Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

tşk ederim cnm amin inş..ben bugun gerçekten fenayım gerçekten cok karmaşık duygular heyecan, korku, merak, vs hepsi bir arada..

Ben ameliyata girmeden hüngür hüngür agladim.... Normal bu
Haydi bakalim simdi den gecmis olsun. Hersey cok güzel olacak

tşk ederim cnm amin inş..ben bugun gerçekten fenayım gerçekten cok karmaşık duygular heyecan, korku, merak, vs hepsi bir arada..
Bunlar yarin sona erecek canim korkmaa gerek yok cok guvenilir bir doktorun ellerinde olacaksin isini cok guzel yapiyor :)

Ben ameliyata girmeden hüngür hüngür agladim.... Normal bu
Haydi bakalim simdi den gecmis olsun. Hersey cok güzel olacak
tşk ederım cnm,amelıyata gırmeden hüngür hüngür ağladın mı aaa neden ağladın peki? ben çıkınca ağlarım heralde mutluluktan aglamak cok güzel bi duygu içindeki acını boşatır gibi daha önce başıma gelmıştı :)

Bunlar yarin sona erecek canim korkmaa gerek yok cok guvenilir bir doktorun ellerinde olacaksin isini cok guzel yapiyor :)

evet doktoruma cok guvenıyorum .. korkum sonrası ıcın yanı agrı olurmu sonra bişey cıkarmı diye inş güzel olur herşey akşam oldu yahu saatler kaldı resmen :)

canım 90 yada 95 dediğim sırt değil meme ölçüsünden bahsediyorum yani c yada d cup diyorlarya hani onu ben d cup istiyorum önceden sütyenlerde bu bedenler vardı ona istinaden 95 dedim..bana cc hakkında bişey söylemedi çok konuşamadık zaten bende çok heycanlıydım aklımdaki sorularda gidiverdi..bakalım inş çarşamba sabahı ameliyattan önce herşeyi sorucam

ahh süper bende şöle 95 meme den ölcusunu ıstıyorum yarın sabah zaten tekrar amelıyat oncesı konuşacağız .. sende aklında ne varsa sor ısteklerımızı son bır defa dıle getırelımkı herşey ggüzel olsun:)şuankı memeden ölçün kaç tatlım ? senınde bır güncük kaldı dıyelım heyecan tavandır :)

sorma canım yaaa ölüyorum stresten aynen herşeyi sormammız gerek ama ben muayeneye gidince unutuyorum acaba yazsammı diyorum :)çok heycanlıyım canım benim sırt ölçüm 80 meme ölçümde 75 sanırım a cup oluyor ben hasan fındık a giderken foto göstermiştim bana sen d cup istiyorsun demişti bana evet dedim bende yaptırmışken büyük olsun küçüğün sıkıntısını çok çektim yazın tatile giderken bikini bulamadım

benımde sırt 78 gibi meme 83 yapılar ne farklı dimi :) boyun kılon nasıl cnm ? doktor seçerken içine sinecek olan cok onemlı bı faktör daha cok güven hıssedılıyor fatıh dagdelende ıyı bır doktor emınım cok güzel yapıcaktır

aynen canım içine sinmesi çok önemli.boyum 1 67 civarı kilom 57 göğüser küçücük boyuma göre kuzenimle tatile gidiyorz onun çok güzel dolu dolu benim yok ay psikilojim bozuldu nerdeyse :)

aynen canım içine sinmesi çok önemli.boyum 1 67 civarı kilom 57 göğüser küçücük boyuma göre kuzenimle tatile gidiyorz onun çok güzel dolu dolu benim yok ay psikilojim bozuldu nerdeyse :)
sana d bence tam olur verdigın ölçülere göre öyle düşünüyorum ..ahh bılmezmıyım koca desteklere gır denıze sonra sık sularını havlu altında kucucuk kızların bıle dolu dolu buyuk goguslerı varya :) inş ikimiznkide şöle dolgun dırı ve seksı olacak ve beklesın bızı tatıller artık miss gibi rahaat rahat güneşlenecegız artık miller bize bakarr :)

bende onun hayalini kuruyorum bıktım hiç unutmuyorum hasan beye hocam artık destekli sütyen takmak istemiyorum demiştim :) tatilde aynen dediğin gibi oldu maalesef toparlandıktan sonra hemen yeni sütyenlere koşucamm:) sende öyle yap ):

ooo Arzular şelale edamtte'cim sütyen gecelıkler bikiniler ohh miss vala.. bu yaz olacağım dıye üzerime bişey alacağım zaman bıle buyugunu aldım şöle elımle hesap ederek göğüs kısmını :) bıkını iç çamaşırı alışverı yapmadın yarından sonra da çöpe atıcam zaten :)

aynen canım

Ne bileyim aklima sacma sapan seyler geldi, 3 cocugum var onlar aklima geldi, falan filan iste annelik duygusaligi iste. Ama Doktorcugum geldi sevecenligile ben uyuyana kadar yanimda kaldi ve elimi tutu " hersey güzel olacak merak etme dedi"....

hımm aynı ozaman :)canım benim göğüslerimin arası çok açık o normalde olan derinlik yok sende de öylemi birbirine uzak doktoruma söyliycem yakın yapsın diye öyle daha seksi oluyor dimi
açıklık var cnm ama ben cok ayrık bulmuyorum,gercı benım mememın bırı yukardaymış doktor soyleyınce anladım bıde yanlara dogru bakıyor dedı ortalıcakmış baya işi var bakalım nasıl olacak nasılda anlıyorlarya ben şu yaşıma kadar hıc farketmedım bu dedıklerını :) doktoruma kesınlıkle dekolte olsun istiyorum dedım sende doktoruna soyle tabı oyle cok daha seksı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…