımlardan yapıştırmışlar.
Berlin dizide oynayacak evet ama flashback sahneleri şeklinde söyleniyor.
Bakalım heyecanla bekliyoruz ^^