Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netflix dizilerine baslamak istemiyorum, bitene kadar izliyorum isler kaliyor, ruyalarimda dizi karakteri oluyorum resmensimdi bu konuya baktim yine listeye bi iki dizi attim
![]()
oyle bi durum olsa ilk olen figuranlar gibi olacagiz da iste kendimizi basrol saniyoruzruyalarimda dizi karakteri oluyorum resmen![]()
aynı ben ya kafaya takıyorumbide dünyanın sonu ile ilgili diziler izliyorum öyle bişey olsa nasıl hayatta kalırım diye düşünmeden edemiyorum kendimi
![]()
OutlanderMerhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
19 temmuzu 4 gözle bekliyorum yeni sezonu
19 temmuzu 4 gözle bekliyorum yeni sezonu![]()
19 temmuz gormustum yeni sezon geçen gun19 Temmuza mı çekmişler ? Süpper, Kasım olarak açıklanmıştı
abi the100 izleyin savaş dünyada yaşam bitiyorken insanlar nasıl mücadeleye giriyor seviyorsanız bu tarz dizileri izleyin her bölüm heycanlı biter mi bitiyor ya çok güzel bayıldım 4 sezon sürüyor.
4.sezondayım :)
bu arada the rain dizisini sevenler yeni sezon geldi bile :)
The 100 4. sezonu bulamadım ki ! 3 sezon bitti dizi yok oldu başka bir yere geçmiş olmasın ?
Ben aradım yani devamı fln vardır düşüncesiylefilm olarak bird box duymuştum sağdan soldan.
gece gece sinirlerim bozuldu.
izlemeyin.
sonu bir halta bağlanmadan, 2 saat boş yere gerildiğinizle kalırsınız.