Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim anlatmak istediğimde buydun işte , öyle makineye falan gerek yok.Bİr bardaĞa İstedİĞİn kadar kahve ve Şeker koy sonra Çok az damla damla su damlat ama krem kvamında olsun sonra onu İyİce karıŞtır kaŞıkla bİrkaÇ dk sona kahvenİn rengİ aÇılmaya baŞlıcak ve sÜtlÜ nescaferengİnİ alcak sona İstedİĞİn kadar su yada sÜt koy
ama ben sÜtle tavsİye ederİm aynı cappıcuno gİbİ oluyo
kendime kahve yapmıştım da konunuz aklıma geldi resim ekliyeyim dedim..
kendime kahve yapmıştım da konunuz aklıma geldi resim ekliyeyim dedim..
bardağa az sade gazoz koy ve neskafe iyice karışır köpürünceye kadar sonra suyu yavaşça ekle güzel oluyor tavsiye ederim
yok olmuyor zaten çok az koyucan gazozu 2 yemek kaşığı kadar diyeyin bir fincan için sadece kahveyi köpürmek amaçlı ama çok iyi çırpman lazım köpük köpük oluncaya kadar
sağol canım , içtim afiyetleohh mis gibi afiyet olsun canım
tadıda çok farklı oluyor böyle yapınca bence denemeye değer..MMM..cok guzel gorunuyor:)alkisalkisalkis
kahve ve şekeri 1 tatlı kaşığı kadar suyla yaklaşık 3 dk. iyice karıştır, koyu kıvamlı olması gerekiyor suyunu göz kararı ayarla.
İyice çırptığın kahveye kaynattığın su ayda sütü ekleyip dairesel hareketlrele iyice karıştır.
Ben sürekli böyle yaparım ve muhteşem lezletli olur.
Daha dün akşam koca bir kupa yaptım, ben az şekerli ve sütlü severim orjinal süt ama süt tozu değil.
Bu arada nescafe bir markadır çeşit değil, nescafe yerine hazır kahve yada instant kahve diyebiliriz.