Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

kim nedir artık biliyoruz işn bu tarafını d öğrenmek güzel aslında arzum'um :)

Evet canim yeni yila yeni memislerle girecegiz insallah :)
Uzme kendini canim sen kendini bu kucuk seylere yorma kafani dost bildiklerin baska tuaf cikiyor ama hic ummadiklarindan yakinlik gorunce biraz da zoruna gidiyor insanin ama hayat boyle napalim
Neden se cok kisi bunu yasiyor ameliat oncesi cekemiyorlarmi yada ilgileniyor gibi gozukup arkamizdan atiyorlarmi ?? Onun icin bosver sen mutlu gunlerini dusun ben mesela esim den ve sizden baska kimseye demedim ameliatimi ne destek bekliyorum ne bisey onlardan burdaki destek bana yeter ve artar bile
arzum77 zaten cok guzel yazmis

Eksik olma canim benim Allah ´in izniyle insallah hersey guzel olacak hepimiz icin

anlayamadım cidden zaten ne gerek var lafı donup duruyordu sürekli görüştügüm kişiler olmasaydı bende soylemezdım aman söyledimde ne oldu sen iyi yapıyorsun boşver soyleme eşim ablsm annemin desteklıyorlar canlarım yeter bsna :) zaten olacagım gunde hıc arayıp lafını bıle etmıycem onlara gelmesinler sormasınlarda ayy niye soylemedın derler bu defada bişeyı yuzdefamı soylemek lazım ..neyse ben kendime odakllıyım yarında gecer hayırlısıyla olurum inş..

hoşbuldum canım :)ben dora hospital da fatih dağdelene olucam kas altında meme altı kesisi dedi ben 90 yada 95 beden istiyrum oda olur dedi.göğüslerim çok küçük yıllardır hep aklımdaydı ama maddi manevi hazır değildim şimdi hazırım inş herşey iyi geçer ço heycanlıyım korkuyorumda..bikaç resim gösterdim böyle istiyorum diye olur dedi yaparız bakalım nasıl olcak heycanla bekliyorum.forum açamadım nasıl açılıyor onuda bilmiyorum bu siteyi ilk defa kullanıyomda

kızlar ameliyat olanlar bana foto atabilirmi acaba çok merak ediyorum..
canim senin de sayili gunun kalmis..saglikla ve istedigin sekilde atlatirsin insallah..ameliyat sonrasi da bizleri unutmayin.surecinizi bekliyor olacagiz ki biz de cesaretimize cesaret katakim.ben subat tatilini beklemek zorundayim...

canim senin de sayili gunun kalmis..saglikla ve istedigin sekilde atlatirsin insallah..ameliyat sonrasi da bizleri unutmayin.surecinizi bekliyor olacagiz ki biz de cesaretimize cesaret katakim.ben subat tatilini beklemek zorundayim...
tamam canım kendimi toplayınca sizlere en ufak ayrıntısına kadar anlatıcam herşeyi inş hele bi geçsinde güzelce

Nessiracım, kendin en doğru şekilde açıklamışsın zaten, en önemlisi ailen, gerisini boşver. Aynısını bende yazacaktım sana. Ömür boyu hep aynı şeyleri yaşayacağız, dostluklar gelip geçecek ama ailen hep yanında. Bendede tek eşim ve yanımda gelecek arkadaşıma anlattım. Neyime gerek, her kafadan bi ses gelecek. Yok ne gerek var, niye yapacaksin felan. Sen ol ve mutlu ol, en önemlisi bu.

doktorun cok iyi tatlım 90 95 beden dedıgımız sırt olcusu olmuyormu cup ta meme buyuklugu şimdi senın ne kadar olacak kaç cc koyacak cnm soyledımı ?ben anlayamadım 90 95 deyınce..işin heyecanlı yeri kaç beden olacağı dımı bende duşunup duruyorum korkum buyuklugu sadece :/ korma cnm herşey güzel olacak anestezıdende korma korkulacak bir şey yok forum bölümünü tıkla meme estetıgını tıkla sonra sag yukarı bak konu aç yazar canım onu tıklayıp konunu yazabılırsın.

ay ne bılım sevdıklerınle ınsan paylaşmak söylemek ıstıyor ben bu hataya duştum.. hata dıyorum malum bak kımsenın umrunda bile degıl.. soyleme boşver gercı herkeste aynı olmaz ama yınede boşver cnm kafan patlar gereksız sınır bozukluğu yaşarsın..ablam annem sen hıc bışeyı düşünme bız idare edıcez bakıcaz sana ev işi yemeğıde hıc düşünme dıyorlar sagolsunlar eşime soedım bugun o da bana aynen şöyle dedi aynı durumunda olan bırı senı anlar bu hayat hep boyledır dedi kadınlar kulübünde bunuda görüyorsun anlattığına gore bu yüzden boşver dedı ilgi alanlarına gırmıyordur belkıde katılmıyordur fılan dedi . istemiyordur fılan.. senın ıstemen onemlı ve mutlu olman önemlı dedı gerısnı düşünme.

