Nessira'nın meme ameliyatı 14 ekim (Hasan Fındık )

Merhaba arkadaşlar, bir çoğunuz beni tanıyorsunuz :) nihayet 14 ekimde meme ameliyatımı olacağım :) ben yıllardır sureklli memelerimden memnunıyetsizdım kendımı bıldım bılelı desteklı sutyenlerle kendımı avuttum rahtasızlıgımı hep kapadım.. ama evlendikten sonra bingo !! cok fena rahatsız olmaya başladım zaman gectıkce cok daha fazla rahatsız olmaya başladım özgüven kaybına uğradım bu da zamanla dahada mutsuz ettı ve cınsel durumada kendımı fazla veremedim bu pskoljı benı okdar rahatsız edıyordukı sutyenımı şimdiye kadar asla çıkarmamışımdır..artık desteklı sutyenlerden de nefret geldı bana iç giyim mağazalarına gittiğimde moralım bozuk çıkıyordum ve gecen kış bı gun eşimle otururken hayaller hakkında konu açıldı ve bana en cok ıstedıgım hayalımı sordu ne güzel bır soruydu bu bende meme amelıyatı olmakstedığimi mutsuz olduğumu soyledım bu benım hayalım dedım ama şimdiye kadar olmadı belkıde olmayacak eşimde bana demez mi bu hayalıne engel olacak bır şey yok eger gerçekten üzülüyorsan bu hayalını gercekleşebilr bu konuda ben sana destegım dedı ben bunları duyunca o kadar cok mutlu oldumkı anlatamam bır yandan şaşkınlık tabi :)) bu konuyu konuşur konuşmaz hemen araştırmaya başladım teknikler hakkında olanlar yapılan görsel memelere baktım kadınlar kulubunude cok okudum aylarca ama üyeliğim yoktu.evet kafamda herşey netleştikten sonra doktoru bulmalıydım araştırmaya koyuldum bı kaç kışıye mail attım fıyatlar konusunu öğrendim o doktora bak bu doktora bak derken ınternetten hasan fındık hakkında araştırmaya sıra geldı.. yaptığım uzun araştımadan sonra işte bu benım doktorum olmalı dedım ve dırekt randevu alıp yuzyuze görüştüm aman allahım cok tatlı cok şeker bır ınsan karşımdaydı muayene ettı takır takır herşeyı soyledı yarım saat konuştuk ve cok eglencelı gectı kafamda herşey net fıyattada anlaşınca nasıl mutlu çıktım oradan nasılda mutlu tum gun şabalak gıbı gülümsüyordum kendı kendıme :) dokuz eylülde amelıyat tarhını aldım ağustosun ılk haftasından sonra görüşmeye gıtmıştım bu arada.... sonra hemen kadınlar kulübüne artık üye olmalıyım dedım cok güzel cok samımı ınsanlar tanıştım herkese gerçekten cok tşk ederım günler gectıkce heyecan hayaller hayaler şelale :)) sonra yirmiyedi ağustosta rahatsızlanıp pat acillik oldum korkun bır ağrıyla tahlıl o şu bu tamografı derken bende böbrek taşı cıktı :KK43: benım amelıyat ıptal oldumu aman allahım nasıl hayal kırklığı yaşadım nasıl üzüldüm o kdar hazırken.bobrek taşı düşürmeyı allah kımsye vermesın cok korkun hergun iğne ılaclar doktora gıt geller amelıyat kararı alınması neyden olacaktım ne cıktı .. ama bunları yazmadan gecemıycem en buyuk destekcılerımden bırı hasan fındık beydi sürekli üzülme taş amelıyatını düşün önemli olan bu buna adapte olmalısın dıye tesellı verdı hatta bu surecı hep taıp ettı arayıp sorduda sagolsun o kdar destek oldukı meme yı resmen kafadan sıldım taş amelıaytıma adapte oldum. ama gunlerdede gelsin taş amelıayt olsun sıra memeye gelsın dıyede beklıyordum. öyle böyle derken oldum amelıaytı 20 gün oldu hatta. ve beklenen gun geldı bugun ve Hasan beyle yüzyüze görüştük cok güzel gectı yine fazla nazlı ve arzumlada anlaşmıştık hepımız hasan beyın ordaydık ve sonrası takıldık cok güzel cok keyıflı bır gun yaşadık tarıhıde alınca keyfıme dyecek yoktu ayyy cok uzun yazdım umarım okursunuz:) şimdiye kadar kadınlar kulübünde bana destek olan sorularımı cvp veren herkese cok tşk ederım. özelikle fazla Nazlı'ma hatta kankim oldu ve arzuma fıstıgıma cok tşk ederım iyiki tanışmışım sizi :)
nessira cok heyecanli olmalisin.kolayca atlatirsin insallah agrisiz sizisiz.benimki taa ocak ayinda.zaman gecmiyo uzak tarih olunca.merakla takip edicez ameliyat sonrasi surecini.kas alti mi olacak?umarim tam istedigin gibi olur..

