Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netflix dizilerine baslamak istemiyorum, bitene kadar izliyorum isler kaliyor, ruyalarimda dizi karakteri oluyorum resmen simdi bu konuya baktim yine listeye bi iki dizi attim
oyle bi durum olsa ilk olen figuranlar gibi olacagiz da iste kendimizi basrol saniyoruzruyalarimda dizi karakteri oluyorum resmen
aynı ben ya kafaya takıyorum bide dünyanın sonu ile ilgili diziler izliyorum öyle bişey olsa nasıl hayatta kalırım diye düşünmeden edemiyorum kendimi
OutlanderMerhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
19 temmuzu 4 gözle bekliyorum yeni sezonu
19 temmuzu 4 gözle bekliyorum yeni sezonu
19 temmuz gormustum yeni sezon geçen gun19 Temmuza mı çekmişler ? Süpper, Kasım olarak açıklanmıştı
abi the100 izleyin savaş dünyada yaşam bitiyorken insanlar nasıl mücadeleye giriyor seviyorsanız bu tarz dizileri izleyin her bölüm heycanlı biter mi bitiyor ya çok güzel bayıldım 4 sezon sürüyor.
4.sezondayım :)
bu arada the rain dizisini sevenler yeni sezon geldi bile :)
The 100 4. sezonu bulamadım ki ! 3 sezon bitti dizi yok oldu başka bir yere geçmiş olmasın ?
Ben aradım yani devamı fln vardır düşüncesiyle sebebi neydi ki acaba böyle bi son ??film olarak bird box duymuştum sağdan soldan.
gece gece sinirlerim bozuldu.
izlemeyin.
sonu bir halta bağlanmadan, 2 saat boş yere gerildiğinizle kalırsınız.