• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Nesli de sözlendi...İşte sizlerle paylaşmak istediklerim...

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
$100_5745.jpg

Bunlar beyler için hazırladığımız mendiller...

Yeni fotoğraflar 2.sayfada yer almaktadır =))

Saygılar

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun inşallah :) :nazar: kadınlara ne verdiniz :)

çok güzel olmuş mutululuklar dilerim.
mendilleri nasıl yaptın nerden aldın.

çok güzel olmuş mutululuklar dilerim.
mendilleri nasıl yaptın nerden aldın.
Çok teşekkür ederm Zehra Hanm mendiller çarşıdan aldk bi kaç kibar sslemei ile beylere dağıttık

Bayanlara da el yapımı süsler yaptık ama ekleyemiyrm :((

mutluluklar canım merak ettim mendil dağıtmak adet mi sen mi hediye olarak düşündün bunu? söz mendili var ama o damat tarafına verilecek...bende hediye olarak minik şişelere kolonya koyup süslemeyi düşündüm :)

mutluluklar canım merak ettim mendil dağıtmak adet mi sen mi hediye olarak düşündün bunu? söz mendili var ama o damat tarafına verilecek...bende hediye olarak minik şişelere kolonya koyup süslemeyi düşündüm :)

Çok teşekkr ediyrm =)) Adet değil bi şıklık olsn istedm bayanlara da lavantadan yapılan süslemelerden yaptık güzel oldu =)

Çok teşekkr ediyrm =)) Adet değil bi şıklık olsn istedm bayanlara da lavantadan yapılan süslemelerden yaptık güzel oldu =)

çok sağol canım :) bizde yaptık nişanı bende küçük anahtarlık şeklinde çerçeveler aldım kenarına küçük yapma çiçeklerden taktım bide kurdela yaptım :) içinede nişanlımla resimlerinizi koydum :) küçük kolonya şişelerinden vazgeçtim :) buda bizi okuyanlara fikir olsun :)

çok sağol canım :) bizde yaptık nişanı bende küçük anahtarlık şeklinde çerçeveler aldım kenarına küçük yapma çiçeklerden taktım bide kurdela yaptım :) içinede nişanlımla resimlerinizi koydum :) küçük kolonya şişelerinden vazgeçtim :) buda bizi okuyanlara fikir olsun :)

Hyrlısı olsn canm =)) Güzel olmştr sennde küçük şeyler renk katıyo sevyrm el emeğiyle yapılan şeyleri ben.

$söz bohça2.jpg $100_5743.jpg
evet bir kaçtane daha ekleyebildm =))

1.fotoda bana gelen ve benm getirdiğim bohçalar yer almaktadır.

2. fotoda ise sözde hanımlara dağıttığmz tüller ile süslediğimiz hediyelikler.

Saygılar

Back