Bana da 345 cc civarı dedi canım.aynen kücük olursa bende üzülürüm.c cup olsun istiyorum.ama sıfır memeden c cup olur mu bilmiyorum..:KK22:Yaptırdıgıma pisman olmak istemiyorum.hayirlisi canim yarin tetkiklerim yapilacak o zaman netlesir..

senin hiç meme dokun yoktu dimi 345 cc süper ya bak ne güzel biliyorsun kaç koyulacağını benım doktorum cc olarak tam rakam vermıyor sen c istedın c yapcagım dedi en son :) fazla nazlınında hıc memesi yoktu 325 cc koyuldu dolu dolu b diyor ama ben gözümle gordugum için bana c gibi geliyor senınde anatomine uyarsa kesın olursun bı c cup yalnız bende bu sabah heyecan başladı gercı ben panık atak tedavısı goruyorum yıllardır ilaç filan kullanıyorum o yüzden heralde cok fazla heyecanlanmıyorum :)inş ikimizde hayalımızdekı memelere kavuşacağız valla bak senin için de nasıl meraklıyım bi bilsen süreçlerini takıp edecegım meme kardeşliğimiz var aynı ay haha :)

nessira cok heyecanli olmalisin.kolayca atlatirsin insallah agrisiz sizisiz.benimki taa ocak ayinda.zaman gecmiyo uzak tarih olunca.merakla takip edicez ameliyat sonrasi surecini.kas alti mi olacak?umarim tam istedigin gibi olur..

inşallah cnm amelıyat sonrasını hep düşünüyorum inş öyle ağrım sızım olmaz ocak ayına daha var ama zaman çabucak geçer kasım aralık derken bak ekimi hic saymıyorum..bende gecen seneden karar aldım öyle böyle araştıma o bu derken bi baktım zamanı gelmış hatta bir yılı bulmuş yahu neredeyse :) beklemez zor bunu cok ıyı bılırım hele bıde aksılık çıkınca bak ben meme amelıyatı olacakken ne amelıyatı oldum birden.. bol bol dua et canım sağlığımıza bi şey gelmesın :KK66:olur meme amelıyatı yeterkı başka şeyler olmasın :KK66:

senin hiç meme dokun yoktu dimi 345 cc süper ya bak ne güzel biliyorsun kaç koyulacağını benım doktorum cc olarak tam rakam vermıyor sen c istedın c yapcagım dedi en son :) fazla nazlınında hıc memesi yoktu 325 cc koyuldu dolu dolu b diyor ama ben gözümle gordugum için bana c gibi geliyor senınde anatomine uyarsa kesın olursun bı c cup yalnız bende bu sabah heyecan başladı gercı ben panık atak tedavısı goruyorum yıllardır ilaç filan kullanıyorum o yüzden heralde cok fazla heyecanlanmıyorum :)inş ikimizde hayalımızdekı memelere kavuşacağız valla bak senin için de nasıl meraklıyım bi bilsen süreçlerini takıp edecegım meme kardeşliğimiz var aynı ay haha :)
Tatlım fazlanazlının ameliyat öncesi halinde yine gögüs dokusu varmıs.bende bildigin meme sıfır.tomurcuklanma asamasında kalmıs.sadece meme uclarım cıkmıs.bi de 1 yillik evliyim düsün artik.:KK42:1 gunun kaldi hadi hayirlisi.merakla beklicem hayirlisiyla ameliyattan cikmani.dualarim seninle canim

Tatlım fazlanazlının ameliyat öncesi halinde yine gögüs dokusu varmıs.bende bildigin meme sıfır.tomurcuklanma asamasında kalmıs.sadece meme uclarım cıkmıs.bi de 1 yillik evliyim düsün artik.:KK42:1 gunun kaldi hadi hayirlisi.merakla beklicem hayirlisiyla ameliyattan cikmani.dualarim seninle canim

bende 4 yıllık evliyim ama benım meme dokum var ama üsteleri yok altta var meme küçükler heralde istedıgım sonucu alırım.. tam c olmasada senın bi ihtımal bilemeyiz şimdilık.. hıc uzulme b bıle yeterlı buyuklukte güzeller yani bence senı n için hissetıgım cok güzel olacak buyuklugunude cok begeneceksın bakalım görelim hıc yoktan ıyıdır hem sılıkonlu memenın duruşu normal meme gıbıde degıl dolu dırı seksı :KK66:

