demekkı hala gerçek dostlara sahıp değiliz ben anlamdım bu kadarmı umursamaz olur ınsanlar bu kadarmı düşüncesiz bu kadar mı değersiziz gecen olduğum amelıyatta ne kadar arayıp ılgı vermışlerdı şimdi şeylerınde bıle degıl afedersın ama :)
Evet canim yeni yila yeni memislerle girecegiz insallah :)demekkı hala gerçek dostlara sahıp değiliz ben anlamdım bu kadarmı umursamaz olur ınsanlar bu kadarmı düşüncesiz bu kadar mı değersiziz gecen olduğum amelıyatta ne kadar arayıp ılgı vermışlerdı şimdi şeylerınde bıle degıl afedersın ama :)
anlayamadım cidden zaten ne gerek var lafı donup duruyordu sürekli görüştügüm kişiler olmasaydı bende soylemezdım aman söyledimde ne oldu sen iyi yapıyorsun boşver soyleme eşim ablsm annemin desteklıyorlar canlarım yeter bsna :) zaten olacagım gunde hıc arayıp lafını bıle etmıycem onlara gelmesinler sormasınlarda ayy niye soylemedın derler bu defada bişeyı yuzdefamı soylemek lazım ..neyse ben kendime odakllıyım yarında gecer hayırlısıyla olurum inş..Evet canim yeni yila yeni memislerle girecegiz insallah :)
Uzme kendini canim sen kendini bu kucuk seylere yorma kafani dost bildiklerin baska tuaf cikiyor ama hic ummadiklarindan yakinlik gorunce biraz da zoruna gidiyor insanin ama hayat boyle napalim
Neden se cok kisi bunu yasiyor ameliat oncesi cekemiyorlarmi yada ilgileniyor gibi gozukup arkamizdan atiyorlarmi ?? Onun icin bosver sen mutlu gunlerini dusun ben mesela esim den ve sizden baska kimseye demedim ameliatimi ne destek bekliyorum ne bisey onlardan burdaki destek bana yeter ve artar bile
arzum77 zaten cok guzel yazmis
hoşbuldum canım :)ben dora hospital da fatih dağdelene olucam kas altında meme altı kesisi dedi ben 90 yada 95 beden istiyrum oda olur dedi.göğüslerim çok küçük yıllardır hep aklımdaydı ama maddi manevi hazır değildim şimdi hazırım inş herşey iyi geçer ço heycanlıyım korkuyorumda..bikaç resim gösterdim böyle istiyorum diye olur dedi yaparız bakalım nasıl olcak heycanla bekliyorum.forum açamadım nasıl açılıyor onuda bilmiyorum bu siteyi ilk defa kullanıyomdamerhaba aramıza hoşgeldın tatlım kendine forum actınmı? merak etme tüm kalpler burada toplanıyor aramızda bir gün var hangı doktora oluyorsun cnm? yöntem nedır kaç cc yada beden olacak heyecan durumları nasıl ?? herşey gönlümüzce olur inş şimdiden gecmış olsun cnm..
canim senin de sayili gunun kalmis..saglikla ve istedigin sekilde atlatirsin insallah..ameliyat sonrasi da bizleri unutmayin.surecinizi bekliyor olacagiz ki biz de cesaretimize cesaret katakim.ben subat tatilini beklemek zorundayim...kızlar ameliyat olanlar bana foto atabilirmi acaba çok merak ediyorum..
tamam canım kendimi toplayınca sizlere en ufak ayrıntısına kadar anlatıcam herşeyi inş hele bi geçsinde güzelcecanim senin de sayili gunun kalmis..saglikla ve istedigin sekilde atlatirsin insallah..ameliyat sonrasi da bizleri unutmayin.surecinizi bekliyor olacagiz ki biz de cesaretimize cesaret katakim.ben subat tatilini beklemek zorundayim...
Nessiracım, kendin en doğru şekilde açıklamışsın zaten, en önemlisi ailen, gerisini boşver. Aynısını bende yazacaktım sana. Ömür boyu hep aynı şeyleri yaşayacağız, dostluklar gelip geçecek ama ailen hep yanında. Bendede tek eşim ve yanımda gelecek arkadaşıma anlattım. Neyime gerek, her kafadan bi ses gelecek. Yok ne gerek var, niye yapacaksin felan. Sen ol ve mutlu ol, en önemlisi bu.anlayamadım cidden zaten ne gerek var lafı donup duruyordu sürekli görüştügüm kişiler olmasaydı bende soylemezdım aman söyledimde ne oldu sen iyi yapıyorsun boşver soyleme eşim ablsm annemin desteklıyorlar canlarım yeter bsna :) zaten olacagım gunde hıc arayıp lafını bıle etmıycem onlara gelmesinler sormasınlarda ayy niye soylemedın derler bu defada bişeyı yuzdefamı soylemek lazım ..neyse ben kendime odakllıyım yarında gecer hayırlısıyla olurum inş..
hoşbuldum canım :)ben dora hospital da fatih dağdelene olucam kas altında meme altı kesisi dedi ben 90 yada 95 beden istiyrum oda olur dedi.göğüslerim çok küçük yıllardır hep aklımdaydı ama maddi manevi hazır değildim şimdi hazırım inş herşey iyi geçer ço heycanlıyım korkuyorumda..bikaç resim gösterdim böyle istiyorum diye olur dedi yaparız bakalım nasıl olcak heycanla bekliyorum.forum açamadım nasıl açılıyor onuda bilmiyorum bu siteyi ilk defa kullanıyomda
Nessiracım, kendin en doğru şekilde açıklamışsın zaten, en önemlisi ailen, gerisini boşver. Aynısını bende yazacaktım sana. Ömür boyu hep aynı şeyleri yaşayacağız, dostluklar gelip geçecek ama ailen hep yanında. Bendede tek eşim ve yanımda gelecek arkadaşıma anlattım. Neyime gerek, her kafadan bi ses gelecek. Yok ne gerek var, niye yapacaksin felan. Sen ol ve mutlu ol, en önemlisi bu.
Kuzummm heyecan normal bende bile var dusun daha iki bucuk ay var senin yerinde olsam nasil olurdum kim bilir :)) hayirlisi olsun guzelim sana Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah:*kızlarr hepinize ayrı ayrı cok tşkkür ederim inanın şuan açtım okudum ya nasıl mutu oldum anlatamam iyi ki varsınız bugun ben resmen heyecan patlaması yaşıyorum korkuda geldı nerden geldiyse :) sabah bankaya gıdıp para olayını hallettık eve geldım valizimi hazırladım allahım ya resmen gün geldi çattı cok merak edıyorum nasıl olacak diye sureklı ya küçük olurmu ya cok cok büyük olursa düşünüp duruyorum nasıl paniğim nasıl bi şapşalım görmelisiniz :)allahım yüzümü kara çıkarma diyip duruyorum hayırlısıyla olsun bıtsın bu amelıyat.. öyle hoşsunuzkı arkadaşlar benim kadar heyecan yaşıyorsunuz canımsınız ya :)
Kuzummm heyecan normal bende bile var dusun daha iki bucuk ay var senin yerinde olsam nasil olurdum kim bilir :)) hayirlisi olsun guzelim sana Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah:*