SON 1 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNN

hadi bakalimmmmmmm hayirlisi olsun . nessiracim,
inan o hastaneye gidisin , ameliyatt icin hazirlanisin . inanilmaz bi duygu . sevinc, heycan biraz da korku. karisik duygular ama inan bana bugüne kadar hissetigim en güzel duygulardan biriydi.bugünedek keske yine olsam diorum . yani okadar önümüzdeki günler artik seninde iyilesme sürecini takip edebilecegiz . bakalim nasil olacaksin . benim bugün 4. günüm ama hala pismanlik falan yok yani agrilar acisindan . bak sen üzülme senin bari ailen arkanda var . ve bu sana yetmeli benim de öyle arkadaslarim oldu . hic takmayan . ama cok ilgilenenlerde oldu daha fazla arayip soran hatir soranlardan hic okadar beklemezdim . yardimini destegini beklediklerimde ...... neyse orasini zaten sen okumussundur benim konuda . derler ya umadik tas bas yarar . vallah tr'de olsam ziyarettine bile gelirdim . seni ve senin hayatinda kendin icin aldigin büyük ve önemli kararlarda yaninda olmayan insani hic takma bence. bidahaki sefere de insan sonradan akilanior iste . tövbe olsun bende kis türkiyeye gelmeyi düsünüyormm burnum icin . kimseye tek kelime bile etmiyecegim dediginiz gibi her kafandan bir ses cikio . geldigim zaman da artik ya degisikligi fark ederler yada etmezler . hic tinnnnnnlamioruuummm artik.... bol sanslar olsun yarin . dualarimizdasin .

Eveeetttt... Son bir gün canımmm...
Buğünde öyle böyle hızlıca geçer biter Hastane çantanı kontrol et,eksikler varsa tamamla bebeğim Yarın hastaneye gelmeye çalışacağım canım benim .. Gelemesemde ararım muhakkak..Öpüyorum kocamann..

Yupiiii canimmm yarin buyuk gun cok mutluyum adina bugun iyi dinlen dicem ama elimiz durmaz ki temizlik ten ama yinede kendini yorma fazla insallah cookkkk cokk guzel gecer ameliatin canim
Allah yar ve yardimcin olsunKocaman optum

Tatlım iyi haberlerini bekliyoruz.uyuyup uyanacaksin hersey bitmis olacak.tontis tontis memislerin olsun insallah canımmmson saatleeeeerrrr

kızlarr hepinize ayrı ayrı cok tşkkür ederim inanın şuan açtım okudum ya nasıl mutu oldum anlatamam iyi ki varsınız bugun ben resmen heyecan patlaması yaşıyorum korkuda geldı nerden geldiyse :) sabah bankaya gıdıp para olayını hallettık eve geldım valizimi hazırladım allahım ya resmen gün geldi çattı cok merak edıyorum nasıl olacak diye sureklı ya küçük olurmu ya cok cok büyük olursa düşünüp duruyorum nasıl paniğim nasıl bi şapşalım görmelisiniz :)allahım yüzümü kara çıkarma diyip duruyorum hayırlısıyla olsun bıtsın bu amelıyat.. öyle hoşsunuzkı arkadaşlar benim kadar heyecan yaşıyorsunuz canımsınız ya :)

Arzum beklerim tatlım gelemezsende sağlık olsun böyle düşünmen yeter cnmcım..

Kuzummm heyecan normal bende bile var dusun daha iki bucuk ay var senin yerinde olsam nasil olurdum kim bilir :)) hayirlisi olsun guzelim sana Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah:*

Kuzummm heyecan normal bende bile var dusun daha iki bucuk ay var senin yerinde olsam nasil olurdum kim bilir :)) hayirlisi olsun guzelim sana Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah:*

tşk ederim cnm amin inş..ben bugun gerçekten fenayım gerçekten cok karmaşık duygular heyecan, korku, merak, vs hepsi bir arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…