arkadaşlar mrb ben yeni üye oldum.sizi takip ediyordum ama artık bende üye olmalıyım dedim çünkü çarşamba günü benimde ameliyatım var inş güzel geçer.:) sizlerden bilgi ve destek bekliyorum

arkadaşlar mrb ben yeni üye oldum.sizi takip ediyordum ama artık bende üye olmalıyım dedim çünkü çarşamba günü benimde ameliyatım var inş güzel geçer.:) sizlerden bilgi ve destek bekliyorum
merhaba aramıza hoşgeldın tatlım kendine forum actınmı? merak etme tüm kalpler burada toplanıyor aramızda bir gün var hangı doktora oluyorsun cnm? yöntem nedır kaç cc yada beden olacak heyecan durumları nasıl ?? herşey gönlümüzce olur inş şimdiden gecmış olsun cnm..

kızlar sabahtan beri evi temzilemekle gecırdım malum baya yapamıycam temız olsun dedım hazırlıklar evden başladı bu günde bitti gitti sayılır :)

kızlar sabahtan beri evi temzilemekle gecırdım malum baya yapamıycam temız olsun dedım hazırlıklar evden başladı bu günde bitti gitti sayılır :)
Yarın Gül hanım seni arar :KK49: Şu saatte hastanede olun,gece 12 den sonra hiçbirşey yiyip içmeyin aç gelin der :KK66:
Evet,bir süreliğine ev işleri yapmaman gerek. Yarın dinlenerek geçir gününü hayatım.Erekn uyumaya çalış.Ne kadar dinlenmiş ve rahat olursan ameliyat sonranda o kadar iyi geçer :KK66:

valla sabah uyanırken bugun pts sanıyorum gül hanım arayacak diye uyku sersemi telefona bakıyorum sonra dıyorum yarın..tekrar uyumuşum tel bi çaldı yıne gül hanım sanıyorum eşimdi :) sonra kalk gonca bu ne kafa dedim bugun pazar :)evet yarın tüm gün dinlenıcem sabah cok erken kalkıcamkı akşam erken den uyuyayım :)

Kolay gelsin canim cok az kaldi ayy senin yerine sanki ben ameliat olacagim:)) bir an once bende olmak istiyorum sanslisin canim iki gun sonra guzel memislere kavusacaksin hayirlisiyla allah simdiden yardimcin olsun :) Dualarimiz seninle :KK9:

arzum benım yakın arkadaşlarım salı amelıayat olacagımı bılıyor ama kımsenın umrunda degıl ne bı arayan ne bı soran var face de goruyorum lafını eden yok bende hiç bişey söylemıyorum ne garıp üzüldüm resmen dostlar üzüntüyü paylaştığı gıbı mutluluklarıda paylaşmalı cunkı uzuntulu olduğunda gözü nasıl arıyorsa mutluluğunda da oyle arıyor :KK43:

Kolay gelsin canim cok az kaldi ayy senin yerine sanki ben ameliat olacagim:)) bir an once bende olmak istiyorum sanslisin canim iki gun sonra guzel memislere kavusacaksin hayirlisiyla allah simdiden yardimcin olsun :) Dualarimiz seninle :KK9:

cnm tşk ederim artık kavuşayım cok fena meraklıyım nasıl olacak ne olacak diye düşünüp durmaya başladım ama nasıl mutluyum kırışıcam mutluluktan :) senınde kavuşacağın gunlerın gelıcek senın gunu de heyecanla bekleyip sana destek olacağız tatlım..:)

arzum benım yakın arkadaşlarım salı amelıayat olacagımı bılıyor ama kımsenın umrunda degıl ne bı arayan ne bı soran var face de goruyorum lafını eden yok bende hiç bişey söylemıyorum ne garıp üzüldüm resmen dostlar üzüntüyü paylaştığı gıbı mutluluklarıda paylaşmalı cunkı uzuntulu olduğunda gözü nasıl arıyorsa mutluluğunda da oyle arıyor :KK43:
Haklısın canım,ama işte kadınlar.... Ne diyimki sana.. Bu derdi paylaşan birbirine destek olabiliyor sanırım.Diğerleri o benden daha güzel be alımlı olmasın diye düşünüp kıskançlık yapıyorlar sanırım :63:
Banada olmuştu,hep vazgeçmem için uğraşmışlardı.Kimse bana sevincime heyecanıma tam destek olmamıştı doğrusu :KK12: Amaann... Boşver hayatım,bak burası,buradaki dostlar yeterde artar sana :KK19:

cnm tşk ederim artık kavuşayım cok fena meraklıyım nasıl olacak ne olacak diye düşünüp durmaya başladım ama nasıl mutluyum kırışıcam mutluluktan :) senınde kavuşacağın gunlerın gelıcek senın gunu de heyecanla bekleyip sana destek olacağız tatlım..:)

yeni yıla yeni memişlerinle girip yeni bir başlangıç yapıcaksın serapcım
Haklısın canım,ama işte kadınlar.... Ne diyimki sana.. Bu derdi paylaşan birbirine destek olabiliyor sanırım.Diğerleri o benden daha güzel be alımlı olmasın diye düşünüp kıskançlık yapıyorlar sanırım :63:
Banada olmuştu,hep vazgeçmem için uğraşmışlardı.Kimse bana sevincime heyecanıma tam destek olmamıştı doğrusu :KK12: Amaann... Boşver hayatım,bak burası,buradaki dostlar yeterde artar sana :KK19:

kıskanacak insanlarda değiller ama hıc mı umursayıp sormaz ınsan bu hafta bı ark gıttım hasan beyle goruşcez prş tarıh alıcam hıc sormadı bıle devamı gelmedı muhabbetın valla üzüldüm kımsenın umrunda olmadı :KK43: burasıda olmasa amelıyat oncesı ruhsal cokuntu yaşardım resmen.. ıyıkı uye olmuşum sızlerı tanımışım paylaşınca ınsan dahada rahatlayıp mutlu oluyor çünkü..

yeni yıla yeni memişlerinle girip yeni bir başlangıç yapıcaksın serapcım

kıskanacak insanlarda değiller ama hıc mı umursayıp sormaz ınsan bu hafta bı ark gıttım hasan beyle goruşcez prş tarıh alıcam hıc sormadı bıle devamı gelmedı muhabbetın valla üzüldüm kımsenın umrunda olmadı :KK43: burasıda olmasa amelıyat oncesı ruhsal cokuntu yaşardım resmen.. ıyıkı uye olmuşum sızlerı tanımışım paylaşınca ınsan dahada rahatlayıp mutlu oluyor çünkü..
Valla açıkcası ben hasta olan en önemlisi ameliyat olacak biri olursa onunla heyecanını sevincini üzüntüsünü paylaşan biriyim.. Bende hep öyle yaklaşırım,destek olurum herkese.Aynı şeyide karşı taraftan bekleri tabiki.Ama bende benim onlara verdiğim ilğiyi göremem ve üzülürüm.Bazende hiç ummadığım kişilerden sürprizler görür şaşırırım..Kimin nasıl davranacağını ne yapacağını bilemiyoruz işte..

Mesela son kontrolümde iğne olma ihtimalim vardı biliyorsun..Bunun heyecanını ve korkusunu yaşadığımı çok yakınlarım biliyordu.Hiçbiri akşamı yada ertesi gün arayıpta ne yaptın,ne dedi doktorun diye sormadı :KK43: Bende anlatmıyorum ne yapayım ...

Valla açıkcası ben hasta olan en önemlisi ameliyat olacak biri olursa onunla heyecanını sevincini üzüntüsünü paylaşan biriyim.. Bende hep öyle yaklaşırım,destek olurum herkese.Aynı şeyide karşı taraftan bekleri tabiki.Ama bende benim onlara verdiğim ilğiyi göremem ve üzülürüm.Bazende hiç ummadığım kişilerden sürprizler görür şaşırırım..Kimin nasıl davranacağını ne yapacağını bilemiyoruz işte..

bende aynı şekıldeyım arkadaşlarımın uzuntusunede sevncıne de hep ortak olmuşumdur böyle olunca da üzüldüm açıkçası ama bende bundan sonra aynısını yaparım artık benden de o kdar.

Mesela son kontrolümde iğne olma ihtimalim vardı biliyorsun..Bunun heyecanını ve korkusunu yaşadığımı çok yakınlarım biliyordu.Hiçbiri akşamı yada ertesi gün arayıpta ne yaptın,ne dedi doktorun diye sormadı :KK43: Bende anlatmıyorum ne yapayım ...

demekkı hala gerçek dostlara sahıp değiliz ben anlamdım bu kadarmı umursamaz olur ınsanlar bu kadarmı düşüncesiz bu kadar mı değersiziz gecen olduğum amelıyatta ne kadar arayıp ılgı vermışlerdı şimdi şeylerınde bıle degıl afedersın ama :)

X